2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bebeğimin alışverişini bitirdim:))Rabbim sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin cümlemize inşallah. D Daisymom iyi ki söyledin indirimi DraconianX gidemedi ama neyyyyyse:)))sataşmayayım artık ona:)))
Canım aryacığımız güzel günlerde giysin inşallah.. Burada herşeyi paylaşıyoruz indirimleri niye paylaşmayalım sezonda çok pahalı oluyorlar

Bebeğimin alışverişini bitirdim:))Rabbim sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin cümlemize inşallah. D Daisymom iyi ki söyledin indirimi DraconianX gidemedi ama neyyyyyse:)))sataşmayayım artık ona:)))
Huzurla saglıkla giysin prenses hayırlı olsun tatlımm üzerindede görürz insallaaahh ♥

Ay ne güzel allah hayırlı uğurlu etsin valla DraconianX biraz özendirdi açıkçası ben gitcm dynce bi dedim içimden keşke ben de gitsem k.b Gözümüz kaldı sanırım sana kısmet oldu
Bende savaş verdim gitmek için:)))işten eşim Aldı maçı varmış noooolur beni avmye bırak dönüşte alırsın dedim yemek bile yemeden geldim:)))ama çok yoruldum eşimi bekliyorum eve gitmek için hala da gözüm bebek mağazalarında:)))

semurcan canım gözün aydın rabbim e şükürler olsun bebişin iyiymiş Allah daha iyinetsin tüm bebisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…