2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar şu hamilelik takvimindeki tahmini doğum tarihi var ya onu nasıl değiştirebilirim ben en başta yanlış girmiştim 1 gün sonrada kaldı onu düzeltcm.1 günde olsa yaklaşmasını istyrm

Kizlar, tuy dokucu krem tehlikeli degil mi hamilelikte?

valla ben jiletle alırsam ve kesersem eğer enfeksiyon riskini göze alamıyorum şu anda. ve eğer pürüzsüz temizlik istiyorsan (ağda dışında tabii) tavsiye ederim.
kimyasallardan dolayı kullanmayayım diyorsan da çok sık kullanacağın bir şey değil ve jiletten çok daha fazla süre temiz kalabiliyorsun :)
sonlara yaklaştıkça çok zor oluyor bu temizlik işleri :) en kolayı bu :)

Kızlar mevsim meyvelerini kompostoda yapabilirsiniz. Sadece bebeğe yedirmek için değil. Özellikle kayısı , vişne doğum sonrası süt için çok işe yarıyormuş. Kendiniz içinde atabilirsiniz

kuzum, bağlama karalar diyeceğim ama boş tabii. sadece elinden geldiği kadar sakin olmaya çalış ve çok üstüne düşme. kontrollü görmezden gelme taktiğine başvur :))

bir de aile yada çevreden birileri hoşuna gitmeyecek birşey söylemiş olabilir mi ?? kardeş geliyor ve senin pabucun dama atılacak vs gibi ??

hic gundeme gelmedi acikcasi.bende istemiyordum zaten normal. normal dusunsemde tansiyob sebebiyle bebegim zaten erken alinmak durumundaymis.normali bekleyecek zamanimiz kalmamis.sezeryanda su beklememize gerek yokki.zaten keseyi onlar aciyor islem aninda

Selam arkadaslar dogumdan onceki hafta agda yaptirayim diyorum bisey olmaz demi korkuyomda
bide sezeryan olanlar karninizda tuyler var mi bilmiyorum benim var onlarida alayim diyorum bisey olmaz demi

10.30 da oğlumu kucağıma aldım böyle güzel bir duygu olamaz ... Allah herkese nasip etsin, tam 3 kilo 51 cm doğdu :) ağrım sızım yok çok şükür, spinal sezeryan oldum, çok rahattı herşey :)

hayırlı olsun canımcım..
çok sevindim
mis kokkuludur şimdi

kaçıncı haftada doğum yaptın :)

detayları bekliyrouz

Kızlar mevsim meyvelerini kompostoda yapabilirsiniz. Sadece bebeğe yedirmek için değil. Özellikle kayısı , vişne doğum sonrası süt için çok işe yarıyormuş. Kendiniz içinde atabilirsiniz
Komposto yapıp mı atıyoruz canım yoksa taze şekilde mi atalım sonra mı yaparız kompostosunu

10.30 da oğlumu kucağıma aldım böyle güzel bir duygu olamaz ... Allah herkese nasip etsin, tam 3 kilo 51 cm doğdu :) ağrım sızım yok çok şükür, spinal sezeryan oldum, çok rahattı herşey :)
Hayırlı olsun canımmmm :) Bir hamiş daha mis kokulusuna kavuştu şükür

Selam arkadaslar dogumdan onceki hafta agda yaptirayim diyorum bisey olmaz demi korkuyomda
bide sezeryan olanlar karninizda tuyler var mi bilmiyorum benim var onlarida alayim diyorum bisey olmaz demi
Canım ben hamileliğin başından beri alıyorum karnımdaki tüyleri epilatorle doktoruma sormuştum sorun olmaz dedi he bide ne uğraşıyon onlarla kız demişti

Kızlar karpuz ve çilek tecrübeme göre koyulmaz bence çunku ben bir kez buzluğa soğusun azcık diye koyup unutmuştum buz tutmuşu çözündükten sonra çöpe attım çünkü değişik olmuştu rengi koyulaşmış tadı kaçmış fıilan çilek de aynen o şekilde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…