2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Geçen ay yapmadılar ama bilginiz olsun kızlar
Doğurana kdr illa yakalarım ama dimi yani :) aslında doğu dan kalma çokça çıtçıtlı body kendinden eldivenli tulumlar var ama bu bebişiminde hakkı brz yeni ciciler abartmadan kaliteli bişiler alacağım onada kıyamam ki ben :)

Temmuzda,zaten bütün mağazalar indirime giriyor. Onun öncesi üç beş parça bişey alırsın illaki yaparlar ara indirim canım zaten çocuğun yediği helal giydiği haram derler abartmamak lazım

Temmuzda,zaten bütün mağazalar indirime giriyor. Onun öncesi üç beş parça bişey alırsın illaki yaparlar ara indirim canım zaten çocuğun yediği helal giydiği haram derler abartmamak lazım
Çok doğru diyorsun doğru bir kelime . Ufak tefek şeyler alırım temiz giyer işte abiciği şanslıydı benden çok o bu almıştı bundada yine gelirde zaten sağlıkla doğsunlar da hiçbişeyi olmasın

Bu gecem çok buruk inanın oğlumla kış başından beri beraber uyuyordul ustunu açıyor uşur odasında diye ama bugün odasına geçireceğimi söyledim bana dedi ki anne beni kim sever odamda alıştı her gece ksç olursa olsun öpüşmeye koklaşmaya bir ağladım öyle deyince acayip bişi evlat gerçekten alıştım sıpaya babası gozume gelmiyor inanın :)

Neysee ben artık çıkıyorum malum yrn misafirler var görümce de yatılı 2 gece kalacak. Beni özleyin ❤ yeğenlerime iyi bakın nadir aralıklarda uğrarım yokluğumda bol konuşun topik alışkın nasılsa Allaha emanet olun @Aryadeniz38 bebişin cicilerini ekle benide etiketle yada mesaj at merak ederim herbirinizi ıslak ıslak opuyorum ❤ iyi geceler güzel anneler

Kolay gelsin çok yıpratma kendini :)) İyi geceler

Buyumus teyzesi maasallah evet canim erkek cocuklarda biraz daha sik goruluyormus benim oglandada vardi bisikinti olmadi insallah kizdada oyle olur 4-5 mm ler zaten ufak genisleme ler mis 10-15 uzeri biraz problemli goruluyor mus Rabbim dermansiz dert vermesin insallah duzelir minnaklar oy onlarin minik elleri ayaklari dunya tatlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…