- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.161
İnşallah, bütün çocuklar :)iyiymiş o zaman canım ya oturup düşündüm bunu bana ne vazifeyse :) neyse ki sen daha önce düşünmüşsün
adlarıyla yaşasın şems abi ile kays kardeş
Allah razı olsun çok teşekkür ederim her hafta suyu bitmesi ve susuz olmasi beni çok üzüyorAllah korusun cnm 26. haftada doğum yapanlar bile var Sen pozitif düşünki herşey güzel olsun Doktorlar her türlü önlemi alıyolar artık canım senin için dua edicem
Tek temennim bu Rabbime güveniyorum ilk çocuğum çünkü belki korkularim o yüzdencanim hiç korkma. Dr lari onun önlemini alıyorlar zaten. Akciğerlerini geliştirici iğneler yapıyorlar gelişimi tamamlanmış oluyor. Ama inşallah yanılırlar ve son ana kadar bebeğin sağlıkla doğum vaktini bekler.
Evet erken doğum ile yaşatıriz belki dediCanım çok geçmiş olsun; kaçırdım konuyu ama sanırım 30.haftada alırız dedi doktorun değil mi?
Gavisconu daha çok öneriyorlar sanırım. Tabletini kullanamadım onun ama şurubunu alayım bari deneyeyim sağol canım
Evet canım cüsseme bakmadan adeta 48 kiloymuşcasına hunharca ekmek banıyorum ekmeğimin de üstüne güzelce yerlestirip yiyorum haahhaha şu an canım cekti yalnız :)))
Tek temennim bu Rabbime güveniyorum ilk çocuğum çünkü belki korkularim o yüzden
Canım annem de midesinden çok rahatsızdır. O bir çay kaşığının ucuyla kimyon atıyor ağzına. Bazen gaz yapan yemeklerde de kullanıyor ben rahatsız olmayayım diye. Miden kaldırırsa bi dene. Benim o kadar mide sorunum olmadı çok şükür.soda-limon ve sakızı deniyim canım sağol. bitki çaylarına benim doktorum kesinlikle karşı.
İnşallah canım....Detaylılar hızlandı haftalar ilerledikçe senden de iyi haberler alacağız inş ablam sağlıklı olsunda veletler başka bişi istemeyiz :)
Gerçekten mi... Çılgın kız seniSen bilmiyorsun tabii senin bu olaydan sonra ben doğru en yakın hastaneye gittimJellyfish_ şahit Cinsiyetini bilmiyormuş gibi yaptım, onlar da doğruladı erkek olduğunu ama yine de acaba diyor insan
Ayy bugün okuldaydm gikım çıkmadı günahımi alma kızYine çeneleriniz pek bi düşmüş bugün yogundum bakamadim pek. Anca yemek konuşmuşsunuz. Hepsini de canım çekti isteeeeDraconianX insanbuL J jin
En güzelini yapıyorsun. Rabbim kaldırabilecegimizden daha fazla yük vermesin. Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucagina alırsın inş. Dua her derdin dermanı...
Ayy bugün okuldaydm gikım çıkmadı günahımi alma kızadımı bile yazamamissin o derece gerçeklik payı yok
Benim doğu da gittiğim de um öyle tasvir ederdiKiz Allah iyiligini versin ne guldum margarin hacok saagol canim insallah Allah in izni ile insallah hersey guzel olacak darisi sana insallah
Onun hapı da mı varmış? Bana şurubunu yazdı doktorum içerken içim kalkıyor zor yutuyorum. Çocukken de böyleydim şurup içerken. Hapini versin bana bari.
Üüüffff naptın öyleÇok pis canım çekti. Uğraşamam da akşam akşam. Lakin patlıcan mide yanmasına tuz biber olur benden demesi.
Ay ya işte şu detaylıya şartlanmış olmasam giderdim cevahir de falan şubesi var mothercare doğu da aldığım şeylerden çok memnun kalmıştım inş obur ay yine indirim yakalarızSelam kızlar maaşallah amma konuşmuşsunuz sayfaları okuyacam diye canım çıktı en sonunda pes ettim.kalinkam Canım ayrıntılın güzel geçmiş sevindim, hep böyle iyi haberler alalım. 1cicek3bocek canım şeker yüklemeyi ben de yaptırmayı düşünmüyorum doktorumla papaz olabilirim bu konuda: )
Bu arada mothercare de %50+25 indirim vardı bilginiz olsun oğlişime ciciler aldım ama resimlerini yükleyemiyorum telefondan... Becerebilirsem paylaşırım sonra...
Gerçekten mi... Çılgın kız seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?