- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.221
Ay ya işte şu detaylıya şartlanmış olmasam giderdim cevahir de falan şubesi var mothercare doğu da aldığım şeylerden çok memnun kalmıştım inş obur ay yine indirim yakalarız
Abooovvv gözü olanın gözü çıksınneyse yarın gidersin sen de
Canım durumu biraz daha açık yazar mısın benzer durumda olabilirizGelişiminde sorun yok ama cigerler daha gelismedigi için doktorum pek iyi olmaz diyor birde zarı vücuduna yapışır diyor
Zaten ben bugün gidemiyorumKızlarrr çok indirim var mothercare de koşunnn işten geldim yemek bile yemedim indirim içinn o kadar yaniDraconianX sana hiçbişey bırakmıycam
Ne zamana kadar bilmiyorum ama Şahane ürünler indirimdeZaten ben bugün gidemiyorumYağmur yağıyor Ne zamana kadarmış?
Ne kadar ayıp beddua edilirmi hicAbooovvv gözü olanın gözü çıksınneyse yarın gidersin sen de
Canımm sakin olmaya çalış nolursun bak bebege yazık.. hep birlikte neler atlattık burda bunu da atlatıcaz insallah dualarmz seninle. Simdi lutfen aglama yemek yemeyi dene bi minik acikmistir annesi uzme bebisideCanımdan can kopardılar sanki.öyle bir boşluk ki Allahım nasıl bir sınav bu blmezlik. Ayrıntılı ultrasonum vardı ve doktor bebeğin kalbinde parlaklık gördüğünü söyledi. Uştrasona bakarken durdu bir an o an benim için de durdu dünya anladım bir sıkı tı olduğunu hiasettim. Başka her şeyi normal bir sıkıntısı yok ne başka yerinde ne kalbinde ama o parlaklık. Bir profesörr yönlendirdi eko çekilsin diy. Üzülme dedi ciddi değildir ama atlamayalım dedi. Öyle olsa niye profesöre gidelim diyemiyorsun tabi. Geldiğimden beri hıçkırarak ağlıyorum artık sancı girdi karnıma ağlamaktan. Dua edin bebeğime ve bana lütfen. Lütfen
Çiğneme tableti var ama ben kullanamadım içinde biseyler var gibi cok kotu benim sadık yarim reniedir :)))
Anladım benim devlete gitmem gerekiyo sanırım çünkü eşimin benimle olmasını istemyrm dışarda bekleyince daha rahat etcm çünkü ve gideceğim devlet düşündüğüm özelde daha iyi Koşullu açısından sadece kimse yanına giremiyorum ce beni istediğimde bu sanırım sadece doğumdan 1-2 gün sonra beni görünce istyrm ve o kadar para da vermek istemyrm resmen psikopatım ben kızCanım tamamen senin kararın; bütçen ile alakalı ben özeli tercih ettim çünkü hep hastahane fobim vardı; doğum yapacağım hastahane otel gibi en azından bu korkumu eliyorum. Öte yandan devletteki muameleyi hiç sevmiyorum ben burda kimse ilgilenmiyor; doğuma da zaten ebeler giriyormuş; sana destek olan vs yok ben çok nazlıyım. Şuan ki hastahaneme para vereceğim ama en önemlisi çok güveniyorum; Allah korusun birşey olsa yenidoğan yoğun bakım ünitesi var; ebeler hemşireler daha şimdiden çok ilgililer ve en önemlisi de doktorum inanılmaz ilgili gece saat kaç olursa olsun ararım açar; yönlendirir. Normal doğumdan korkan ben şuan sayesinde normal doğum korkumu yendim; eşim benimle birlikte doğuma girecek daha ne isterim ki ?
