• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Temuz annecikleriiiii
Deniz'in kalbi atmaya basladi :)))) telefondan usg resmini ekleyemedim ama profil resmimde var zaten. Pit pit atiyordu dun. Cok mutluyum. Size de soylemek istedim.
Hepinizi ve bebislerinizi opuyorum.
Not:kesedeki sekline gore kizerkek nasil ayirdediliyordu hatırlıyor musunuz? Ve tuttu mu bu tahminler sizde?
Aaaa bugza hamiş olmuşş:KK73::KK73::KK73: gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin Deniz:anneadayı:
O konuda uzmanımız @jindam :dondurma:

yok beterim ya kim ne yapıyorki doğum yaklaşmış olanlara bak ev temizlenecek kimsenin umru değil eşim ben yaparım dedi yazık ...ne çok üzüldüm bilemezsin birda aradı hiç bişiy yok gibi açmadım ama allah güç verir yaparım herşeyimi kendim
Tatlım bu tur şeyler hamilelikte daha çok uzuyor insanı. Sen başkalarına güvenerek yapmadin ya bu bebeği,b osver esin evladın yanında olsun her şeye gücün yeter eminim. Ben de oğlumu dogurduumda iki tane Ablam gelmedi yardıma,ki 8aylik hamileyken taşındık ona da gelmEdiler. kaldi ki ben onların her şeyine kosmuştum. Sonra öğreniyor insan evinin direği yanındayken sen her şeyi becerebiliyorsun. Azıcık nazini kimse çekmiyor malesef. Sen üzülme güçlü dur ki yanında olmayanlar utansın...

canım tansiyonun yüksek dikkat et kendine hatta evde tansiyon aletide bulundur ense ağrısı fala olursada hemen git ihmal etme benim en korktuğum şeylerden biridir. senide korkutmak istemem ama dikkat etmen için uyarmam daha doğru ilaçlarıda sakın ihmal etme Rabbim sağlık versin
Sağol canım ilaç iyi geldi 14/9 dan 12/7 indik sukur iyiyim az kaldı gecçek insalah

Ayyyy çok şaşırdım çok mutlu oldum canım kızım çok uyumlu söz dinleyen bi çocuk çok şükür dışarda bişi almak için yere yatıp ağlayan çocuklar dan deildir Hayır paramiz yok dedigimde tamam anne der sadece ailede en iyi torun modunda :nazar: ve insan çok sewer herkesle konuşur parkta yolda yabancı si hiç yok Parkta kiler ne güsel abla olur der bana hep Allahım a bin şükür kızımdan sadece akciğer ameliyatı oldu sağlık sıkıntısı çektim sadce Rabbim sana onuda yasatmasin geri herseyi benzeyebilir açıkçası :KK19:
Canım açıkçası çok etkilendim rüyamdan çok da gerçekçi gördüm. Hayır olsun inşallah. Akciğerinden niye ameliyat oldu kızın? Üzülmezsen anlatır mısın? Benim kızımın da akciğerlerinde sıkıntı var biliyosun ameliyat olacak. İnşallah olmaz tabi. Ama kızının akıllı uslu sevilen bi kız olmasına çok sevindim rüyamda öyle çok öyle içten dua ediyodum ki anlatamam. Ben de anlattığın gibi bi çocukmuşum çok kolay çok rahat büyütmüş annem beni hep dua eder allah razı olsun der sağolsun.

Canım açıkçası çok etkilendim rüyamdan çok da gerçekçi gördüm. Hayır olsun inşallah. Akciğerinden niye ameliyat oldu kızın? Üzülmezsen anlatır mısın? Benim kızımın da akciğerlerinde sıkıntı var biliyosun ameliyat olacak. İnşallah olmaz tabi. Ama kızının akıllı uslu sevilen bi kız olmasına çok sevindim rüyamda öyle çok öyle içten dua ediyodum ki anlatamam. Ben de anlattığın gibi bi çocukmuşum çok kolay çok rahat büyütmüş annem beni hep dua eder allah razı olsun der sağolsun.
Canım benim kızım da doğuştan akciğer de yırtık vardı canım tesadüf eseri öğrendik karnimdayken parlaklık var denilmistj sadce düzelir dendi bizde duEldi sandık çocuk doktoru muayene etti bişi yok dedi 2.5 aylıkken öğrendik 5.5 aylık ameliyat oldu maalesef. İnşallah senin kızına bişi olmaz benim kızımın tek sağlık sorunu oldu maalesef

Biz geldiiiikk :) yeni doktordan cook memnun kaldim eskisine gitmedim bile :)
boyumuz uzun olcak dedi ama karin cevremiz 1hafta geriymis.Onun disinda bide cok inatci dedi bizimki uyuyodu doktor baya sarsti ama hiiic umrunda olmadi cunku :D en son pes eden doktor oldu. simdi eve geldik uyandi :D
ben toplamda 13kilo almisim cok dedi daha 6hafta var dikkat et dedi ideali zaten 13-14kilo dedi:işsiz: Ama tabi doktordan cikar cikmaz tika basa yemek yedim :hamarat::halay:
Bizden haberler boyle umarim topikte hersy yolundadir opuldunuuzz:KK15:

