2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canımdan can kopardılar sanki.öyle bir boşluk ki Allahım nasıl bir sınav bu blmezlik. Ayrıntılı ultrasonum vardı ve doktor bebeğin kalbinde parlaklık gördüğünü söyledi. Uştrasona bakarken durdu bir an o an benim için de durdu dünya anladım bir sıkı tı olduğunu hiasettim. Başka her şeyi normal bir sıkıntısı yok ne başka yerinde ne kalbinde ama o parlaklık. Bir profesörr yönlendirdi eko çekilsin diy. Üzülme dedi ciddi değildir ama atlamayalım dedi. Öyle olsa niye profesöre gidelim diyemiyorsun tabi. Geldiğimden beri hıçkırarak ağlıyorum artık sancı girdi karnıma ağlamaktan. Dua edin bebeğime ve bana lütfen. Lütfen

canım belki tedbiren gidiyorsndur kotu dusunme hayırlı sonuclar al inşallah

Ay ya işte şu detaylıya şartlanmış olmasam giderdim cevahir de falan şubesi var mothercare doğu da aldığım şeylerden çok memnun kalmıştım inş obur ay yine indirim yakalarız
İnşallah Can'ım sen kendini öyle iyi hissedeceksen sonra alırsın, bu biter başka indirim başlar nasılsa... Ben de sezonda alamam çok pahalı olur diyerekten böyle üç beş parça bişey aldım, kötü tecrübeler bizleri korkutan ama insanı yaşatan da umutları aldığım herşeyde Allahım kullanmayı nasip et diyorum o'na sığınıyorum

Canım tamamen senin kararın; bütçen ile alakalı ben özeli tercih ettim çünkü hep hastahane fobim vardı; doğum yapacağım hastahane otel gibi en azından bu korkumu eliyorum. Öte yandan devletteki muameleyi hiç sevmiyorum ben burda kimse ilgilenmiyor; doğuma da zaten ebeler giriyormuş; sana destek olan vs yok ben çok nazlıyım. Şuan ki hastahaneme para vereceğim ama en önemlisi çok güveniyorum; Allah korusun birşey olsa yenidoğan yoğun bakım ünitesi var; ebeler hemşireler daha şimdiden çok ilgililer ve en önemlisi de doktorum inanılmaz ilgili gece saat kaç olursa olsun ararım açar; yönlendirir. Normal doğumdan korkan ben şuan sayesinde normal doğum korkumu yendim; eşim benimle birlikte doğuma girecek daha ne isterim ki ?

Ağlama lütfen sakin olur musun, üzüyorsun bebeğini de :/ Bir görün bakalım profa eko çekimine baksın, burada ne parlamalar görüldü hepsinin neticesinde güzel haberler aldık. Hepimiz dua ederiz bebeğin için, sen bırakma kendini böyle. Hadi derin bir nefes al ağlamayı bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…