• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
cnm Benim bildiğim WBC bşu anda bağışıklığın düşük olduğu anlamına geliyor. yani bu önemde grip dahi olmamak gerekiyor. ama sen yinede doktoruna sor tabii . bi anlık şaşkınlık RBC ile de karıştırıyor da olabilirim. malum çok unutkanız hepimiz :KK66:

Ayrıcaaa herkese hayırlı sabahlar öpüyorum hepimizi :anneadayı::nazar::KK36:

evet sebeplerinden biri de o ...
netten baktığım kadarıyla..
doktora yazdım watsup dan cevap beklerim..
ay insan her şeyden korkuyor yahu..

günaydın sana da
siz nasılsınız

kızlar plesenta previa vardı bende 33+5 kontrolümde doktorum rahim ağzımın tam kapalı olduğunu acil istirahat etmemi söyledi. erken doğum riskim yüksekmiş :KK43: heran kanamam filan olacak diye korkuyorum evde yatıyorum 2 gündür.

canım korkma inşaallah sorun çıkmaz
sen doktor nederse onu yap
dinlen uzan..
benim de bikaç ay önce plesantam aşağıda olduğundan bi ay kanamam oldu çok şükür her şey yolunda şu an..
sıkıntı yapma..
maşaallah haftan da iyi..
ne kadar sabretseniz o kadar iyi ..
inşaallah sorun olmayacaktır canım..

bol dua oku ayetel kürsi felan oku

Avm değil canım aldığım yer,ümraniyede wenice mağazası var yol üstünde ordan aldım..ama kolaylıkla heryerde bulabilirsin düz beyaz tulum arıyosan..

cnm tam yerini bana tarif edermisin. cadde sokak adı falan yada yakınında okul cami vs. Yeğenim Ataşehirde oturuyor ona aldırayım diyorum.

Kızlar bana dr um son gittiğimde suyun biraz az demişti tabi ayrıntılı da normal çıktı o ayrı ama şu An sınavlarım var gidemyrm salı günü gircm inş.benim sorunum bebeğin hareketleri çok belirgin ve canım yanıyo acaba bunun suyun az olmasıyla alakası var mı yoksa büyüdüğü için mi anlamadım bi duymuşluğu olan var mı. Bi de bu bebek hiç uyumuyo dikkat ettim bugün hiç uyumadı.ya da uykuda oynuyo

Günaydın hanımlar musmutlu günler dilerim cumlemize bu alerjik bünyeli gebeleer bana bi akıl verin çözüm sunun neler yapiosunuz bıktım bu bahar alerjisinden:kızgın:

Kızlar bana dr um son gittiğimde suyun biraz az demişti tabi ayrıntılı da normal çıktı o ayrı ama şu An sınavlarım var gidemyrm salı günü gircm inş.benim sorunum bebeğin hareketleri çok belirgin ve canım yanıyo acaba bunun suyun az olmasıyla alakası var mı yoksa büyüdüğü için mi anlamadım bi duymuşluğu olan var mı. Bi de bu bebek hiç uyumuyo dikkat ettim bugün hiç uyumadı.ya da uykuda oynuyo
Aksine suyu Yeter li olan bebek oynar tatlım zaten haftan ilerledi o suda ona yeter birden bitmeZ yani snn bebeğin hep aktifti yanlış hatırlamıyorsam olacak o kadar annesi artık bildigin bebek oldu bu veletler durmayacaklar tabi bir durmayanda bende ama en azından sabahları uyuyor çok şükür bizde gece uykusu yok

interiorarchitect interiorarchitect canım bana ritim bozukluğu beslenme sini etkileyebilir demişti düzensiz atım kanı düzensiz pompaladigi için ama şimdilik iyi bebis çok şükür
Anladım canım benim doktorum bi si demedi bana ama benim yavru da iyi şimdi şükür bi hafta önde hatta inşallah etkilenmez kuzucuklar

Canım bebeğin hareketlerinin su ile alakası yok, içini ferah tut. Bende de çok hareketli ve çok yukarıda o yüzden ne kaburgam kaldı ne midem. Gece uykusu yok, gündüz takır takır kaburgalarımı ittiriyor canım yanıyor. 32.haftamda doktora gittiğimde çok normal daha da irileşecek daha da kuvvetlenecek son aylar zor olur dedi. Artık büyüdükleri için sığamıyorlar sıkışıyorlar yerleşmek içinde hep hareketliler...

Kizlar nasılsınız inşallah herkes iyidir. Ben bu ara çok yogunum dün bebek alışverişi kendime lohusa takımı terlik taç siparisi derken fırsat bulamadım görmeye. Ufaktan ciciler yikanmaya utulenmeye başlandı. Bebegimiz iyi çok şükür ama kasilmalar hat safhada. Bana haftasını beklemez gibi geliyor ki inşallah bekler. Allah hepimizin yardımcısı olsun bebegin kemikleri artık çok batıyor gece uykusu yok malesef. Yine de çok şükür rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu tatlı telaslarimiz başladı hepinizi çok öpüyorum canlarim
Canım kolay gelsin...
Ben bişey soracağım ikinci hamileliğim olmasına rağmen bu kasılmaları ayırt edemiyorum. 1 ay önce falan doktorun rapor verdiğinde kasılmaların var demişti ama ben farkında değilim. Şimdide acaba kasılmam var mı yok mu? Nasıl birşey oluyor? Bebek hareketleri gibi mi? Yani bebek sığmıyor ve geriliyor gibi mi? BİLMİYORUM...:110:
Ve yardım istiyorum. Nasıl bir his? Nasıl anlıyorsunuz? Elini koyunca altına birşey toplanıyor gibi diyorlar, deniyorum deniyorum olmuyor??? Ay ne uzun yazdım. Hakkınızı helal edin....

kızlar plesenta previa vardı bende 33+5 kontrolümde doktorum rahim ağzımın tam kapalı olduğunu acil istirahat etmemi söyledi. erken doğum riskim yüksekmiş :KK43: heran kanamam filan olacak diye korkuyorum evde yatıyorum 2 gündür.
Cajim ben de kısmı pleSanta var 27.haftadan beri evdeyim kendini yorma ağır kaldırma yavaş hareket et sukur bugüne geldik bakalım kontrol var birazdan ne diycek haftada bir gün çıkıyorum dışarı fazla ayaktı durma az kaldı geccek

Günaydın günaydın günaydın :) bugün 3 u bi arada günü :-)
Şeker yüklemesi doktor kontrolü ve de detaylı ultrason günü :-) dua edin boncuğuma teyzoslar hayırlı sonuçlar alalım bi göbecik atalım :-)
Ayyyy hadi iyi haberlerle Halayı beklio olucaz:rapci:

Ben de 32+5 haftaligim bna da demişlerdi evde dinleniyorum sürekli fazla birsey yapmıyorum evde de dışarda da ayaklarımı yükseğe koyup dinleniyorum korkma dinlen sadece

Back
X