• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar kontrolden eve yeni geldim.
Unutmadan önce şunu yazayım @sssn @atrusha kızlar o alttan bıçak saplanması olayını sordum baktı rahimağzında plasentada vs hiçbi sorun yok idrar yolları iltihabı olabilir dedi. İdrar tahlili istedi bol su iç dedi. Sizler de bi idrar tahlili yaptırın ve bol bol su için.

Diğer konuda da akciğerdeki kistler küçülmeye başlamış galüba dedi çünkü kalp gittikçe yerine doğru geçiyor dedi ama artık kemikler sertleştiği için tam göremiyorum dedi. Aysonunda mr çekilecem orda çılar ortaya. Ama iyileşiyor dedi doktor. Çok mutlu olduk :)

Yine 2 hafta ileride çıktı kızım çok şükür 2,5 kiloya yaklaşmış.

Bizden haberler çok güzel çok umutlu ve çok mutlu ♥ sizler nasılsınız?
Tatlım inan ki gözlerim doldu çok mutlu oldum İNŞALLAH dualarimiz seninle bebislerimizle daha da iyi olması dileğiyle :dua:

Günaydın annecikler
ALTINIM ALTINIM keşke o doktordan çıkar çıkmaz başka doktora gitseydin. Böyle muallakta konuşma mi olur. Doktorunu değiştir bence yazacaktim zaten kendi doktorun değilmiş. Kordon dolanmış ise nst ile takip edilir kalp atışı nasıl normal mi diye . Hamilelik esnasında hersey olabiliyor son anda bile dolanabilir veya dolanık şekilde günün dolmasida beklenebilir. En önemlisi senin serin kanlı olup bebeğin hareketlerini takip etmen . Hareket ediyorsa bir problem çıkmaz inşallah. Acilmada ultrasonda görülür. Serviks uzunluguna bakıp ölçüp anlar. Güzel haberlerle gel insallah

teşekkür ederim canım salı sabah başka doktorada gittim ölçtü biçti nst ye bağladı korkulacak hiç bişe yok hatta diğer dokorun verdiği ilaçları kullanma dedi bu hafta işten de çıkıcam evde dinleneyim

Hayırlı sabahlar hamişler. ohhh şükürki yarın tatil ;) evde çok iş var çalışmaya devam
:KK64:herkes dinlenmek için seviniyor bende iş yapacağım diye. aslında iş yapmak istediğimden değil evdeki işleri bi türlü toparlayamadım. bebişin dolabı alt açması kızımın ranzası kitaplığı kurulacak ortada duruyo hepsi koridora sıralanmış vaziyette. dökülüyorum aslında ama ne çare istanbuldayım kimsem yok :( herşey bana bakıyor.

teşekkür ederim canım salı sabah başka doktorada gittim ölçtü biçti nst ye bağladı korkulacak hiç bişe yok hatta diğer dokorun verdiği ilaçları kullanma dedi bu hafta işten de çıkıcam evde dinleneyim

gözün aydın cnm. kordon dolanması bu zamanlarda sorun değilki zaten benim kızımdada dolanmıştı doğuma doğru kurtulmuştu miniğim.

fazla özellik aramana gerek yok bence, fiyatı uygun olan birşey al :) benim vazgeçilmezimdir ana kucağı :) ilk yemeklerini bile onda yedirdim sıpalarımın :)

aa yeni modellerin sırt kısmı ayarlanabileni var, işine yarayabilir, ben kızımınkini uzuun süre kullandım :) sonra 2 arkadaşım daha kullandı :)) bebek uyuya kalırsa yatırırsın sırt kısmını, rahatça uyur.

