- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.101
Yap kuzum yap oh şifa olsunİnşallah istediğim gibi patlıcan bulabilirsem o çok yağlı olandan yapcambebeğim bayram etsin
Evet aynen öyleama bunu aćiga vurman hic hoş değil
Zaten biz karnıyarik yazmayı bilmiyordukhe o
Gelişiminde sorun yok ama cigerler daha gelismedigi için doktorum pek iyi olmaz diyor birde zarı vücuduna yapışır diyor
3 patlıcan 1 prasa bu nasıl bi dolap Allah aşkına3 tane patlıcanım var yarına yemek fikri oldu işte
3 tane patlıcanım var yarına yemek fikri oldu işte
Ay ben onun bi değişiğini düşünmüştüm. Hamilelikte bayıla bayıla yediklerimden biriydi o canım benim baş harfi m
Catmom ona benim gibi ekmekte baniyor musunAy ben onun bi değişiğini düşünmüştüm. Hamilelikte bayıla bayıla yediklerimden biriydi o canım benim baş harfi m
Yarın sen ona 1-2 patates de ekle M ile baslayanı yap. Patates diyorum bak patates!
canim hiç korkma. Dr lari onun önlemini alıyorlar zaten. Akciğerlerini geliştirici iğneler yapıyorlar gelişimi tamamlanmış oluyor. Ama inşallah yanılırlar ve son ana kadar bebeğin sağlıkla doğum vaktini bekler.Bebeği alırız erken doğum olur dedi doktorum çok korkuyorum Rabbime emanet ediyorum bebegimi her daim
Catmom ona benim gibi ekmekte baniyor musun
Bebeği alırız erken doğum olur dedi doktorum çok korkuyorum Rabbime emanet ediyorum bebegimi her daim
İyi bakalım :)3 tane patlıcanım var yarına yemek fikri oldu işte
3 patlıcan 1 prasa bu nasıl bi dolap Allah aşkına
İnşallah canım daha şimdiden yorgun hissediyorum kendimi bakalım nasıl yapcamYap kuzum yap oh şifa olsunmükellef bir sofra kur
Ayy tulumunu yerim onun ben, güle güle giysin inşallah. Bak bunlar da benim aldıklarım takım olmuş seninkiyleDraconianX Can'ım bunları yükleyebildim.
Ay yok yetti bana dünkü patatesBugün yine tavuk istemeye başladı canım, seferber ettim herkesi bana tavuk alsın diye. Sol kolum çok kötü ya saçımı bile toplayamıyorum
Bilirim onu da o da candirAy ben onun bi değişiğini düşünmüştüm. Hamilelikte bayıla bayıla yediklerimden biriydi o canım benim baş harfi m
Sol koluna noldu? Anlamamış da olabilirim ben bufun uykusuz ve mide yanmalıyım. Yeme tavuk o kadar yemee!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?