• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kız biliyorum oğlum da yengem yapmıştı bunda zavallı paşam boynu bukuk kalmasın diye yapayım odasına koyim dedim ama soguttunuz nen beni yapmiyom :KK53::skandal:
Bana da kuzenim yapacak.bez alacakmis dedik bari gorsel bisey olsun.hastanede guzel durur.eve getirincede kullanicam zaten bezleri.uzun sure tutmayi dusunmuyorum :halay:

Arkadaşlar yaz aylarında doğum yapacağız serin olsun diye tülbentten emzirme önlüğü diktirmeyi düşünüyorum, siz ne dersiniz?

30+6 bugün teyzoşlarrr :KK46::KK200::nazar::nazar::nazar: 13102782_10154793312646509_3397747271773507825_n.webp 13174056_10154793312511509_1570083018493362135_n.webp

Evet canım ama tam plesanta previa değil tam olunca daha riskliyemiş sadece ucu rahim ağzına yakin ucu kanama riski yaratabilir diye istirat verdi kanama olursa allah korusun erken doğar dedi insalah oaz senin ne kadarı aşağıda dr ne.diyor
Asagida dedi sadece benim doktor canım ya offff sağlıkla zamaninda kucaklarımıza alırız İnşallah yaaaa :KK43::kızgın::KK17::KK17::KK17:

Biraz ayıp etmişler ama sen boşver ne yapmak istersen yap.
Sen olgunluk yapmışsın valla herkes düşünmez K v de Mevlüt yapmayı

Sanırım çok takmamak lazım, ben ve ailem çok özeniyoruz şuan ama bu da içten gelen birşey sanırım annemlerin 3.torunu olacak ve diğerleri de kız yani öyle özel bir durum da yok :) Onların 2.torunları ve ilk torunlarında küsmüşler gidip hiçbirşey yapmamışlar görüşmemişler vs o yüzden buna baya bir özenirler diye düşünüyordum. Dediğin gibi boşveriyorum ve ben elimden geleni yapıyorum 2 kere doğuma çağırdım, mevlüt teklif ettim, her doktordan çıktığımda arıyorum bilgi veriyorum eşim de görüyor; zaten onun için yapıyorum. Aramız hep soğuk artık eşim de sen elinden geleni yapıyorsun boşver diyor

Çok zorlanıyorum içerken :) haklısın canım öyleki eksikliğini vücudum tepkisiyle gösterdi :KK43:

Eğer toz kullanıyorsan çaya ya da meyve suyuna katabilirsin o zaman anlamıyorsun. Bir de ben magnesium diasporal kullanıyorum limonlu tadı, bazen canım istemiyor limonata yapıp içine döküyorum....

Son düzenleme:
Back
X