• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Aynen canım bayılıyorlar takma sen doktoruna danış o ne derse ona inan. Bana da kadının biri karnın aşağı inmiş doğum yakın herhalde filan dedi telaş yaptım. Kaç kişiye sordum yok aşağıda değil dediler. Cumaya da kontrole gideceğim inş.
Ay ne zevk alıyolar korkutmaktan ya çok ilginç.
Geçen gün bi akraba ziyaretine gittim beni nanyak ettiler zaten ya. Eğilme doğurursun kaldırma doğurursun hapşurma doğurursun ay oracıkta doğurtuvereceklerdi beni sinir oldum

çikolata için erken değilmi nerede saklayacaksınız erimesin de hangi siteden yaptırdınız acaca hacı bekir mi?
Haci seriften siparis ettim canim.aslinda erken 37 de falan siparis edilebilir.ama benim kizin heran gelebilme ihtimali oldugu icin erken hallettim.serin kuru yerde 3 ay muhafaza ediliyo.dolaptada 6 ay.disarda tutmak istemedim bende dolaba kaldirdim.kutuda geldi zaten doguma giderken aticam cantaya cikicam kismet olursa tabi:halay:

Kızlar evde tansiyonumu ölçüyorum genellikle büyük tansiyon 9 veya 10, küçüğü 7 çıkıyor sizce düşük mü bir de bugün ayağıma çok feci şekilde kramp girdi canım çok yandı nedeni ne olabilir
Tansiyon normal bence. Hamilelikte biraz düşüyor. Baş dönmesi çarpıntı halsizlik vs yapmıyosa sorun yok
Kramp da magnezyum eksikliğinden olur doktorun vermiştir magnezyum. Vermediyse semizotu ve muzda bol bol var magnezyum. Biraz onlara ağırlık verirsin

Güzel anneler bir sorum olacak sürekli hapşuruyorum durduramıyorum duyanlar görenler de böyle hapşurmaya devam edersen bikaç güne doğurursun diyolar. Bu işin doğruluk payı var mıdır? Varsa ne yapmam lazım
Canim tam emin degilim ama sikinti olmadigini biliyorum.oksurmek tehlikeli mesela onu biliyorum.ama hapsurmanin riski oldugunu sanmiyorum.bilen arkadaslar yardimci olur

IMG-20160523-WA0022.webp
Kizcemle doktora gittik dönüşte de bunları aldık :)

Selam kızlar nasılsınızz nasıl gidiyor doguran eden varmı bakalım ☺️ Ben cumrtesı doktora gittim34.hafta ıcındeyım bebegm daha1800gr mış. Bası asagı donms bakalm beklcz dedı dr zayf olckms benm yavri

Kızlar evde tansiyonumu ölçüyorum genellikle büyük tansiyon 9 veya 10, küçüğü 7 çıkıyor sizce düşük mü bir de bugün ayağıma çok feci şekilde kramp girdi canım çok yandı nedeni ne olabilir
Doktora gittiğimde en son senin ölcümlerinle aynıydı birsey demedi sorun değil demek ki . Nedeni krampların magnezum eksikliği ben hergün şase kullanıyorum istersen doktoruna danış senin icin en uygun magnezium neyse onu vericektir . Ertesi gün bile yeri ağrıyo o krampların gecmis olsun

Güzel anneler bir sorum olacak sürekli hapşuruyorum durduramıyorum duyanlar görenler de böyle hapşurmaya devam edersen bikaç güne doğurursun diyolar. Bu işin doğruluk payı var mıdır? Varsa ne yapmam lazım
Ben ilk gebeliğimde bu hapsurma sorununu yasadım alerjik saman nezlisiymiş gebelikte olusan deniz suyu vermişti rahatlatması için doktoruna danıs istersen çok zorluyo bu durum çünkü

matsiyahoje matsiyahoje ohooo ben de günde ard arda kuvvetlice kaç kere hapşırıyorum dr sorun yok demişti..
inşaallah bi şey olmaz..ne doğurması ayol..bu sallama konuşan insanların ağzına terlikle vurmak istiyorum

@Nurmuratkf oh iyi yapmışsınız

kızcen nasıl kg doğum vs dr ne dedi..bir de tulum takımı kaça aldın nerden aldın canım.

gunesim gunesim demek başı dönmüş..hayırlarla sağlıkla gelsin bebişler ..kilol sağlık demek değil tabi ki..sağlık olsun

matsiyahoje matsiyahoje ohooo ben de günde ard arda kuvvetlice kaç kere hapşırıyorum dr sorun yok demişti..
inşaallah bi şey olmaz..ne doğurması ayol..bu sallama konuşan insanların ağzına terlikle vurmak istiyorum

kızcen nasıl kg doğum vs dr ne dedi..bir de tulum takımı kaça aldın nerden aldın canım.

