• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım park yatak zaten kullanım pratikliği ile öne çıkıyor, ne gibi mesela; tekerlekli olduğu için oda oda gezdirebiliyorsun, katlanıp koyulduğunda çok az yer kaplıyor ve gittiğiniz heryere götürebilme imkanı var yani yatılı bir yere gittiğinizde bebeğin yatağını da götürmüş oluyorsunuz. Bunun yanında oyun parkı olarak kullanabiliyorsun yine insanlar tatile, hatta düğün salonuna götürüyor ki çocuk peşinde gezmeyeyim diye... Sen ihtiyaçlarını belirle önce eğer görüntüsü iyi olsun, tekerlekli olmasına gerek yok sabit olsun diyorsan park yatak olayına hiç girme zaten ileride koyduğun yeri odaya çevirirsin yatağı aradan çıkmış olur...
Bu alacağım da tekerlekli modüler Beşik die geçiyo.kurulumu falan da basit ama bi yerlere götürmek se amaç onu düşünmyrm zaten odalarda gezdirmek için de ev tipi ana kucağı almayı düşünüyorum sağol cnm bu açılan düşününce ahşap almam lazım zaten

Ben kendisini gördüm ve hoşuma gitmişti. En iyisi gidip bakman.hatta birlikte de gidebiliriz :KK66: park yataklar benimde hiç içime sinmemisti hala da sinmiyor.
Iyi bari genel olarak beğenilmiş bi kaç pürüzü dışında şu An alcm gibi geliyo 1 hafta sonra okulum bitince bakcm gidip.tşk ettim

bence çok güzel canım park yatak ölçülerindeyse 3-4 yaşına kadar kullanılıyomuş bize portatif bişey lazımdı park yatak aldık yoksa biz de bunlardan alırdık
Anladım ben taşımayı düşünmyrm beyaz olduğu için içine de güzel bi set alcm yapınca resmini atm. Odadan odaya gezdirmek için ana kucağı alcm zaten

kızlar :)

bu sabah duygusallığım fena üzerimdeydi...:anneadayı:

kuzumun ultrason fotoğraflarına baktım ilk günden son güne kadar..
ilk başlarda minicik bir boşluk iken sonra orada susam tanesi derken fasulye ve bir baktım minik bir oğlan oluvermiş kuzum...:KK200:
sonrasında ninniler dinledim , gözlerim doldu onun hayaline daldım...
hayali bile bu denli güzelken kendisi kokusu ona dokunmak büyük nimettir eminim...
Rabb im kendisini de sevgisini de içimize ne de güzel yerleştiriyor...:KK200::KK200::KK200:

Allah ım hayırlısıyla sağlıklıca kavuşmak ve bir ömür nasip eylesin bizlereeee...:KK46::anne:
Ben hala bi bebeğim olacağına innanamyrm ya nasıl bi duygu nasıl bi koku az kaldı az

:anneadayı::KK200:merhaba herkese hayırlı cumalar biz bugün kontrolden geldik ve çalışabilir raporumuzu aldık miniğim 2 kilo 50 gram olmuş :nazar: 43 cm :nazar: sizce nasıl bide doğum pozisyonu almış artık buna çok sevindirik :rolleyes: oldum geçen ki gittiğimde ters demişti çünkü
Gayet iyi bence maşallah bebişimize daha ne olsun annesi:nazar::nazar:

:anneadayı::KK200:merhaba herkese hayırlı cumalar biz bugün kontrolden geldik ve çalışabilir raporumuzu aldık miniğim 2 kilo 50 gram olmuş :nazar: 43 cm :nazar: sizce nasıl bide doğum pozisyonu almış artık buna çok sevindirik :rolleyes: oldum geçen ki gittiğimde ters demişti çünkü

benim de 3 hafta önce tersti..
ve biliyorsun doğum şeklini duruşları da etkiliyor..o yüzden korkmuştum..
bakalım bizim oğlancık napacak bi dahaki randevumuzaa...

