2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar planli sezeryan olacak aranizda dogumdan 1gun once sacini boyamayi dusunen varmi acaba
benim dr um sadece organik boyaya izin verdi.(özeliikle eczaneden alınıp içeriğinde amonyak ve kurşun içermeyen boya)evde boyanması kaydıyla dedi.aynen aldık boyadık cnm...beyazlarım çoktu benim..mecburen yaptım...kutusu 50 tl 2 kutu kullandık.kuaför parası etti zaten

Doğum yapanlar gözünüz aydın, darısı biz bekleyenlere inşallah. matsiyahoje cnm herkes yazmış ama bende herişte bir hayır olduğunu düşünenlerdenim. Sıkma canını, son tekmelerin tadını çıkar

Bende iki gündür giremedim biliyorsunuz yatisim yapılmıştı. Cuma günü . Cumartesi akşam 5 6 gibi kendi israrimla kaçtım eve. Sancim çarşamba gününden beri var. Perşembe gününden beri de kanama var azar azar. Tansiyon 6- 5 . 6 kez serum yedim. İki doz ciğer geliştirici vuruldum. 2 cm açılmam var. Ama iyi tarafı bebeğin kalp atışı iyi suyum da iyi . O yüzden doktora dedimki bebek iyi gerisini evde beklemek istiyorum dedim. Zorla çıktım yani. Şimdi hep yatiyorum . Doktor 2 gün ile bir hafta arasında doğar dedi. Bakalım göreceğiz . Yarın sabah hastaneye tekrar gidecegiz . Geri bırakırlar mi bilmiyorum. Dualarınıza beni eklermisiniz arkadaşlar.

Doğum yapan arkadaşlar sizlerinde gozü aydın güle güle büyütün bebişlerinizi. Darısı burdaki herkese olsun inşallah. matsiyahoje cnm sakın dert etme geriye kalanda vardır bi hayır . Ser bilinen hayır , hayır gördüğün şer çıkar tam teslimiyet inşallah hayırlısıyla bebisini kucağına al inşallah. HejaR12 cnm seninde gözün aydın kuzucugun sana sürpriz yapmış ne güzel. Sezeryan olacaktın ama o zaten vaktinin geldiğini göstermiş sana.

selam kizlar .bir iki saattir belimde adette olan agri gibi bir agri var .oyle yorucu bir is yapmadim. daha once yasayan varmi

selam kizlar .bir iki saattir belimde adette olan agri gibi bir agri var .oyle yorucu bir is yapmadim. daha once yasayan varmi
Beeeen yalsncı doğum sancısı olabilir.extra bi belirti yoksa korkma doğuma hazırlık bunlar ara ara olup geçiyo bende. Hatta bigün devamlı olmuştu nişan geldi sonra geçti.şimdi de ara ara oluyo.

Göbeği düşmeden yikadinmj yikicanmj naptin canim
Normalde yıkamayı düşünüyordum ama yıkamadım. İki gün hastanede yattık zaten eve geldiğimizde de kurumaya başlamıştı annem göbeği düşsün öyle yıkayalım dedi. Erken doğdu zaten bir de göbek iltihabı vs. olmasın ne olur ne olmaz dedi. İlk oğlumu eve gelince hemen yıkamıştık ama bir sıkıntı olmadı, bu da erken doğmasaydı öyle yapacaktık

Ben de bişey sorm ciğer geliştirici falan Yapmışlarmıydı sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…