- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #53.261

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım, benim gittiğim hastanenin sgk anlaşması yok, ondan sordum :)bütün özel hastanelerin sgk anlaşması vardır bence
Şaşırdım, çok özelmiş :)yok canım, benim gittiğim hastanenin sgk anlaşması yok, ondan sordum :)
çok iyiymiş öyleyse.. teşekkür ederimmmEvet canım özelden aldım, sgk sistemine erişebildikleri şifreleri olması lazım. Doktorumun asistanı hemen girip çıktısını verdi sgknın sisteminden.
Bana da kuzenim yapacak.bez alacakmis dedik bari gorsel bisey olsun.hastanede guzel durur.eve getirincede kullanicam zaten bezleri.uzun sure tutmayi dusunmuyorumKız biliyorum oğlum da yengem yapmıştı bunda zavallı paşam boynu bukuk kalmasın diye yapayım odasına koyim dedim ama soguttunuz nen beni yapmiyom![]()
+9 kilo diyelimEneee hatuna bak maşallah bacim sende kilo almamissin bi bebekten ibaretsin valla![]()
ok sevindim hayırlarla gelsin inşallah sağlıklı,sıhhatli hamilelik dilerim cnm :)Sağol canım benim. İnşallah sağlıkla alın bebişleri kucağınıza.
Temmuz annesi olmak kısmet olmadı Ocak annesi olmak nasip olur inşallah.
aaa bendekiler de erkennCanım benim çevremde de kızlar hep geç doğdu :)
Benim kızım 2 hafta erken doğdu :)aaa bendekiler de erkenn![]()
anammmBenim kızım 2 hafta erken doğdu :)
Asagida dedi sadece benim doktor canım ya offff sağlıkla zamaninda kucaklarımıza alırız İnşallah yaaaaEvet canım ama tam plesanta previa değil tam olunca daha riskliyemiş sadece ucu rahim ağzına yakin ucu kanama riski yaratabilir diye istirat verdi kanama olursa allah korusun erken doğar dedi insalah oaz senin ne kadarı aşağıda dr ne.diyor
sen mi yaptın canım ben de nerden ne kadara aldın diye soracaktım ellerine sağlıkpleksiden yaptirdim.altina kurdela ve pembe nazar boncugu koydum.posetledim ve etiket yapistirdim.arkasina da miknatis yapistirdim
Allah razı olsunsheyma46 canım güle güle kullan hepsi çok güzel. Babaannesi ne güzel şeyler almış kvnin kıymetini bil valla maşallah
Biraz ayıp etmişler ama sen boşver ne yapmak istersen yap.
Sen olgunluk yapmışsın valla herkes düşünmez K v de Mevlüt yapmayı
Çok zorlanıyorum içerken :) haklısın canım öyleki eksikliğini vücudum tepkisiyle gösterdi![]()