gözün aydın bu arada..her şey güzel olsun inşaalalh

Ben cahil bi insan olarak bişey daha sorm ben şimdi beşiğin içine karyola seti alcm Bellona da beğendim ama şunu bilmyrm orda yorgan diyo yo mesela üzerinde nevresim geçirilmiş şekli ni o yoksa o yorgan öyle baskılı falan mı uyku seti karyola seti olunca kendinden desenli mi oluyo ki yoksa boş bi yorgan mı gelecek iç yorgan

Ben hala bi bebeğim olacağına innanamyrm ya nasıl bi duygu nasıl bi koku az kaldı az

bazen rüyalarımda kokusunu duyuyorum..
bazen yüzünü görüyorum ve unutuyorum..
bazen de bir dünya olaylar olaylar..

eşim de görüyor artık rüyalarında...

ben geçen sene dün e kadar vajinusmusla uğraşıyordum ... şimdilerde oğluşu büyütmeye ve ona sağsalim sağlıklı hayırlıca kavuşmayı bekliyorum..
dünya böyle bir dünyaa

bazen rüyalarımda kokusunu duyuyorum..
bazen yüzünü görüyorum ve unutuyorum..
bazen de bir dünya olaylar olaylar..

eşim de görüyor artık rüyalarında...

ben geçen sene dün e kadar vajinusmusla uğraşıyordum ... şimdilerde oğluşu büyütmeye ve ona sağsalim sağlıklı hayırlıca kavuşmayı bekliyorum..
dünya böyle bir dünyaa
Ayyyy cnm ya valla allah isteyen herkese versin doğum sancısı gelince olmayanlara da dua edelim inş allah herkese bu sevgiyi tattırsın daha gelmeden kendimi unuttum herşey onun olsun istyrm resmen

Ben cahil bi insan olarak bişey daha sorm ben şimdi beşiğin içine karyola seti alcm Bellona da beğendim ama şunu bilmyrm orda yorgan diyo yo mesela üzerinde nevresim geçirilmiş şekli ni o yoksa o yorgan öyle baskılı falan mı uyku seti karyola seti olunca kendinden desenli mi oluyo ki yoksa boş bi yorgan mı gelecek iç yorgan

Canım ben de bellonadan aldım karyola seti olarak içerindeki yorgan baskılı olarak geliyor ayrıca üzerine kılıfı yok yani yan korumaliklari var bir tane yastık ve yastık kılıfı birde alt çarşafı var içeriği boyle yani

Canım ben de bellonadan aldım karyola seti olarak içerindeki yorgan baskılı olarak geliyor ayrıca üzerine kılıfı yok yani yan korumaliklari var bir tane yastık ve yastık kılıfı birde alt çarşafı var içeriği boyle yani
Yani görüntü deki desende geliyo dimi bi daha aynı serinin nevresimini de almaya gerek yok ben zaten başka bi nevresim. Almıştım.ben de nevresim ayrı mı alcm hani beyaz bi yorgan mı gelck die düşündüm

benim de 3 hafta önce tersti..
ve biliyorsun doğum şeklini duruşları da etkiliyor..o yüzden korkmuştum..
bakalım bizim oğlancık napacak bi dahaki randevumuzaa...

gözün aydın bu arada..her şey güzel olsun inşaalalh
Amin İnşallah sizinkide döner bende 29 haftalıkken gittiğimde tersti ama doktorum daha 50 kere döner dedi acaba bundan sonra tekrar geri ters döner mi bunu sormayı unuttum :KK16:

Amin İnşallah sizinkide döner bende 29 haftalıkken gittiğimde tersti ama doktorum daha 50 kere döner dedi acaba bundan sonra tekrar geri ters döner mi bunu sormayı unuttum :KK16:
Bence dönmez dr um doğum pozisyonunu aldıktan sonra daha zor dönmesi demişti. Ve benim de 29 da tersti daha sonra gitmedim zaten inş dönmüştür. Dr daha çok döner 34-35 e kadar zamanı var demişti

Back
X