2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kizlar az evvel pariste ikinci duzey ultrason diye adlandirilan buranin detaylisina girdim ve:

TURKIYE'DE BAHSEDILEN PARLAMALARA DAIR HICBIR SEY DENMEDI. SOYLEDIKLERI TEK SEY BEBEGIN COK IYI OLDUGU IDI.

609 gram olmusuz.

Maşallah , annem olsa oyy tosuldak derdi şimdi

Kızlar hayırlı aksamlar yarın 1 buçuk ta ayrıntılı ultrason um inşallah iyi geçer dualarınız i beklioruz iyingecerse antalyaya gidicez tatile annemlerle inşallah

Canım inşallah iyi haberler alırsın Benim de yarın saat 5'te çok heyecanlıyım nasıl zaman geçecek bilmiyorum

HejaR12 Anlaşildi ince tulum almaliyiz teşekkür ederiz efem tecrübelerinizi paylaştıginiz icin

kizlar az evvel pariste ikinci duzey ultrason diye adlandirilan buranin detaylisina girdim ve:

TURKIYE'DE BAHSEDILEN PARLAMALARA DAIR HICBIR SEY DENMEDI. SOYLEDIKLERI TEK SEY BEBEGIN COK IYI OLDUGU IDI.

609 gram olmusuz.

MaşaAllah annesi buyumus yavrun. Ama burda niye öyle dediler ya Gereksiz yere birsürü korku yaşadın. Neyse ki geçti...[/QUOTE]

Benim kizim 15 aylik bi kac ay sonra bebis gelmeden odasina gecirmeyi dusunuyorum inan vicdan azabi cekiyorum sanki cocuga ihanet ediyor gibi hissediyorum. Dusundukce aglayasim geliyor :) seni cok iyi anliyorum
Dun gece çok ağladı aramıza aldık koklaya koklaya uyudu inan uzuldum çok

Kız bnm gözüm kalmadı yaabiliyorUn detaylıya kdr bişi almayacağımı inş obur ay kalır bak diyorum şimdiden :)

Sen sıkma canını 1cicek3bocek cigim o DraconianX var ya bize böyle vicdan yaptırıp gizli gizli yağmur çamur demeden gidip almış yine alacaklarını. Ciciler topiginde görebilirsin

Amaaann teyze snn canını sevsin tombalak kuzum benim :) cnm çok sevindim ya bak rabbim büyük duşlarımızı kabul etti :) darısı bize bebeğim ısırırım o yanakları ❤

Ablam çok sevindim maşallah paşaya :) darısı bizlere olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…