• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
bu kapı süsünün daha küçüğüne 240 - 350 arası fiyat istendi ve kendim yapım isteyince oluyor.. evet el emeği veriyorlarda yazık resmen kazıklamayada çalışılıyor... bir kaç yerin kaldı süslenecek eksik olan nasıl olmuş kızlar
Ekran Alıntısı.webp

canım ben 32+6 da almıştım raporumu şu an bi sorunda olmadı
kuruma veriyorsun ki sonuçta bilmiyorum otomatik nasıl başladığını bide devlete mi gidiyorsun özele mi ben özele gittiğimden doktorum 32 haftalık gebelik diye yazdı bazı devlet hastaneleri tam 32+0 istiyormuş sanırım

maaşını verip vermemek iş verenin insiyatifinde yani rızaen senin maaşını yatırırsa da senin alacağın parayı etkilemiyormuş...
İs yerinin insiyatifinde olur mu ya bu yasal hak yani en azindan ben öyle biliyorum belediyede calisiyorum bizde cok sukur boyle

otomatik başlamaz dimi izin aklımı kurcaladı ?
kuruma veriyorsun ki sonuçta bilmiyorum otomatik nasıl başladığını bide devlete mi gidiyorsun özele mi ben özele gittiğimden doktorum 32 haftalık gebelik diye yazdı bazı devlet hastaneleri tam 32+0 istiyormuş sanırım

Canim korkutmak istemem ama protein cikmis ve bu protein cabuk artabilen bi deger, eger siskinlik varsa hemen dogumcuna haber ver yatis bile yapabilir. preklampsi semptomlarini animsatiyor ve bebege kan dolasiminda sorun yasanabiliyor. Bence sabah hemen gorunmende fayda var
Cnm doktoru aradim problem yok dedi degerlere cok sukur

Kizlar ciktik kontrolden biz.2150 gr dan 2366 gr olmus 1 haftada.doktorum iyi dedi.boyumuzda 47 cm.guzel dinlenmissin dedi gecen haftaya gore kafasini daha iyi gormus.cok sevindim icim rahatladi.nst mizde iyi cikti.haftada 1 mutlaka gorusucez artik.Dua edenden etmeyenden Allah razi olsun :KK68:
Çok sevundim masallah kuzuma bizde perşembe gidicez bende merak içindeyim hayırlısı bakalım 33 bitircez az kaldı

aynısının tıpkısı :)

yemek yapmayı sevmez; üni de yapardı soğudu şimdi :) ama iş başa düşse yapar ..

düdüklü tencere kullanabildiğini 14 sene öğrendim. saklıyormuş meğer mecburi bir durum olupta ona işten tarif edince öğrendim . vayy hain niye söylemedin daha önce dedim. dediki "yapabildiğimi anlarsın" :KK70:

Aramızda yetenekli arkadaşlar var takip ettiğim kadarıyla. Ben becerikli bir insan olmadığımdan dolayı hazır almaya karar verdim süsleri. Çikolata, şeker ve anahtarlık yaptırmayı planlıyorum ziyarete gelenler için. Ama süsleme konusunda napıcağımı bilmiyorum. bebek beşiği için tül ve cibinlik, anne yatak ucu için fiyonk istiyorum. İki yerden fiyat aldım. Bir tanesi kira için 300 istedi. Diğeri 350ye satarım dedi. Tabi çok gereksiz pahalı buldum. Kendim de yapamıcam ama. Ne önerirsiniz? Kendisi yapmayacak olan arkadaşlar, siz ne yapmayı planlıyorsunuz? Uygun fiyata satan ya da kiralayan bir yer var mıdır?
instagramda denizkabugu suslemeden fiyat al bide.ben oraya yaptirdim

Kolonya fiyatlarina bakinca bende kendim yapmaya karar verdim zaten cogu bi kurdele bi cicek takmis 30cclik şişeyi 0.49 tl ye aldim 1 lt kolonya aldim 8tl ye de bakalim nasil olcak.karton cantalarida sosyeteden aldim sade pembe oda 50tanesi 22.5 tl kolonya çanta boş kalmasin diye minik cam recelliklere lokum badem sekeri vs koycam cami süslicem uzerinede kese tabi insallah bunlari yapana kadar dogurmam

Kızlar nasılsınızzz bakalım nasıl gidiyor butun sırtım kuyruk sokumum cok agrıyor yaaaa peff
Canım benim de kalça kemiğim ağrıyo çok fena. Onun haricinde bugünüme şükredip yaşıyorum işte. Zor geçiyo bu aralar benim. Sen nasılsın 35. Haftaya gelmişsin normal doğum mu olacak anlat bakalım selam verip kaçmak yok

bu kapı süsünün daha küçüğüne 240 - 350 arası fiyat istendi ve kendim yapım isteyince oluyor.. evet el emeği veriyorlarda yazık resmen kazıklamayada çalışılıyor... bir kaç yerin kaldı süslenecek eksik olan nasıl olmuş kızlar
Eki Görüntüle 1837305
Canım bunu kendin mi yaptın gerçekten?? O atı bırak yapmayı düşünmeye bile cesaret edemezdim ellerin dert görmesin ellerina sağlık.

ig deki aşırı yüksek fiyatlara de karşı biz becerikli annişler hodri meydan En Büyük KK

Back
X