idilduam idilduam Super_anne1411 Super_anne1411 @Daisymom insanbuL insanbuL
kızlaaar ancak girebildim nete :)
eve geleli oldu 2 3 saat ama ev dandini dandini dastana modundayydı kaç gündür makette çizimdi her yer herydeydi az toparladım şimdi yazayım dedim :)
şeker yüklemem çok şükür normal çıktı :)
detaylıda da herşey normal yalnız kafamız biraz büyük :) 3 hafta kadar :oops: ben bi tırstım neden böyle kiiii diye ama doktorum kalıtsal oldugunu söyledi beyniyle alakalı bi sıkıntı yok dedi
bu arada göbek çevresi bi hafta öndeydi en son gittiğimde bu sefer 2 gün geri de kafam karışmadı değil ama çok takılmadım bu sınav döneminde çok saçma sapan beslendim çünkü ona bağladım durumu
bu arada kafası büyük oldugu için normal doğum yapamayabilirmişim... buna üzüldüm ama herşeyin hayırlısı tabi yeter ki miniğim sağlıkla gelsin kucağıma yöntem çok önemli değil..
bu arada boyumuz da 36 cm kilomuz 1200 civarı :)
Super_anne1411 Super_anne1411 senin oğluş nasılmış canııım beniim :)
Masallah kuzumaa:nazar::nazar:
Annesi onu guzel guzel besler artik juri yuzunden birazck ihmal oldu sadece.
Kocamaannn opuyorum ikinizidee:KK15::KK200::KK200:

Canım benim kızım da doğuştan akciğer de yırtık vardı canım tesadüf eseri öğrendik karnimdayken parlaklık var denilmistj sadce düzelir dendi bizde duEldi sandık çocuk doktoru muayene etti bişi yok dedi 2.5 aylıkken öğrendik 5.5 aylık ameliyat oldu maalesef. İnşallah senin kızına bişi olmaz benim kızımın tek sağlık sorunu oldu maalesef
Canım benim inşallah o hariç senin kızına benzer benim kızım da :) maşallah cici kızına. Benim yerime öp canım kızını allah kötü günlerini göstermesin inşalllah

Selam kızlar şimdi doktordan geldik herşey yolunda çok şükür :KK200: merak edenler için 34.haftadayız ama 10 gün kadar önden gidiyor; kilosu 2400gr; boyu 49cm... Doğumda muhtemelen 3500 Kgs yi görür boyuda en az 52-53 cm olur dedi... Henüz gün almadık 37.haftada gün belirleyecekmişiz; darısı tüm arkadaşların başına sizlerde güzel haberlerle gelirsiniz inşallah :anneadayı:

Tatlım bu tur şeyler hamilelikte daha çok uzuyor insanı. Sen başkalarına güvenerek yapmadin ya bu bebeği,b osver esin evladın yanında olsun her şeye gücün yeter eminim. Ben de oğlumu dogurduumda iki tane Ablam gelmedi yardıma,ki 8aylik hamileyken taşındık ona da gelmEdiler. kaldi ki ben onların her şeyine kosmuştum. Sonra öğreniyor insan evinin direği yanındayken sen her şeyi becerebiliyorsun. Azıcık nazini kimse çekmiyor malesef. Sen üzülme güçlü dur ki yanında olmayanlar utansın...
nasıl üzülmeyeyim bilsem... dünden bu yana ağlıyorum ...elbette çözüm değil biliyorum ama elimde değil işte...bir damla huzurum kalmadı kızım beni kaç kere yakaladı ağlarken ....tek benim başımda değil biliyorum etrafta bu yalnızlığı yaşayan çok insan var ama benim çok gücüme gitti bu zamana kadar tüm birikimimi onlara kaptırdım ortada kaldım şimdi ...herkes emekli oldu evini aldı sırtını döndü ...iki tabak yemek yiyorum diye daha geçen ay 5 kilo yağ 5 kilo salça aldım koydum evlerine ...daha neler neler aldım götürdüm sırf biraz kızıma bakıyorlar bir iki tabak yemek yiyorum diye ...görüşmek içimden gelmiyor artık çocuğumun yanında olan ikinci olay bu aynı ablam tarafından yapılan ...bir kız arkadaş şöyle demişti banada kırılmıştım ama haklıymış sanırım seni kıskanıyor olabilirler demişti konduramamıştım ama neden olmasın diyorum artık ... içim öyle doluki anlatamam ...doğumada eşim ve kızımla tek gitmeyi düşünüyorum artık ...

Canım benim inşallah o hariç senin kızına benzer benim kızım da :) maşallah cici kızına. Benim yerime öp canım kızını allah kötü günlerini göstermesin inşalllah
Amin canım inşallah sağlık sorunları çözülür olduktan sonra Dermansiz olmadıkça sıkıntı yapılmaya gerek yok çaresi varsa.simdi söylemek kolay ama başına gelince hep bunu düşünmek en iyisi. Benim kızım iştahlı iri bi çocuk bebek likten beri hemde senin denizin gbi yani karnında iştahlı bi çocuk olucak belli.ve kilolu olması onu korucak sağlık sorunlarinda inan o zman iri kızın ldugu için sewiniceksin. Bize doktor ameliyatı kilosu az bi bebek olsa kaldirmaz di demişti çok şükür kızım baya iri ydi hemşireler annesi sizmisinz deyip şaşırmışti hatta :KK48: zor günler ama gecio rabbim gönlüne göre yetstrmeyi nasip etsin kızını benim çok şükür öyle oldu inşallah bu ewladimda böyle yetişir nasip...

Back
X