2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kızlar iyi geceler,okudum okudum geç girdim yine nete.ancakk bu saat oldu....hepimize hayırlı güzel haberler olsn.ugün detaylı usg miz vardı..çok şükür herşey yolunda kızım sağlıklıymış.allah herkese sağlıklı evlat nasiip etsin ,nşallahh.sırasıyla güzel haberler almak ümidiyle

kizlar az evvel pariste ikinci duzey ultrason diye adlandirilan buranin detaylisina girdim ve:

TURKIYE'DE BAHSEDILEN PARLAMALARA DAIR HICBIR SEY DENMEDI. SOYLEDIKLERI TEK SEY BEBEGIN COK IYI OLDUGU IDI.

609 gram olmusuz.
Maşallah kuzuna canım. HAdi gözün aydın....

Günaydııııın :))
Kızlar hepimiz için harika bir cuma günü ve harika bir hafta sonunun başlangıcı olsun.
Kontrolü olanlar çok güzel sağlıklı ve mutlu haberlerle gelsin, yarın ya da pazar günü gidecek olanlara da bol şanslar.
Ben yarın gideceğim kontrole, inşallah iyi haberler yazarım sizlere. Hepimize bol şans diliyorum :))

Amaaann teyze snn canını sevsin tombalak kuzum benim :) cnm çok sevindim ya bak rabbim büyük duşlarımızı kabul etti :) darısı bize bebeğim ısırırım o yanakları ❤

amin canım sağlıcakla kucagımızada bi alsak derin bi nefes alıcaz

Sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur. Yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz çok umutluyuz inşallah iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…