2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Arkadaşlar sabahtan beri çok Ağrı'm oluyor. Özellikle sağ tarafta ama şiddetli. Dinlenince geçiyor. Doktoru aradım gel dedi ama geçince gitmedim. Benim gibi Ağrı'sı olan var mı? İlk hamileliğimde hiç olmamıştı

Allah korusun cnm 26. haftada doğum yapanlar bile var Sen pozitif düşünki herşey güzel olsun Doktorlar her türlü önlemi alıyolar artık canım senin için dua edicem
Allah razı olsun çok teşekkür ederim her hafta suyu bitmesi ve susuz olmasi beni çok üzüyor

Tek temennim bu Rabbime güveniyorum ilk çocuğum çünkü belki korkularim o yüzden

kalinkam çok sevindim kızın büyümüş maşallah ona.benim kuzuda da genişleme varmış biti 5 biride 4 not düştü aylık kontrol lerinde drun takip edin dedi bizimki tam sinirdaymis özellikle erkek çocuklarında görülüyor çoğunlukla da ilerleyen aylarda düzeliyor dedi korkulacak bişey yokmuş yani inşallah öyledir

Gavisconu daha çok öneriyorlar sanırım. Tabletini kullanamadım onun ama şurubunu alayım bari deneyeyim sağol canım

Onun hapı da mı varmış? Bana şurubunu yazdı doktorum içerken içim kalkıyor zor yutuyorum. Çocukken de böyleydim şurup içerken. Hapini versin bana bari.

Evet canım cüsseme bakmadan adeta 48 kiloymuşcasına hunharca ekmek banıyorum ekmeğimin de üstüne güzelce yerlestirip yiyorum haahhaha şu an canım cekti yalnız :)))

Üüüffff naptın öyle Çok pis canım çekti. Uğraşamam da akşam akşam. Lakin patlıcan mide yanmasına tuz biber olur benden demesi.

Kızlar daha erken ama ben bişey sormak istyrm çok kararsızım acaba doğum özelde mi olmalı devlette mi karar veremyrm bi türlü şimdi bi sürü masraf olck zaten devlette bedava olck ve gideceğim devlette eğitim ve araştırma özelde Sigortalı 750 diyolar biraz gereksiz gibi geliyo ve ben doğumda kimseyi yanımda istemem beni o halde kimsenin görmesini istemem açıkçası siz ne düşünüyosunuz

Yine çeneleriniz pek bi düşmüş bugün yogundum bakamadim pek. Anca yemek konuşmuşsunuz. Hepsini de canım çekti isteeee DraconianX insanbuL J jin
Tek temennim bu Rabbime güveniyorum ilk çocuğum çünkü belki korkularim o yüzden

En güzelini yapıyorsun. Rabbim kaldırabilecegimizden daha fazla yük vermesin. Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucagina alırsın inş. Dua her derdin dermanı...

soda-limon ve sakızı deniyim canım sağol. bitki çaylarına benim doktorum kesinlikle karşı.
Canım annem de midesinden çok rahatsızdır. O bir çay kaşığının ucuyla kimyon atıyor ağzına. Bazen gaz yapan yemeklerde de kullanıyor ben rahatsız olmayayım diye. Miden kaldırırsa bi dene. Benim o kadar mide sorunum olmadı çok şükür.

Ayy bugün okuldaydm gikım çıkmadı günahımi alma kız adımı bile yazamamissin o derece gerçeklik payı yok

Kiz Allah iyiligini versin ne guldum margarin ha cok saagol canim insallah Allah in izni ile insallah hersey guzel olacak darisi sana insallah
Benim doğu da gittiğim de um öyle tasvir ederdi amin inşallah be kuzum hissediyorum güzel olacak herşey bizde cicilerimizi alıp paylaşacağız o gunler yakın :)

Çiğneme tableti var ama ben kullanamadım içinde biseyler var gibi cok kotu benim sadık yarim reniedir :)))

Ay ya işte şu detaylıya şartlanmış olmasam giderdim cevahir de falan şubesi var mothercare doğu da aldığım şeylerden çok memnun kalmıştım inş obur ay yine indirim yakalarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…