gunesim gunesim demek başı dönmüş..hayırlarla sağlıkla gelsin bebişler ..kilol sağlık demek değil tabi ki..sağlık olsun
Ben bugun doppler e girdim zorla da olsa yüzünün bi kısmını gördüm eşime benzettim :) saçları varmış demekki esmer olacak:mad: doppler doktoru da bakti kendi doktoruma da gosterdim normal doğum pozisyonunda dedi beslenmesi normal dedi 1900 gr 41cm civarı dedi önemli olan bizim için şu an beslenmesi dedi damarları vs hepsine bakıldı şükür beslenmesi normalmis:KK68: İzmir deyim ben Konakta hastane çıkışta kemer altına gittim oradan aldım süslemesiz 15 benimki 20 lira. Süslemesizleri bi kadın almış götürmüş nette satacakmis işte oralardan 15 e alıp millet 80 e 90 a satiyolar:sopa: pembe tulu de yatağıma ve bebeğimin yatağına kurdele yapıcam artarsa da hastanedeki kapıyı üstten yan şekilde bi kez sarcam. Tuluma şu an harf dikiyorum bitince atarım buraya :)

ay
Ben bugun doppler e girdim zorla da olsa yüzünün bi kısmını gördüm eşime benzettim :) saçları varmış demekki esmer olacak:mad: doppler doktoru da bakti kendi doktoruma da gosterdim normal doğum pozisyonunda dedi beslenmesi normal dedi 1900 gr 41cm civarı dedi önemli olan bizim için şu an beslenmesi dedi damarları vs hepsine bakıldı şükür beslenmesi normalmis:KK68: İzmir deyim ben Konakta hastane çıkışta kemer altına gittim oradan aldım süslemesiz 15 benimki 20 lira. Süslemesizleri bi kadın almış götürmüş nette satacakmis işte oralardan 15 e alıp millet 80 e 90 a satiyolar:sopa: pembe tulu de yatağıma ve bebeğimin yatağına kurdele yapıcam artarsa da hastanedeki kapıyı üstten yan şekilde bi kez sarcam. Tuluma şu an harf dikiyomus bitince atarım buraya :)
ay o süslü tulumu sordum nette 60 dedi sadece bi tulum şapka eldiven
oha yanii..

mersin de bulabilsem öyle uygun alsaaam

. Hayrlısı canm cok harktlı bşde asagı baskı yapıyor neyse 1.2hafta daha dayansnda daha hazrlklrm eksık tabeki tamamlayamdm

Ben bugun doppler e girdim zorla da olsa yüzünün bi kısmını gördüm eşime benzettim :) saçları varmış demekki esmer olacak:mad: doppler doktoru da bakti kendi doktoruma da gosterdim normal doğum pozisyonunda dedi beslenmesi normal dedi 1900 gr 41cm civarı dedi önemli olan bizim için şu an beslenmesi dedi damarları vs hepsine bakıldı şükür beslenmesi normalmis:KK68: İzmir deyim ben Konakta hastane çıkışta kemer altına gittim oradan aldım süslemesiz 15 benimki 20 lira. Süslemesizleri bi kadın almış götürmüş nette satacakmis işte oralardan 15 e alıp millet 80 e 90 a satiyolar:sopa: pembe tulu de yatağıma ve bebeğimin yatağına kurdele yapıcam artarsa da hastanedeki kapıyı üstten yan şekilde bi kez sarcam. Tuluma şu an harf dikiyorum bitince atarım buraya :)
cnm sen hangi hastaneye gidiyordun

Kızlar benimde allerjım var eskıden beri duznli ilaç kullanıyrdm amlyttn sonra ılaca ara vermstm arada sırada alıyrdm hamılellk allerjımı tetıkledı hapsurık kasntı cok arttı hapsuryrm cok fazla bende ama kontrollu dıkkt edıyrm hatta doktrmla gorstm ılac bıle aldm cnku benm ıcten kasntılrm tutnca yaraya cevırıyor hayrla bir dogursydk inşallah ☺️

ay

ay o süslü tulumu sordum nette 60 dedi sadece bi tulum şapka eldiven
oha yanii..

mersin de bulabilsem öyle uygun alsaaam
Benimki de şapka eldiven tulum 20 lira eda baby markası dedi duymadım hic daha önce bebek alisverisi yapmadığım için :KK70: zaten bi kez giydirip saklarim bunu ben. Orada bugün aşmışlar gördüm Kemeraltı internet sitesi varmış artık oradan da alabiliyomusuz ahat bebe aldığım yerin adı bi netten bak istersen Kargoyu bile ödesen o kadar etmez

Back
X