• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Enfeksiyon olabilir Can'ım. İdrar kültürü yaptırabilirsin, bolbol su içmelisin. Bende sürekli idrarda kan çıkıyor, kültürde üreme olmadığı için doktorum ilaç vermiyor ( ben alışığım yani )

Bu arada kontrolün çok iyi geçmiş çok sevindim :KK15: İnşallah doğuma kadar hepsi geçecek ve minnoşun ameliyat olmasına gerek kalmayacak :dua:
Anladım canım o zaman en kısa zamanda doktor yolu göründü bana.
İnşallah ameliyata gerek kalmadan atlatacağız canım her günüme şükrediyorum iyileşecek inşallah

tommmmbbbbiiiiiikkkkkkkkk çooooook sevindim, çok mutlu oldum arkadaşım. allahım dualarımızı kabul etmeye devam etsin inşallah :))
doğuma kadar da ufak ufak da olsa kalbi yerine gelsin, kistlerde gitsin, hoooop pamuk gibi 0 km melek gelsin :))

maşallah ikinize de, çok mutlu oldum çok :))
Ayyy inşallah canım yaaa ♥ inşallah dediğin gibi olur :)

Canım geçmiş olsun dinlen bol bol. Bebişler kocaman oldu artık 2 kiloyu da geçmiş ne güzel. Sen içini ferah tut kontrollerini aksatma bol su iç canım
Haftada bir kontrole gitcez zaten artik.bol suyu doktorumda soyledi herkesin dedigi gibi:KK45: Sen ne zaman gideceksin birdahaki kontrole

Portakal suyu limon suyu nane limon içiyorum Canım burnuma tuzlu su çekiyorum açılsın diye ama çok kötüyüm bebeğime bi şey olacak diye korkuyorum hapşırınca fln :KK43:
Nane limon içme canım doktor bana içme demişti. Bişey olmaz canım bebeğe hapşırıkla. Hapşırırken dizini karnına doğru çek eğer o an uygunsan daha az sarsılırsınız

Emmek kuvvet isteyen bir eylem olduğu için ve bebekler biberonda kendi geldiği için emmek zor geliyor. Ama şimdi yeni biberonlarda yeni doğan akış başlıkları var, yani aynı bebek memeden emer gibi çekmesi gerekiyor böylece emme refleksini kaybetmemiş oluyor aklınızda bulunsun
Aventin biberonlari mi acaba bahsettiğiniz

denizbatiekin denizbatiekin canım ana kucağını internetten mi aldın? Hiç niyetim yoktu sen resim atınca heveslendim çok tatlıymış:)

:)) ben bu sefer almadım ama 7 sene önce arkadaşımız hediye almıştı bize kızımız için :) çok uzun süre kullandım ve çok memnun kaldım. yemek mi yapıcan hoop al yanına, banyoya mı giricen hoop koy yanına :) benim hayatımı kurtarmıştı valla :) oğluma da kaldı, sonra bir arkadaşıma daha verdim o kullandı, şimdi başkasında :)) burada bir arkadaşım verecek bana aksilik olmazsa, eğer veremezse de alacağım mutlaka :)))

internetten bakabilirsin, uygun fiyatlı hangisini bulursan alabilirsin :))

dur bakayım ben sana

Ay gercekten mi ablacim.kac kilo dogdu peki? Aynen endiselenmek birsey kazandirmicak bana.cok dikkatli beslenip minnaka kilo aldirma vakti :anneadayı:

canımcım, 2364 gr doğdu, 2150 e kadar düştü. benim sıkıntım 26. haftamda başlamıştı.30. haftada suyum alt sınırdaydı ve 35. haftada acil sezaryen oldum. bu arada steroid iğneleri, bol su içmek vs. işe yaramadı bende :)) beslenemiyordu kızım, dışarda besledik bizde :))

valla ben kilo aldıramadım bebeklerime :) anca kendime alıyorum :))))
inşallah seninki işe yarasın da küçümen sağlıkla doğsun. endişelenme lütfen :)

denizbatiekin denizbatiekin canım ana kucağını internetten mi aldın? Hiç niyetim yoktu sen resim atınca heveslendim çok tatlıymış:)

http://www.akakce.com/ana-kucagi/en-ucuz-bright-starts-playful-pals-fiyati,3118286.html

http://www.akakce.com/ana-kucagi/en-ucuz-kraft-paradise-bouncer-fiyati,747073.html

http://www.akakce.com/ana-kucagi/en-ucuz-happy-baby-class-desenli-fiyati,5967099.html bunlar anadizi diye geçiyor, kullanmadım bilmiyorum ancak sırtı yukarı kalkıp koltuk gibi olabiliyorsa bunlarda çok kullanışlı olabilir.

canımcım, 2364 gr doğdu, 2150 e kadar düştü. benim sıkıntım 26. haftamda başlamıştı.30. haftada suyum alt sınırdaydı ve 35. haftada acil sezaryen oldum. bu arada steroid iğneleri, bol su içmek vs. işe yaramadı bende :)) beslenemiyordu kızım, dışarda besledik bizde :))

valla ben kilo aldıramadım bebeklerime :) anca kendime alıyorum :))))
inşallah seninki işe yarasın da küçümen sağlıkla doğsun. endişelenme lütfen :)
Yok endiselenmiyorum bebegim bide strese girmesin.benimkininde suanki kilosu 2150 gr mis.haftaya insallah kilo almis olur.cunku senin baheettigin gibi herhangi bi sorunumuz yok.en basindan beri erken dogum sikintimiz vardi o kadar.bebisler belirli kiloyu gecsin yeter asiri kilolu olmasinada gerek yok.sende dikkat et ablacim sagol destegin icin.icimi baya rahatlattin:KK68:

Senin aldığın en güzeli, bir sitede 100tl kargo bedava. Çokta uygun

Back
X