- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.101
Kizlar, tuy dokucu krem tehlikeli degil mi hamilelikte?
Evet bu streste bi bu eksikti diyorum. Bi kac gundur oglumda iki yas sendromu basladi. Kendini yerlere atip aglama krizlerine girmeler... Her seye itiraz etmeler... Sinirden kafasini vurmalar... Allah a siginiyorum gercekten dogumda yaklasti iyice karalar bagladim..
Hangi liften diye sorsam ayip olur mugarantiye almak istiyorum da
hic gundeme gelmedi acikcasi.bende istemiyordum zaten normal. normal dusunsemde tansiyob sebebiyle bebegim zaten erken alinmak durumundaymis.normali bekleyecek zamanimiz kalmamis.sezeryanda su beklememize gerek yokki.zaten keseyi onlar aciyor islem anindaCanım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.!! Sana bi şey sorucam yanlış hatırlamıyorsam tüp bebekti seninki de, senin doktorun normal doğumu hiç gündeme getirdi mi çünkü tüp bebeklerde genelde normal doğum olayına girilmiyor.. Yani benimki önce normal doğum olabilir dedi sonra çatı muayenesi yapınca darlıktan sezaryene karar verdik.. Yani normal olmayacak diye üzülmek istemiyorum.. Bi de günümüz belli ya su fln gelmeden Nasıl olacak sezaryen kafamda deli sorular
Peki tüy dökücü küçük kılları da alıyormu ki@insanbuLdenizbatiekin çok başarılı bir sonuç oldu valla spatula kullanmamak çok mantıklı yoksa uzanmak zor olurdu lif süper fikir tebrik ederim valla batideniz i çok iyi fikir bulmuş uzanmak görmek derdi olmadan temiz oluosun
Peki tüy dökücü küçük kılları da alıyormu ki
10.30 da oğlumu kucağıma aldım böyle güzel bir duygu olamaz ... Allah herkese nasip etsin, tam 3 kilo 51 cm doğdu :) ağrım sızım yok çok şükür, spinal sezeryan oldum, çok rahattı herşey :)
Komposto yapıp mı atıyoruz canım yoksa taze şekilde mi atalım sonra mı yaparız kompostosunuKızlar mevsim meyvelerini kompostoda yapabilirsiniz. Sadece bebeğe yedirmek için değil. Özellikle kayısı , vişne doğum sonrası süt için çok işe yarıyormuş. Kendiniz içinde atabilirsiniz
Hayırlı olsun canımmmm :) Bir hamiş daha mis kokulusuna kavuştu şükür10.30 da oğlumu kucağıma aldım böyle güzel bir duygu olamaz ... Allah herkese nasip etsin, tam 3 kilo 51 cm doğdu :) ağrım sızım yok çok şükür, spinal sezeryan oldum, çok rahattı herşey :)
O zaman marka da önerir misin herşey tam olsunne var ne yok sa hepsini :))
Canım ben hamileliğin başından beri alıyorum karnımdaki tüyleri epilatorle doktoruma sormuştum sorun olmaz dedi he bide ne uğraşıyon onlarla kız demiştiSelam arkadaslar dogumdan onceki hafta agda yaptirayim diyorum bisey olmaz demi korkuyomda
bide sezeryan olanlar karninizda tuyler var mi bilmiyorum benim var onlarida alayim diyorum bisey olmaz demi
Kızlar karpuz ve çilek tecrübeme göre koyulmaz bence çunku ben bir kez buzluğa soğusun azcık diye koyup unutmuştum buz tutmuşu çözündükten sonra çöpe attım çünkü değişik olmuştu rengi koyulaşmış tadı kaçmış fıilan çilek de aynen o şekilde olduYikadim bütün attım canım haslamadim soklamadim valla çıkarınca sıcak suya atıp 5 dk kaynatıp ezerim. Vişne yıkayıp öyle koyulur aynı ama kavun karpuz emin deilim koymadim sanmıyorum koyuabilecwgini bilen vardır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?