Eki Görüntüle 1834097 benimki böyle basit bir modeldi. bu kraft ve fiyatı uygun.
zaten sadece oyalasın bir de güvenli olsun yeter benim için dediğin gibi ihtiyaç anlarında bırakabilip işimi yapabilmek için en çok lazım :)

Ödemdir o Can'ım üç günde iki kilo mümkün değil bence :KK57:
Ya bu kilo olayına aklım ermiyor.. 1 haftada 3.5 kilo almışım.. yeme düzeni aynı ne yapacağım ben ya :kızgın:ana öğünler süt ve bi tanecik gofret.. günlük yediğim.. ne tatlı ne abur cubur ne kola vs yok psikolojim bitti artık

kızlar ben 29+1 de dr en son gitmiştim.. bebek 40 cm ve 1500 gramdı. doktor fena değil kilosu eh meh yaptı. netten bakıyorum her yerde başka yazıyor. sizce nasıl haftasına göre az mı normal mi ?

Ya bu kilo olayına aklım ermiyor.. 1 haftada 3.5 kilo almışım.. yeme düzeni aynı ne yapacağım ben ya :kızgın:ana öğünler süt ve bi tanecik gofret.. günlük yediğim.. ne tatlı ne abur cubur ne kola vs yok psikolojim bitti artık
Aynen ani kilo değişikler i bendede oluor aynı beslenme duzenim birden artio anlamadım dewamli tartilmicam artık moralim bozuluo

kızlar ben 29+1 de dr en son gitmiştim.. bebek 40 cm ve 1500 gramdı. doktor fena değil kilosu eh meh yaptı. netten bakıyorum her yerde başka yazıyor. sizce nasıl haftasına göre az mı normal mi ?

kesinlikle çok iyi bu demek oluyoki 3 -3,5 kilo doğacak. doktorum bana öyle demişti. aynı dönemde aynı kilodaydı miniğim. bu doktorlara da inanamıyorum. hamile bir kadına tutumuna bak ne olcaktı 4 kilo mu doğuralım illa

Bu biberonu bana da önerdiler alacağım bende ama ml daha yükseğini alacağım
Aslında gayet büyük hatta ben küçücük bir şey bekliyordum görünce çok şaşırdım.Avucumun içi kadar var.Hastanede yiğenime verilen biberonu gördüğüm için öyle geldi ya da.İşaret parmağım kadardı resmen :) Emzik de herkes bunu önerdi bunu aldum http://www.bebekhouse.com/avent-0-bpa-soothie-emzik-0-3-ay-2li-pembe-ayicik. Biraz tepki gösterdi çevremdekiler sen bilinçli bir insansın kullanmazsın biberon,işte şöyle olur da işte böyle olur da bir sürü şey söylendi.Yani neden aldın dediler.Gerçekten çok sakıncası var mı?Kullanan çok kişi biliyorum kurtarıcı diyorlar resmen çocuk durmayınca.Kime ne olmuş sanki kullandı da.Hatta geçen gün bu emziğe yazılan bir yazı okudum faydaları bile varmış.Bulabilirsem paylaşırım bilahare sizinle de.

Canım bol bol su iç, ödem varsa atarsın. Artık haftada 500 gram almamız normalmiş. Kendini de çok kasma kilo konusunda yeme içme işini abartmadıktan sonra gerisi tamamen bünye ile alakalı. Ama bu kadar fazlaysa benim aklıma kilodan ziyade ödem geliyor.

Ben hipotiroid hastası olduğum için çok korkuyordum ama şükür ki aşırı kilo almadım. Riskli durumumdan dolayı hareketsiz bir hamilelik geçirmeme rağmen 12 kilo aldım ve 3 haftadır aynı kilodayım.

Gayet iyi kilosu Can'ım benim oğlumda aynı kilodaydı o hafta doktor 3500 gramın üstünde doğar dedi. Senin doktor tosun doğurtmak istiyor sanırım :oha:

Bana kilolu bile geldi vallahi :) 29.haftama girmek üzereyken gittiğimde 1 kilo 180 gr dı ve doktorum normal dedi.Bu gidişle 3.200 3.300 civarı doğurursun dedi.

günaydınlar:) bugün 33+1iz biz de yavas yavas bi şeyler almaya çalışıyoruz:) bebek kıyafetlerini yıkamaya başladınız mı neyle yıkayacaksınız kafam çok karışık hangisi iidir bilemedim ilk hamilelik olunca sanırım... :(

Back
X