- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.201
Okuldan dönüşü açıldı patlıcan mevzusu :)Ha ha nolmus oyle o yarim kalmış size cvp yetistirirken uyuyakalmisim serviste ondan zaar. Hadi ordan bakim okulda da olsan patlican mevzusunu açmayı basarmissin amaaaa
Kadına bak vicdan yaptırıyogit be yagmur camur dinleme gitt anasın sen :)
Ahaha kırmızı başlıklı kızdaki cadı geldi gözümün önüneUyuma Super_anne1411 ders çalış
Kabus gibi cöktünüz üstümeAhaha kırmızı başlıklı kızdaki cadı geldi gözümün önüneUyuma Super_anne1411 ders çalış
Sen bana cadı mı demek istedin? De len sen de tamam.
Evet öyle de olabilir :)ben bu seferlik böyle yedim ablacım bi dahakine öyle denerim :)O dediğiniz gerçekten çok yağlı oluyo ben yiyemiyorum. Size bir öneri annem patlıcanı közleyip yapıyor, çokda hafif oluyo. Tam hamiş işi
Eh napalm artk yarınaGideceğim yer açık avmBir gök gürlüyor şu an var ya ev sallanıyor
Anneyiz biz kızım sen çalış meyve soyup getircem hadi.
Sen annesinde ben neyim acabaAnneyiz biz kızım sen çalış meyve soyup getircem hadi.
Eh napalm artk yarınaama benim haberim olmasın
Gözü dönen zalim annelerBen de yedireceğimSuper_anne1411 hadi çocooom aç kitabını çalış
Sen evde otur @Aryadeniz38 magazayı alıp gelcekYok böyle bir yağmur ! Tek bir kişinin gözü kalmış olamaz, bence herkesin kalmışKimseye söylemeden gizli gizli gideceğim
canım belki tedbiren gidiyorsndur kotu dusunme hayırlı sonuclar al inşallahCanımdan can kopardılar sanki.öyle bir boşluk ki Allahım nasıl bir sınav bu blmezlik. Ayrıntılı ultrasonum vardı ve doktor bebeğin kalbinde parlaklık gördüğünü söyledi. Uştrasona bakarken durdu bir an o an benim için de durdu dünya anladım bir sıkı tı olduğunu hiasettim. Başka her şeyi normal bir sıkıntısı yok ne başka yerinde ne kalbinde ama o parlaklık. Bir profesörr yönlendirdi eko çekilsin diy. Üzülme dedi ciddi değildir ama atlamayalım dedi. Öyle olsa niye profesöre gidelim diyemiyorsun tabi. Geldiğimden beri hıçkırarak ağlıyorum artık sancı girdi karnıma ağlamaktan. Dua edin bebeğime ve bana lütfen. Lütfen
İnşallah Can'ım sen kendini öyle iyi hissedeceksen sonra alırsın, bu biter başka indirim başlar nasılsa... Ben de sezonda alamam çok pahalı olur diyerekten böyle üç beş parça bişey aldım, kötü tecrübeler bizleri korkutan ama insanı yaşatan da umutlarıAy ya işte şu detaylıya şartlanmış olmasam giderdim cevahir de falan şubesi var mothercare doğu da aldığım şeylerden çok memnun kalmıştım inş obur ay yine indirim yakalarız
Abooovvv gözü olanın gözü çıksınKimin gözü kaldı mothercare' e gitmemdeYağmur yağıyor çok kötü ya
Kızlar daha erken ama ben bişey sormak istyrm çok kararsızım acaba doğum özelde mi olmalı devlette mi karar veremyrm bi türlü şimdi bi sürü masraf olck zaten devlette bedava olck ve gideceğim devlette eğitim ve araştırma özelde Sigortalı 750 diyolar biraz gereksiz gibi geliyo ve ben doğumda kimseyi yanımda istemem beni o halde kimsenin görmesini istemem açıkçası siz ne düşünüyosunuz
Ağlama lütfen sakin olur musun, üzüyorsun bebeğini de :/ Bir görün bakalım profa eko çekimine baksın, burada ne parlamalar görüldü hepsinin neticesinde güzel haberler aldık. Hepimiz dua ederiz bebeğin için, sen bırakma kendini böyle. Hadi derin bir nefes al ağlamayı bırak.Canımdan can kopardılar sanki.öyle bir boşluk ki Allahım nasıl bir sınav bu blmezlik. Ayrıntılı ultrasonum vardı ve doktor bebeğin kalbinde parlaklık gördüğünü söyledi. Uştrasona bakarken durdu bir an o an benim için de durdu dünya anladım bir sıkı tı olduğunu hiasettim. Başka her şeyi normal bir sıkıntısı yok ne başka yerinde ne kalbinde ama o parlaklık. Bir profesörr yönlendirdi eko çekilsin diy. Üzülme dedi ciddi değildir ama atlamayalım dedi. Öyle olsa niye profesöre gidelim diyemiyorsun tabi. Geldiğimden beri hıçkırarak ağlıyorum artık sancı girdi karnıma ağlamaktan. Dua edin bebeğime ve bana lütfen. Lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?