- 11 Temmuz 2011
- 1.134
- 460
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.121
Canım ben hamileliğin başından beri alıyorum karnımdaki tüyleri epilatorle doktoruma sormuştum sorun olmaz dedi he bide ne uğraşıyon onlarla kız demişti
Aldı canım evetPeki tüy dökücü küçük kılları da alıyormu ki
Ben a101 den veet aldım doye çıktım marketin kendi markasını almışım eve geldim ben şok kullandım valla gayet iyi temizlediO zaman marka da önerir misin herşey tam olsun
Ben sürekli alıyorum karnindaki leri bişey olmaz korkmaSelam arkadaslar dogumdan onceki hafta agda yaptirayim diyorum bisey olmaz demi korkuyomda
bide sezeryan olanlar karninizda tuyler var mi bilmiyorum benim var onlarida alayim diyorum bisey olmaz demi
Gozun aydın olsun kuzum allah anali babali büyütsün çok sevindim herşeyin yolunda olmasına opuyorum minigini :)10.30 da oğlumu kucağıma aldım böyle güzel bir duygu olamaz ... Allah herkese nasip etsin, tam 3 kilo 51 cm doğdu :) ağrım sızım yok çok şükür, spinal sezeryan oldum, çok rahattı herşey :)
AhahahKızlaaaar hepimiz kremlenelim keselenelimmm ooohh miisss
ayet_el kürsi okudum cnm..allah kabul etsiin şifa versin inşallahKızlar iyi geceler hepinize...
Kanser hastası bi akrabamiz var henüz 22 yaşında 1.5 yaşında bir oğlu var...
Az önce haber aldık yoğun bakıma almışlar durumu ağır...
Sizden rica edicem onun için dua etmenizı...
İsmi nazlı...
Hepinize şimdiden teşekkür ederim...
Markasını yazabilir misin canım bana kremininvalla ben jiletle alırsam ve kesersem eğer enfeksiyon riskini göze alamıyorum şu anda. ve eğer pürüzsüz temizlik istiyorsan (ağda dışında tabii) tavsiye ederim.
kimyasallardan dolayı kullanmayayım diyorsan da çok sık kullanacağın bir şey değil ve jiletten çok daha fazla süre temiz kalabiliyorsun :)
sonlara yaklaştıkça çok zor oluyor bu temizlik işleri :) en kolayı bu :)
Gözünüz aydın Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin10.30 da oğlumu kucağıma aldım böyle güzel bir duygu olamaz ... Allah herkese nasip etsin, tam 3 kilo 51 cm doğdu :) ağrım sızım yok çok şükür, spinal sezeryan oldum, çok rahattı herşey :)
maaşallahh cnm gözünüz aydın analı-babalı büyüsün inşallahhKızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
O zaman marka da önerir misin herşey tam olsun
Agiss mi canım 100 ml olanBen a101 den veet aldım doye çıktım marketin kendi markasını almışım eve geldim ben şok kullandım valla gayet iyi temizledi
10.30 da oğlumu kucağıma aldım böyle güzel bir duygu olamaz ... Allah herkese nasip etsin, tam 3 kilo 51 cm doğdu :) ağrım sızım yok çok şükür, spinal sezeryan oldum, çok rahattı herşey :)
valla bende iyiki gelmişim diyorum bende çok sevdim sizziii ❤ sizsiz geçer miydi son aylarrrAhahahkiz iyi ki geldin he sevdim seni yewriii
Komposto yapıp mı atıyoruz canım yoksa taze şekilde mi atalım sonra mı yaparız kompostosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?