Okuldan dönüşü açıldı patlıcan mevzusu :)
Tamam ya tamam suscam artık hıh
Cnm illa çok kötü die düşünme sonuçta ne olur ne olmaz die göndermek zorundalar bizem burda çok arkadaşımız var hepsi sana yazacaklardır mutlaka gerçekten bi sürü küçük mucizemiz var bizim burda iyi düşün bebeği de üzme yalnız bırakma annesi o orda hiç bişeyin farkında olmadan senden yemek bekliyoCanımdan can kopardılar sanki.öyle bir boşluk ki Allahım nasıl bir sınav bu blmezlik. Ayrıntılı ultrasonum vardı ve doktor bebeğin kalbinde parlaklık gördüğünü söyledi. Uştrasona bakarken durdu bir an o an benim için de durdu dünya anladım bir sıkı tı olduğunu hiasettim. Başka her şeyi normal bir sıkıntısı yok ne başka yerinde ne kalbinde ama o parlaklık. Bir profesörr yönlendirdi eko çekilsin diy. Üzülme dedi ciddi değildir ama atlamayalım dedi. Öyle olsa niye profesöre gidelim diyemiyorsun tabi. Geldiğimden beri hıçkırarak ağlıyorum artık sancı girdi karnıma ağlamaktan. Dua edin bebeğime ve bana lütfen. Lütfen
Yok böyle bir yağmur ! Tek bir kişinin gözü kalmış olamaz, bence herkesin kalmışKimseye söylemeden gizli gizli gideceğim
Canım sakin ol lütfen. Birçok kişiden duydum bunu büyüdükçe çoğu düzeliyor doğuma kadar. Sakin ol lütfen dualarım seninle.Canımdan can kopardılar sanki.öyle bir boşluk ki Allahım nasıl bir sınav bu blmezlik. Ayrıntılı ultrasonum vardı ve doktor bebeğin kalbinde parlaklık gördüğünü söyledi. Uştrasona bakarken durdu bir an o an benim için de durdu dünya anladım bir sıkı tı olduğunu hiasettim. Başka her şeyi normal bir sıkıntısı yok ne başka yerinde ne kalbinde ama o parlaklık. Bir profesörr yönlendirdi eko çekilsin diy. Üzülme dedi ciddi değildir ama atlamayalım dedi. Öyle olsa niye profesöre gidelim diyemiyorsun tabi. Geldiğimden beri hıçkırarak ağlıyorum artık sancı girdi karnıma ağlamaktan. Dua edin bebeğime ve bana lütfen. Lütfen
Canımdan can kopardılar sanki.öyle bir boşluk ki Allahım nasıl bir sınav bu blmezlik. Ayrıntılı ultrasonum vardı ve doktor bebeğin kalbinde parlaklık gördüğünü söyledi. Uştrasona bakarken durdu bir an o an benim için de durdu dünya anladım bir sıkı tı olduğunu hiasettim. Başka her şeyi normal bir sıkıntısı yok ne başka yerinde ne kalbinde ama o parlaklık. Bir profesörr yönlendirdi eko çekilsin diy. Üzülme dedi ciddi değildir ama atlamayalım dedi. Öyle olsa niye profesöre gidelim diyemiyorsun tabi. Geldiğimden beri hıçkırarak ağlıyorum artık sancı girdi karnıma ağlamaktan. Dua edin bebeğime ve bana lütfen. Lütfen
Kııız neler aldın resimlerini istiyoooosssKızlarrr çok indirim var mothercare de koşunnn işten geldim yemek bile yemedim indirim içinn o kadar yaniDraconianX sana hiçbişey bırakmıycam
Seni kıskandım en başta astronot Mont aldım:)))ama beyazını aldım eve geç geçerim canım bi ara atayım fotolarınıKııız neler aldın resimlerini istiyoooosss
Ay ne güzel allah hayırlı uğurlu etsin vallaBebeğimin alışverişini bitirdim:))Rabbim sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin cümlemize inşallah. D Daisymom iyi ki söyledin indirimiDraconianX gidemedi ama neyyyyyse:)))sataşmayayım artık ona:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?