- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.141
Sevsinler oyle kaynanayi
Ben diyecektim sana beklentini çok yüksek tutma diye de artık çok geç tabii
Tamam tamam bisi demiyorumAyy ask olsun yaa sebze yapıcak sebzeee :)))
Nasıl severlerse artık tercihe baglıSevsinler mi ?Ölmeyi bayılmak sananlar sevebilir bence hiç mahsuru yok
Neyse yine ona özel şeylerden yaptırırım bi de memlekete yemeye geliyorum ben. Listem var şunlar yenecek diye ama çoğu dışardan şeyler :)) işte şimdi iyi kilo alıp dönerim haa
Yaa kanki ne kilosu, onların biri kan biri de su kilo da neymiş
Sanırım kış vakti patlıcan almak Zorunda kalicam yarinYapalım kız yarın
Gelişiminde sorun yok ama cigerler daha gelismedigi için doktorum pek iyi olmaz diyor birde zarı vücuduna yapışır diyor
Sanırım kış vakti patlıcan almak Zorunda kalicam yarin
Sanırım kış vakti patlıcan almak Zorunda kalicam yarin
Hahah deli hatunBir saat önce falan eşim geldi tavuğu getirdi, dedim hazır gelmişken saçımı da toplaAyy iki saat evirdi çevirdi saçımı Çok kötü ya Allah insanbuL un başına bile vermesin
DraconianX işten çıktık apar topar eve gidip yemek yiyip mothercare e gidicem şanslısın vaktim yok yoksa fena sataşacaktım sana bi de kanka olucaz Çene çalığ durmuşsun burda
Hahah deli hatunAllah sana vermiş ama ben de tetenoz aşısı oldun sandım ağrı yapar çok fena.
Neyse kocam geliyor optm by
hangi ürünlerde %50+25 indirim?vallaha mı dur başa döneyim bi
git canım çok güzel ciciler var özellikle astronot tulum öneririrm 6-9 ay aldım kışa lazım olur diye 200 tl den 75 e düşmüştü
Kış sezon ürünlerindehangi ürünlerde %50+25 indirim?
Iyi çok şükür bu hafta uğurlu geldi bize hep iyi haberler var gelecek hafta ya da kızımın ayrıntılısıyla başlycm bize de dua edin olur mu hem korkyrm hem de sizi duydukça cesartelenyrmCok sukur sonunda detaylimizi atlattik ne uzun bir gun oldu boyle ...
Allah a cok sukurler olsun bobreklerdeki genisleme disinda bir sikinti gorunmuyor biri 5 biri 5.5 mm perinatolog daha genis olcmustu birini simdilik genislemede bir ilerleme gorulmuyor artik bakalim zamanla ne olacak insallah kendiliginden doguma kadar duzelir doktor vajinal rahimagzini da olctu erken dogum tehlikesine karsi 425 gr olmus kizcemizbuyumus maasallah mart sonunada seker yuklemesi icin gun verdiler bizden haberler boyle cok sukur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?