- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.541
Gözün aydın canım darısı bize :)Kızlar bende ayrıntılıdan geldim bebeğim çok şükür herşeyi iyi çıktı cinsiyetini göstermemekte inatçı 3kere girdim çıktım yok sonuncuda zorla gördü doktor kız dedi Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşllh cinsiyeti öğrendik artk kimse beni tutamaz başlasın alışveriş
Benim kız dün oynuyordu bugün çok oynamıyor diye yazacaktım yazdıklarını okuyunca rahatladım biraz haklısın uyutmuyor denecek Günlerimiz de olacak Onsalla@Aryadeniz38 cnm benim nasıl oynuyodu sonra birden bire durdu hatta buraya da yazdım bişey oldu oynamıyo dedim resmen korktum iki gün nerdeyse oynayup oynamadığını anlamadım ve şu da var o kadar zayıfım ki tekme atınca görüyrm ben ama aklına esince oynamıyo ben ce hiç kafana takma çok düzensizler senin ki edeplli uslu kız biraz daha demek ki daha uyutmayacağı günlerde gelecek annesi o zaman da aman beni uyutmuyo deme sakın
Gerçekten mi ya hangisi gerçek acabaO emrenin eski sevgilisiymiş sanırım benden duymuş olmayındadedikodu ya gellll
Iyi geceleerr kuzumm ♥Unuttuklarım varsa affola çok yorgunum uykusuzum sabah izlemem var sağlıkta bebişimin pıtpıtlarını duyacağız inşallah hepinizi öpüyorum çokça canlarım rabbime emanet olun :)❤
Hosgeldin canımm :)geç oldu güç olmasın diyelimtemmuzun ilk haftası oğluma kavusacağm Allahın izniyle yalnız olmadığımı bilmek çok güzel artık ben de buralıyım
hoşbuldumHosgeldin canımm :)
Boyundan çıt cıtlı tulumlar mi daha kullanışlı acaba kendimi çok bilgisiz hissediyorum tecrübeli arkadaşlar bilgilendirin lütfen ayrıntılara takılmaktan kafayı yemek üzereyim yatağından tutup banyo ne zaman yapilira kadar kafamda dolaniyorOğlum ağustos doğumlu. Ben hiç kısa kollu giydirmedim. Hep ince pamuklu uzun kollu şeyler giydi. 20gun sonra felanda tulum hep tulum... Tulum manyağiyim ben çok kullanışlı diye hep tulum giydirdim
Canim teşekkür ederim de ne için göz aydını affina sığınarak soruyorum hareket etmesi için mi Amin herkesin başına darısıtulaykavas ALTINIM asososos canlarimm gozunuz aydın olsun darısı diğer topik arkadaşlarımın bbaşına olsun insalhh rRabbimbizleri utandirmasin
Selam kızlarrr nasılsınızzzz saglık ocagına gitti kaydımı yeni yaptrdm tetanoz oldum ama ısrarla onceki gebelgnde kac doz vurldun diye sordu hemsıre ıyıde ben dun ne yedm unutyrm 6sene onceyi nasıl hatrlaym artık tek doz yaZalm bndada tek doz olursn faln dedi anlamdm
ben anlamdm tamam gebelik kaydımı yeni yaptrdm ama onceki gebeligmle ne alaka yaa 1tane yazlm ozmn 1tane yapalm dedi gecti cozmdm neyde kararsz kaldıbana 2 doz dediler aşı için ki ben 2 yıl öncede iş için yaptırmıştım canım
Evet birz agrım bar ustune ustlk bgn akslk oldu oglmla alakalı oklda olay olms ona kostrdm cock strestn kus kus kusmk temzledim hayrlısı bakalmBen iki yil onceki asiyi bile hatirlamiyorum. Iki doz vurundum dedim sistemde tek toz kayit edilmis. Insallah kolun agrimadan atlatirsin gecmis olsun..
Yaaaa anladm cnm ama en fazla 2doz vurlmsmdr baska da sanmam iş geregi eskdn vurlrdk 5senede bir falan ama neyse baklm neolcak ozmngunesim canım hamilelik sürecinde 2 doz vurulurmus 1 ay arayla doğumda sonra da 1 yıl arayla 5 doz tamamlarsan 10 yıl aşının koruma özelliği varmış o yüzden sormuştur 2 dozda kaldiysan yine 2 doz 5 e tamamladiysan 10 yıl Geçmediyse bir daha vurulan gerek yok yani öyle dediler bana da
O zaman sen söyle 2 doz vuruldunuz bu hamileliğin de de 2 doz vurulan gerek diye düşünüyorum doktorlar daha iyi bilir tabiYaaaa anladm cnm ama en fazla 2doz vurlmsmdr baska da sanmam iş geregi eskdn vurlrdk 5senede bir falan ama neyse baklm neolcak ozmn
Bence gerçek yok hepsi birbirini önceden tanıyo resmen ama yinede El mahkum izlyz tabiBenim kız dün oynuyordu bugün çok oynamıyor diye yazacaktım yazdıklarını okuyunca rahatladım biraz haklısın uyutmuyor denecek Günlerimiz de olacak Onsalla
Gerçekten mi ya hangisi gerçek acaba
evt cnm vardıprimavera77 yanlış okumadıysam eğer bugün senin de mi detaylın vardı canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?