2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ay ya işte şu detaylıya şartlanmış olmasam giderdim cevahir de falan şubesi var mothercare doğu da aldığım şeylerden çok memnun kalmıştım inş obur ay yine indirim yakalarız

Canım mothercare her ayın 15'i indirimde aklında bulunsun...

Canımm sakin olmaya çalış nolursun bak bebege yazık.. hep birlikte neler atlattık burda bunu da atlatıcaz insallah dualarmz seninle. Simdi lutfen aglama yemek yemeyi dene bi minik acikmistir annesi uzme bebiside

Anladım benim devlete gitmem gerekiyo sanırım çünkü eşimin benimle olmasını istemyrm dışarda bekleyince daha rahat etcm çünkü ve gideceğim devlet düşündüğüm özelde daha iyi Koşullu açısından sadece kimse yanına giremiyorum ce beni istediğimde bu sanırım sadece doğumdan 1-2 gün sonra beni görünce istyrm ve o kadar para da vermek istemyrm resmen psikopatım ben kız

Cnm illa çok kötü die düşünme sonuçta ne olur ne olmaz die göndermek zorundalar bizem burda çok arkadaşımız var hepsi sana yazacaklardır mutlaka gerçekten bi sürü küçük mucizemiz var bizim burda iyi düşün bebeği de üzme yalnız bırakma annesi o orda hiç bişeyin farkında olmadan senden yemek bekliyo

Canım sakin ol lütfen. Birçok kişiden duydum bunu büyüdükçe çoğu düzeliyor doğuma kadar. Sakin ol lütfen dualarım seninle.

Sakin ol lütfen harap etme kendini. Tedbiren yollamıştır. Baska arkadaşlarımızın da başına geldi sonra bişey çıkmadı. Hergün kendimizle birlikte burdaki arkadaşlarımıza da dua ediyoruz. Sen de bol bol dua et...

ays_drchem canım lütfen sakin ol aynı durum semurcan ın bebeğinde de vardı test yaptırdı ve Şükürler olsun ki sağlıklı bebeği hiçbir sıkıntısı yok.başka bi yerinde bişey yok dediyse Allah'ın izniyle sağlıklıdır Bebeğin.benimde 4lü taramam riskli çıktı amniyosentez oldum Şükürler olsun sağlıklı bebeğim.yani diyeceğim o ki dua Tevekkül et hiç bişey çıkmayacak Bebeğin de Allah'ın izniyle

Bebeğimin alışverişini bitirdim:))Rabbim sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin cümlemize inşallah. D Daisymom iyi ki söyledin indirimi DraconianX gidemedi ama neyyyyyse:)))sataşmayayım artık ona:)))
Ay ne güzel allah hayırlı uğurlu etsin valla DraconianX biraz özendirdi açıkçası ben gitcm dynce bi dedim içimden keşke ben de gitsem k.b Gözümüz kaldı sanırım sana kısmet oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…