- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.561
Kime sorduğumu da etiketlersen yardımcı olabilirim sanaDraconianX kız sen nevruzu tesadufenmi sordun muma yoksa profilinemi baktın
Ben bakınca bi an kac aylin kac kac kac dedim
Gidip görümcenle ilgilenir misin lütfen, hayret bir şey sonra görümceler çok huysuz oluyor oysa melek gibi insan onlar daKız bnm gözüm kalmadı yaabiliyorUn detaylıya kdr bişi almayacağımı inş obur ay kalır bak diyorum şimdiden :)
Fiştekle fiştekle herkesiSen sıkma canını @gvn1907 cigim oDraconianX var ya bize böyle vicdan yaptırıp gizli gizli yağmur çamur demeden gidip almış yine alacaklarını. Ciciler topiginde görebilirsin
Günaydın cınımsGünaydın zor olsada uyanmak:))
Maşallah kuzuna canım. HAdi gözün aydın....kizlar az evvel pariste ikinci duzey ultrason diye adlandirilan buranin detaylisina girdim ve:
TURKIYE'DE BAHSEDILEN PARLAMALARA DAIR HICBIR SEY DENMEDI. SOYLEDIKLERI TEK SEY BEBEGIN COK IYI OLDUGU IDI.
609 gram olmusuz.
geç oldu güç olmasın diyelimtemmuzun ilk haftası oğluma kavusacağm Allahın izniyle yalnız olmadığımı bilmek çok güzel artık ben de buralıyım
kızlar iyi geceler,okudum okudum geç girdim yine nete.ancakk bu saat oldu....hepimize hayırlı güzel haberler olsn.ugün detaylı usg miz vardı..çok şükür herşey yolunda kızım sağlıklıymış.allah herkese sağlıklı evlat nasiip etsin ,nşallahh.sırasıyla güzel haberler almak ümidiyleEki Görüntüle 1788246 Eki Görüntüle 1788247
Ayyyy cok sevindim canim cok guzel görünüyor buarada masallahyerim yaaaa
Canım çok şükür herşey yolunda. Hiç bir sıkıntı yok. İnşallah herkes güzel haberlerle gelir...İyi geceler canlarım hepinizi çok özledim inşallah herkes iyidirtulaykavas ablam detaylı nasıl geçti dalamıyorum geçmişe inş iyidir haberler
Amaaann teyze snn canını sevsin tombalak kuzum benim :) cnm çok sevindim ya bak rabbim büyük duşlarımızı kabul etti :) darısı bize bebeğim ısırırım o yanakları ❤
tulaykavas ALTINIM @asososos canlarimm gozunuz aydın olsun darısı diğer topik arkadaşlarımın bbaşına olsun insalhh rRabbimbizleri utandirmasin
Amin canım. Çok sağol... Darısı herkesin başına olsun...tulaykavas ALTINIM @asososos canlarimm gozunuz aydın olsun darısı diğer topik arkadaşlarımın bbaşına olsun insalhh rRabbimbizleri utandirmasin
Sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur. Yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz çok umutluyuz inşallah iyi olacakmatsiyahoje çim geçmiş olsun.görüştüğün bir dr olmuş,güzel haberler almışsın,alacaksın da allahın izniylee...pek giremiyorum topiğe.akşam biriniin alıntıısnda farketttim yazını,yazacakken net gitti.geç oldu cnm kusura bakma...allah güzel haberlerle karşılaştırsın inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?