- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.121
Ayyy kuzum ya Allahım giydirdiğimiz günleri de göstersin inşallahAyy tulumunu yerim onun ben, güle güle giysin inşallah. Bak bunlar da benim aldıklarım takım olmuş seninkiyle
Onemli olan tadı zaten canımmm :))Duymazsin tabi ben special yemekler yapıyorumayrıca tüü sana
Can'ım dün başlamış sanırım ürünleri bitirene kadar sürer ama acele et iş çıkışı falan bir denk getirmeye çalış, artık yeni sezona geçiyorlar çok az ürün vardı
Üstüne mi yattım, yoksa açık kaldı da tutuldu mu bilmiyorum, benzetmek gibi olmasın da İbrahim Tatlıses gibi sağ kolumla destek vererek hareket ettirebiliyorum sol kolumu
Ayyy kuzum ya Allahım giydirdiğimiz günleri de göstersin inşallah
yaa ben de bunu sadece 48kilo olanlara has bir durum zannediyordumEvet canım cüsseme bakmadan adeta 48 kiloymuşcasına hunharca ekmek banıyorum ekmeğimin de üstüne güzelce yerlestirip yiyorum haahhaha şu an canım cekti yalnız :)))
Aferin :)) onemli bisey olursa biz yazarzKızlar kızlar gelem mi
Yanağızdan öpem mi
Siz esrayı izlerken ben hasetten ölem mi
Ders bitti yeni bindim otobüse eve gider gitmez yemek yapcamSuper_anne1411 in emri var
Ben yokken dağılın dedim kimse beni dinlememiş 1000 sayfa birikmiş yinesizin hesabınızı sonra görücem DraconianX Jellyfish_
Eksik varsa gonderelim bacım çekinme söyle2 domates, 4 tane de salatalık varKaynanam her pazardan önce bana evde kalanları gönderir Mesela perşembe günleri evinin orada pazar kuruluyor, çarşamba günleri de bana evinde kalanları gönderiyor Hani durumu çok kötü olur da yemek yapsın diye gönderirsin ya öyle hissediyorum kendimi
Ayy ask olsun yaa sebze yapıcak sebzeee :)))
yaa ben de bunu sadece 48kilo olanlara has bir durum zannediyordum
Vallahi benimde canim cekkti öyle bi anlattinki damagimda hissettim
OfffGeçmiş olsun bilgisayarla telefonla falan uğraşcaana git uzan dinlen
Evet hep oAryaaa ben değil ben annemin yanına geldim yeni baktım buraya da hep diğerleri konusmus
Eksik varsa gonderelim bacım çekinme söyleekmağmı bölerim senin için
Sen otur annen yapsın
Sevsinler oyle kaynanayi2 domates, 4 tane de salatalık varKaynanam her pazardan önce bana evde kalanları gönderir Mesela perşembe günleri evinin orada pazar kuruluyor, çarşamba günleri de bana evinde kalanları gönderiyor Hani durumu çok kötü olur da yemek yapsın diye gönderirsin ya öyle hissediyorum kendimi
Ay annem şu an beklediğim performansın çok altında yaa yine ben girişcem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?