- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.241
Canım aryacığımız güzel günlerde giysin inşallah.. Burada herşeyi paylaşıyoruz indirimleri niye paylaşmayalım sezonda çok pahalı oluyorlarBebeğimin alışverişini bitirdim:))Rabbim sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin cümlemize inşallah. D Daisymom iyi ki söyledin indirimiDraconianX gidemedi ama neyyyyyse:)))sataşmayayım artık ona:)))
Ben indirim takip edemiyorumCanım aryacığımız güzel günlerde giysin inşallah.. Burada herşeyi paylaşıyoruz indirimleri niye paylaşmayalım sezonda çok pahalı oluyorlar
Ne kadar ayıp beddua edilirmi hic
Huzurla saglıkla giysin prenses hayırlı olsun tatlımm üzerindede görürz insallaaahh ♥Bebeğimin alışverişini bitirdim:))Rabbim sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin cümlemize inşallah. D Daisymom iyi ki söyledin indirimiDraconianX gidemedi ama neyyyyyse:)))sataşmayayım artık ona:)))
Bende savaş verdim gitmek için:)))işten eşim Aldı maçı varmış noooolur beni avmye bırak dönüşte alırsın dedim yemek bile yemeden geldim:)))ama çok yoruldum eşimi bekliyorum eve gitmek için hala da gözüm bebek mağazalarında:)))Ay ne güzel allah hayırlı uğurlu etsin vallaDraconianX biraz özendirdi açıkçası ben gitcm dynce bi dedim içimden keşke ben de gitsem k.b Gözümüz kaldı sanırım sana kısmet oldu
Aminnn cümlemizin minnak fasülyeleri sağlıkla sıhatle giysin kuzum inşallahHuzurla saglıkla giysin prenses hayırlı olsun tatlımm üzerindede görürz insallaaahh ♥
Aminnn cumlemizi.. Teşekkürlerhayirli neticeler alin insallah, Allah darda koymasin
Bu sıkıntısız aslında ama ben sıkıntı çıkarmak istiyorumOoo görümce en sevdiğimGeleyim istersen güçlerimizi birleştiririz ona karşı
Önceden biliyordum ama acaba varmı hala diye tereddütte kaldım sağol bacımCanım mothercare her ayın 15'i indirimde aklında bulunsun...
Erkek Can'ım
Sizin kilo boy Nasıl
İyi misiniz
Bu sıkıntısız aslında ama ben sıkıntı çıkarmak istiyorumgıcıklık değil mi x
Bende savaş verdim gitmek için:)))işten eşim Aldı maçı varmış noooolur beni avmye bırak dönüşte alırsın dedim yemek bile yemeden geldim:)))ama çok yoruldum eşimi bekliyorum eve gitmek için hala da gözüm bebek mağazalarında:)))
İtiraf ediyorum benim kaldı. Hatta ben de gitsem dedim ama şimdi eşime dicem arabayla gitcez falan enerjim de kalmamıştı vazcaydım.
Ay ne güzel allah hayırlı uğurlu etsin vallaDraconianX biraz özendirdi açıkçası ben gitcm dynce bi dedim içimden keşke ben de gitsem k.b Gözümüz kaldı sanırım sana kısmet oldu
Ahahah fişfikleme nenİşte bu ya ! Çıkar çıkar arkandayım bir şey yapamaz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?