- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.701
Ay ne mutlu en azından oğlun yiyor belki yersin bi zaman canım hoş organik tavuk bulmak zor yememek daha faydalı :)Ayy valla ben ilk oglumda 7,5 aylıktim araba puset almaya iki gün yataktan kalkamadim o kadar kötü oldum ki siz siz olun agirlasmadan gidin arabayi da eşim seçti ben ayakta duramiyordum :)
Bana da tavuk kokuyor halana öyle oglumda da oyleydi hamilelik lerinde hiç tavuk yemiyor um ok kötü midemi bulandiriyor ama oğluş aksine tavuğu çok seviyor :)
Valla dogru dedinBizden iyi besleniyolar haa kim hamile belli degil
ay acıktm acun yarısmacıları doyurmadan ben karnımı doyursamda onlar yerken daha az asersem
Ay ne mutlu en azından oğlun yiyor belki yersin bi zaman canım hoş organik tavuk bulmak zor yememek daha faydalı :)
Hmm tamam canim mutlaka dedigin gibi yapacagim demek ki yazilanlara cok itibar etmemek lazimmis ogrendigim iyi oldu3 tekeri tecrübe ettim arabayı geri iade ettim ben cnm yolda araba yana yatıyordu bebeğin kilolu olursa sıkıntı yaşayabilirsin mümkünse mağazada dene topluca bir bebeği koy içine musade isteyip test et ben aldığım gibi geri verdim yana yılıyordu hep markası çok iyi olanlarda olmayadabilir iyi karar
ver biz anneler bebek ağırlığı kdr da alışveriş yapıp dolduruyoruz bilirsin onuda göz önüne alarak çom amaçlı yüksek kg kapasiteli al ben şuan baby 2go kullanıyorum doğu 20 kg alışveriş yapıyorum bi 15 kg da maşallah iyi giriyoruz yollarda sıkıntı olmuyor
Canım arada bi bakıyorum etiketlendiğim birşey var mı diyeheh iyi bari kaç gündür aklımda yazayım dedim selamlarımızı ilet gelsin arada :)
Planlar guzel simdiden coook tesekkurler teyzosuu ♥♥Severim onu ben :) bakmam mı keşke yakın olaydın bir pişer yerlerdi ne güzel :) ama doğuya ne verdiysem inş yine öyle başlayacağım bebişkolara besleyici şeyler yapacağız hep beraber ben tarifleri yazacağım isteyen deneyecek artık
okudum. inşallah Rabbim senin karnında iken şifasını verir. buna da şükür. :)Selam söyle iyi haberlerimi ilet canım. Görüşürüz muhah
Insallah cok guzel sonuclar alirsin bizi de haberdar et mutlakaCanım arada bi bakıyorum etiketlendiğim birşey var mı diyeselamlarınızı aldım, biz iyiyiz herşey yolunda merak etmeyin e mi
İşler yoğun, eskisi kadar bakamıyorum buraya, benim prenses de tekme tokat düz gitmeye başladı, cumartesi ayrıntılımız var
Umarım herkesler iyidir, çok öpüyoruz sizleri kızımla
bende kahvaltımı yaptım geldim :)Bu akşam bende hellim ve zeytine talimyemek yapmadım atıştırıp durdum bebemde pek oynamıyor açmı bıraktım ne.
iyi olmana çook sevindim canım... yazmayıncaq epeydir merak ettim :)Canım arada bi bakıyorum etiketlendiğim birşey var mı diyeselamlarınızı aldım, biz iyiyiz herşey yolunda merak etmeyin e mi
İşler yoğun, eskisi kadar bakamıyorum buraya, benim prenses de tekme tokat düz gitmeye başladı, cumartesi ayrıntılımız var
Belki de benim içimde oynadıkça geç kaldım die düşünyrm ama hayatımıza yeni ri ka tı lacak nasıl bu kadar rahatlarım anlamyrm ama bwkleyelim bakalımYok canim cinsiyetle ne alakası var. Erkekler bizim gibi bebişlerin varlığını hissedemedikleri için anneler kadar heyecanlı olmuyorlar bence.
Hg cnm gel ama aradaCanım arada bi bakıyorum etiketlendiğim birşey var mı diyeselamlarınızı aldım, biz iyiyiz herşey yolunda merak etmeyin e mi
Aaa senle aynı gün doğurcaz
Evet çok iyi olmuş. Gule gule kullanin. Benim eşim daha erken diyip durdugundan almadık henüz. Dedim keyfin bilir istediğin zaman al:)
Benim gittik çe önemli geliyo doğum hangisi doğru acaba bebeğin kilosu ve boyuna göre şu An bi hafta önde tahmini doğumEvet ben de fark ettim. Doğum günü kardeşliği
Geçen doktordan sonra yazmıştım aslında da kaynamıştır arada :) tamamdır mesaj alındı yazarım aradaiyi olmana çook sevindim canım... yazmayıncaq epeydir merak ettim :)
yerim ben o tekme tokat atan eli ayağııı :) bizde sizi öpüyoruuuzz arada göster kendini iyiyim de yeter :)
Kizlar bebek arabasi isini ne yaptiniz? Ben her gun arastirmaktan biktim,birinin bi yeri iyi,oburunun baska bi yeri,kisacasi 4*4luk olan yok,bende quinny markada karar kildim,3'lu set olarak satiliyor o yuzden fiyatida daha iyi maxi cosi ile ayni firma oldugu icin onun urunleride takiliyormus arabaya oda hosuma gitti ama sanirim set olarak alacagimiz icin ayrica bir parca almaya gerek kalmayacak yinede fikirlere acigim tabiki :)
Hoşbulduk canım, haklısın ihmal ettim buraları, yazarım aradaHg cnm gel ama aradahayırlı haberlerini bekliyoruz bize yazmayı unutma
Evet canim bu mood modeli bunu tercih etmek istememdeki neden set olarak satiliyor olmasiydi diger modellerini de inceledim ancak set olarak satilmiyor ve bizim alacagimiz 3 lu set fiyatina sadece arabasi satiliyor o yuzden cok mantikli gelmemisti :/ bende stokke ve mima ya bakmistim ama onlarda gercekten cok iyi para eminim iyilerdir de ama o kadarda vermek istemiyorum bugaboo da cok iyimis hatta en iyi ilk 3 sirasinda sanirim,guzel gunlerde kullanin insallah canim :)Biz bugaboo bee aldıksleek cim ama quinnylerinde iyi olduğunu biliyorum. Senin fotosunu koyduğun mood modeli sanırım. Görüntüsü çok güzel ama bildiğim kadarıyla zapp extra modeli daha çok tercih ediliyor. Sebebini bilmiyorum ama o modeli de bir incele istersen. Bebek arabası konusunu çok araştırdım ben nedense. Gönlümden stokke xplory geçiyordu hep ama kullanışsız olduğu yönünde o kadar şey duydum ki vazgeçip bugaboo aldık. Yine de stokke de aklımda kalmadı desem yalan olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?