2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben diyecektim sana beklentini çok yüksek tutma diye de artık çok geç tabii

Neyse yine ona özel şeylerden yaptırırım bi de memlekete yemeye geliyorum ben. Listem var şunlar yenecek diye ama çoğu dışardan şeyler :)) işte şimdi iyi kilo alıp dönerim haa

Gelişiminde sorun yok ama cigerler daha gelismedigi için doktorum pek iyi olmaz diyor birde zarı vücuduna yapışır diyor

Allah korusun cnm 26. haftada doğum yapanlar bile var Sen pozitif düşünki herşey güzel olsun Doktorlar her türlü önlemi alıyolar artık canım senin için dua edicem

Bir saat önce falan eşim geldi tavuğu getirdi, dedim hazır gelmişken saçımı da topla Ayy iki saat evirdi çevirdi saçımı Çok kötü ya Allah insanbuL un başına bile vermesin
Hahah deli hatun Allah sana vermiş ama ben de tetenoz aşısı oldun sandım ağrı yapar çok fena.
Neyse kocam geliyor optm by

Iyi çok şükür bu hafta uğurlu geldi bize hep iyi haberler var gelecek hafta ya da kızımın ayrıntılısıyla başlycm bize de dua edin olur mu hem korkyrm hem de sizi duydukça cesartelenyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…