- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.141
benim dr um sadece organik boyaya izin verdi.(özeliikle eczaneden alınıp içeriğinde amonyak ve kurşun içermeyen boya)evde boyanması kaydıyla dedi.aynen aldık boyadık cnm...beyazlarım çoktu benim..mecburen yaptım...kutusu 50 tl 2 kutu kullandık.kuaför parası etti zatenKizlar planli sezeryan olacak aranizda dogumdan 1gun once sacini boyamayi dusunen varmi acaba
Markasını yazabilir misin canım bana kreminin
Sonra sende diğerleri gibi kacarsan almayız he daha :) çok kaçak oldu burda
valla bende iyiki gelmişim diyorum bende çok sevdim sizziii ❤ sizsiz geçer miydi son aylarrr
Hayırlı olsun güle güle büyüt inş10.30 da oğlumu kucağıma aldım böyle güzel bir duygu olamaz ... Allah herkese nasip etsin, tam 3 kilo 51 cm doğdu :) ağrım sızım yok çok şükür, spinal sezeryan oldum, çok rahattı herşey :)
gözün aydın cnmm10.30 da oğlumu kucağıma aldım böyle güzel bir duygu olamaz ... Allah herkese nasip etsin, tam 3 kilo 51 cm doğdu :) ağrım sızım yok çok şükür, spinal sezeryan oldum, çok rahattı herşey :)
yok yooookk hayatta kaçmam bırakmam siizii sağ olduğum sürece burdayım a dostlarSonra sende diğerleri gibi kacarsan almayız he daha :) çok kaçak oldu burda
Beeeen yalsncı doğum sancısı olabilir.extra bi belirti yoksa korkma doğuma hazırlık bunlar ara ara olup geçiyo bende. Hatta bigün devamlı olmuştu nişan geldi sonra geçti.şimdi de ara ara oluyo.selam kizlar .bir iki saattir belimde adette olan agri gibi bir agri var .oyle yorucu bir is yapmadim. daha once yasayan varmi
Normalde yıkamayı düşünüyordum ama yıkamadım. İki gün hastanede yattık zaten eve geldiğimizde de kurumaya başlamıştı annem göbeği düşsün öyle yıkayalım dedi. Erken doğdu zaten bir de göbek iltihabı vs. olmasın ne olur ne olmaz dedi. İlk oğlumu eve gelince hemen yıkamıştık ama bir sıkıntı olmadı, bu da erken doğmasaydı öyle yapacaktıkGöbeği düşmeden yikadinmj yikicanmj naptin canim
Allah bağışlasın Can'ım, gözünüz aydın :) Sağlıkla büyüsün inşallah10.30 da oğlumu kucağıma aldım böyle güzel bir duygu olamaz ... Allah herkese nasip etsin, tam 3 kilo 51 cm doğdu :) ağrım sızım yok çok şükür, spinal sezeryan oldum, çok rahattı herşey :)
denizbatiekin canım ya senden gaza geldim tüy dökücü krem aldım ama sen şu lif i hangi aşamada kullaniosun ya bana bi deyiver spatulayi kullandikdan sonramj
Bebeğin nasıl kız napysnz alıştın mı çok merak edyrm nasıl bi duygu adı neydi bu aradadenizbatiekin ya ben memnun kalmadım tüy dökücü kremden...hep kaldı ya doğuma giderken jilet kullandım mecburen
Ben de bişey sorm ciğer geliştirici falan Yapmışlarmıydı sana.Normalde yıkamayı düşünüyordum ama yıkamadım. İki gün hastanede yattık zaten eve geldiğimizde de kurumaya başlamıştı annem göbeği düşsün öyle yıkayalım dedi. Erken doğdu zaten bir de göbek iltihabı vs. olmasın ne olur ne olmaz dedi. İlk oğlumu eve gelince hemen yıkamıştık ama bir sıkıntı olmadı, bu da erken doğmasaydı öyle yapacaktık
tesekkurr ederimBeeeen yalsncı doğum sancısı olabilir.extra bi belirti yoksa korkma doğuma hazırlık bunlar ara ara olup geçiyo bende. Hatta bigün devamlı olmuştu nişan geldi sonra geçti.şimdi de ara ara oluyo.
Bebeğin nasıl kız napysnz alıştın mı çok merak edyrm nasıl bi duygu adı neydi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?