2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ay ne mutlu en azından oğlun yiyor belki yersin bi zaman canım hoş organik tavuk bulmak zor yememek daha faydalı :)

Ay ne mutlu en azından oğlun yiyor belki yersin bi zaman canım hoş organik tavuk bulmak zor yememek daha faydalı :)

Yiyemem herhalde daha hamileyken :) geçen kayinvalide koy tavuğu pisirmisyi o daha kokuyor dr a sormuştum balık yiyor san sorun yok demişti bende zorlamiyorum kendimi :)

Hmm tamam canim mutlaka dedigin gibi yapacagim demek ki yazilanlara cok itibar etmemek lazimmis ogrendigim iyi oldu

heh iyi bari kaç gündür aklımda yazayım dedim selamlarımızı ilet gelsin arada :)
Canım arada bi bakıyorum etiketlendiğim birşey var mı diye selamlarınızı aldım, biz iyiyiz herşey yolunda merak etmeyin e mi

İşler yoğun, eskisi kadar bakamıyorum buraya, benim prenses de tekme tokat düz gitmeye başladı, cumartesi ayrıntılımız var

Umarım herkesler iyidir, çok öpüyoruz sizleri kızımla

1cicek3bocek bu arada soru sormuştun eslerle ilgili benim kocada çok kıskançtir ilk dogumumda da zor bir tecrübe yaşadığımız için erkek dr a tepkisi yok ama mümkün olduğunca bayan dr tercihimiz

matsiyahoje canım inşallah bebeğin sapasağlam olacak yeter ki pozitif düşünelim dualar da unutmayalım birbirimizi

Planlar guzel simdiden coook tesekkurler teyzosuu ♥♥

Insallah cok guzel sonuclar alirsin bizi de haberdar et mutlaka

iyi olmana çook sevindim canım... yazmayıncaq epeydir merak ettim :)
yerim ben o tekme tokat atan eli ayağııı :) bizde sizi öpüyoruuuzz arada göster kendini iyiyim de yeter :)

Yok canim cinsiyetle ne alakası var. Erkekler bizim gibi bebişlerin varlığını hissedemedikleri için anneler kadar heyecanlı olmuyorlar bence.
Belki de benim içimde oynadıkça geç kaldım die düşünyrm ama hayatımıza yeni ri ka tı lacak nasıl bu kadar rahatlarım anlamyrm ama bwkleyelim bakalım

Hg cnm gel ama arada hayırlı haberlerini bekliyoruz bize yazmayı unutma

Evet çok iyi olmuş. Gule gule kullanin. Benim eşim daha erken diyip durdugundan almadık henüz. Dedim keyfin bilir istediğin zaman al:)

Teşekkür ederim . Eşin de haklı, daha çok zaman var. Biz de kampanyayı kaçırmamak için aldık yoksa bir kaç ay daha beklerdik.

iyi olmana çook sevindim canım... yazmayıncaq epeydir merak ettim :)
yerim ben o tekme tokat atan eli ayağııı :) bizde sizi öpüyoruuuzz arada göster kendini iyiyim de yeter :)
Geçen doktordan sonra yazmıştım aslında da kaynamıştır arada :) tamamdır mesaj alındı yazarım arada

Biz bugaboo bee aldık sleek cim ama quinnylerinde iyi olduğunu biliyorum. Senin fotosunu koyduğun mood modeli sanırım. Görüntüsü çok güzel ama bildiğim kadarıyla zapp extra modeli daha çok tercih ediliyor. Sebebini bilmiyorum ama o modeli de bir incele istersen. Bebek arabası konusunu çok araştırdım ben nedense. Gönlümden stokke xplory geçiyordu hep ama kullanışsız olduğu yönünde o kadar şey duydum ki vazgeçip bugaboo aldık. Yine de stokke de aklımda kalmadı desem yalan olur.

Evet canim bu mood modeli bunu tercih etmek istememdeki neden set olarak satiliyor olmasiydi diger modellerini de inceledim ancak set olarak satilmiyor ve bizim alacagimiz 3 lu set fiyatina sadece arabasi satiliyor o yuzden cok mantikli gelmemisti :/ bende stokke ve mima ya bakmistim ama onlarda gercekten cok iyi para eminim iyilerdir de ama o kadarda vermek istemiyorum bugaboo da cok iyimis hatta en iyi ilk 3 sirasinda sanirim,guzel gunlerde kullanin insallah canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…