- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.521
kizlar az evvel pariste ikinci duzey ultrason diye adlandirilan buranin detaylisina girdim ve:
TURKIYE'DE BAHSEDILEN PARLAMALARA DAIR HICBIR SEY DENMEDI. SOYLEDIKLERI TEK SEY BEBEGIN COK IYI OLDUGU IDI.
609 gram olmusuz.
Kızlar hayırlı aksamlar yarın 1 buçuk ta ayrıntılı ultrason um inşallah iyi geçer dualarınız i beklioruz iyingecerse antalyaya gidicez tatile annemlerle inşallah
Ben hic bisey yapmıyorum hep o diger dediklerinDraconianX sana bide iftira atiyorlar çok konuşuyor diye. Bak 1cicek3bocek Super_anne1411 @jindam @Catmom yok. Topik nasil sessiz nasill
O kadar bahsin arasından beni tercih etmen ne kadar güzelhayirdir ????
kizlar az evvel pariste ikinci duzey ultrason diye adlandirilan buranin detaylisina girdim ve:
TURKIYE'DE BAHSEDILEN PARLAMALARA DAIR HICBIR SEY DENMEDI. SOYLEDIKLERI TEK SEY BEBEGIN COK IYI OLDUGU IDI.
609 gram olmusuz.
Ayy utanirmis daaa bak sen sunaa :))İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
Dun gece çok ağladı aramıza aldıkBenim kizim 15 aylik bi kac ay sonra bebis gelmeden odasina gecirmeyi dusunuyorum inan vicdan azabi cekiyorum sanki cocuga ihanet ediyor gibi hissediyorum. Dusundukce aglayasim geliyor :) seni cok iyi anliyorum
Napion senin yine düşmüş çene n ben yoktum ama demekki ben hiccccc konusmuorummmmAyy utanirmis daaa bak sen sunaa :))
Kız bnm gözüm kalmadı yaaGözü kalanların listesi; @Catmom1cicek3bocek M melda983 @Senam72015 Ay biri daha vardı unuttum kimse bir adım öne çıksın
Neler aldııın
Bende yeni geldim tatlımm benim topigin en sessizi :)Napion senin yine düşmüş çene n ben yoktum ama demekki ben hiccccc konusmuorummmm
Kız bnm gözüm kalmadı yaabiliyorUn detaylıya kdr bişi almayacağımı inş obur ay kalır bak diyorum şimdiden :)
Amaaann teyze snn canını sevsin tombalak kuzum benim :) cnm çok sevindim ya bak rabbim büyük duşlarımızı kabul etti :) darısı bize bebeğim ısırırım o yanakları ❤Kızlarrrrrr allaha şükür az önce doktora gittim beynindeki kistler neydeyse yok olmuş minnacık kalmış dedi sağlıklı görünüyor tabiki herşey Allahtan dedi. çok sevinçliyim dularaım kabul oluyor allahın izniyle çocuğum doğunca kurbanını kesicem darısı iyi haber bekleyen herkese Allahım hepimizin duasını kabul etsin sağlıcakla kucagımıa almayı nasip etsin resminide atayım teyzelerine :) Eki Görüntüle 1787725
Ablam çok sevindim maşallah paşaya :) darısı bizlere olsun inşallahMerhaba güzel anneler.... Biz geldik ayrıntıldan.Çok şükür herşeyimiz iyi hiç bir sıkıntı yok... Maşallah oğlum sağlıklı... 418 gr olmuş teyzeleri... Allahım herkese böyle güzel haberler nasip etsin. Dualarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?