2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yarın sen ona 1-2 patates de ekle M ile baslayanı yap. Patates diyorum bak patates!

Ay yok yetti bana dünkü patates Bugün yine tavuk istemeye başladı canım, seferber ettim herkesi bana tavuk alsın diye. Sol kolum çok kötü ya saçımı bile toplayamıyorum

Bebeği alırız erken doğum olur dedi doktorum çok korkuyorum Rabbime emanet ediyorum bebegimi her daim
canim hiç korkma. Dr lari onun önlemini alıyorlar zaten. Akciğerlerini geliştirici iğneler yapıyorlar gelişimi tamamlanmış oluyor. Ama inşallah yanılırlar ve son ana kadar bebeğin sağlıkla doğum vaktini bekler.

Bebeği alırız erken doğum olur dedi doktorum çok korkuyorum Rabbime emanet ediyorum bebegimi her daim

Canım o zaman bir nebze seni rahatlatacak birşey söyleyeyim; benim kardeşim 7 aylık doğdu... Çok şükür sapasağlam atlattı süreci. O zaman doktoru annem şöyle birşey demişti; 7 aylık doğan bebekler gelişimlerini doğduktan sonra devam ettiyorlar ; fakat 8. ayda doğan bebekler onlar kadar hızlı şekilde yaşıtlarını yakalayamayabilirler demişti... Doktorun zaten en iyisini bilir; ona güvenmelisin . Sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alman dileği ile

3 patlıcan 1 prasa bu nasıl bi dolap Allah aşkına

2 domates, 4 tane de salatalık var Kaynanam her pazardan önce bana evde kalanları gönderir Mesela perşembe günleri evinin orada pazar kuruluyor, çarşamba günleri de bana evinde kalanları gönderiyor Hani durumu çok kötü olur da yemek yapsın diye gönderirsin ya öyle hissediyorum kendimi

Ay yok yetti bana dünkü patates Bugün yine tavuk istemeye başladı canım, seferber ettim herkesi bana tavuk alsın diye. Sol kolum çok kötü ya saçımı bile toplayamıyorum

Sol koluna noldu? Anlamamış da olabilirim ben bufun uykusuz ve mide yanmalıyım. Yeme tavuk o kadar yemee!

Sol koluna noldu? Anlamamış da olabilirim ben bufun uykusuz ve mide yanmalıyım. Yeme tavuk o kadar yemee!

Üstüne mi yattım, yoksa açık kaldı da tutuldu mu bilmiyorum, benzetmek gibi olmasın da İbrahim Tatlıses gibi sağ kolumla destek vererek hareket ettirebiliyorum sol kolumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…