2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım ben hamileliğin başından beri alıyorum karnımdaki tüyleri epilatorle doktoruma sormuştum sorun olmaz dedi he bide ne uğraşıyon onlarla kız demişti
ayy cok tatlimis doktorun benimki yasakladi jilett disinda dokunmayacaksin dedi karnima zaten dokunmayacakmisim
sormadan alcam simdi alisik degilim zor dayandum en fazla doguruurm yaa canta manta hazirladik ayy cok heyecanlaniom

Beşiğimiz dün kuruldu çok şükür bir o gelememişti bir türlü. Giremedim dün pek yorumların hepsini de okuyamıyorum inşallah bebek haberleri vardır
Doğum yapanlar varsa hayırlı olsun arkadaşlar güle güle büyütün lerinizi

Arkadaşlar ne zamandır enfeksiyondan şüpheleniyordum bugün tahlil yaptırayım dedim gerçekten de çıktı.Çünkü afedersiniz akıntımın rengi sarı zaman zaman yeşile yakın ve çok rahatsız edici bir kokusu vardı.Sonucumu doktoruma gönderdim Aksef 500 mg antibiyotik verdi ve çok su iç lütfen dedi.Geç kalmamışımdır inşallah. 36+0 dayım ve belki 1 aydır devam diyor. Sonuçta şöyle yazıyor " Her sahada 8-10 lökosit,bol epitel görüldü."

10.30 da oğlumu kucağıma aldım böyle güzel bir duygu olamaz ... Allah herkese nasip etsin, tam 3 kilo 51 cm doğdu :) ağrım sızım yok çok şükür, spinal sezeryan oldum, çok rahattı herşey :)
Gozun aydın olsun kuzum allah anali babali büyütsün çok sevindim herşeyin yolunda olmasına opuyorum minigini :)

ayet_el kürsi okudum cnm..allah kabul etsiin şifa versin inşallah

Markasını yazabilir misin canım bana kreminin

matsiyahoje canım insan tam kendini hazırladığı anda olsun bitsin istiyor bi de üstüne başka aksilikler yaşayınca iyice sinirleri geriliyor çok haklısın ama diğer taraftan bakalım öyle rahatlayalım demek ki prensesinin biraz daha karnında durması gerekiyormuş sen sıkma tatlı canını.. inşallah hastanede küvez boşalır ve doktorunu değiştirmek zorunda kalmazsın olurda değiştirmek zorunda kalırsan da karamsarlıga düşme sakın belki bulcağın doktor bu doktordan daha iyi olcak... güzel haberlerini bekliyoruz canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…