- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.281
Günaydınlarrrbugün yeni Hastanemize gtcez heyecan yaptım sanırım uyuyamadim HejaR12 sana süpriz yapcam
Benim güneşe allerjim var gözlerim şakır şakır akar vücudum kasinir hemen yanmaya başlar cizir cizir o halde bile balkona çıkıp en az 15 dk oturuyodum :/ bebeklerimiz için fedakarlıkta bulunmak zorundayız :/Bizim sağlık ocağı çok ilgili arada hemşire arıyor nasılsın iyi misin diye düşün :) Beyaz tenliyim güneşe de çıkmak çok istemiyorum çillerim çıkıyor hamilelikte ama çıkayım her gün,sağlığımdan önemli değil.
Yoksa senle aynı sağlık ocağına mi gidiyoruzYok artık maşallahbizimki kilo tansiyon ölçüp gönderiyo başka bişey yapmadı.test hiç yapmadı mesela
günaydın canımherkese günaydın kızlar uyku tutmadı maalesef bütün gece 7 gibi yola çıkıyoruz...eğer geri dönemezsem herkes hakkını helal etsin ....belkide almaz eve yollar onuda bilmiyorum herşey muallakta ...hepinizi çok seviyorum ailem oldunuz destek oldunuz onlardan daha çok nazımı kaprisimi çektiniz...ilgi gösterdiniz sizde hemile olduğunuz halde...o nedenle hakkınızı ödeyemem ...bilenler bilir yazlık yerde oturuyorum ben ...yatıya asla misafir kabul etmem ...fakat buradaki tüm arkadaşlarım ayrımsız davetlimdir sağ kalırsam eğer...bu sene gelemesenizde seneye beklerim hepinizi tek tek öpüyorum hakkınızı helal edin
12 de canim iyisin dimi sen bebisSaat kaçta randevun canım biz taburcu oluyoruz birazdan :)
Oyyy Günlerimiz aynı senle canım neden aliniosun dogumagunaydin guzel annisler
son 2 gunumuz bizimde.acayip heyecanliyim.karmasik duygular icindeyim:S
mecburiyetten 37+1 de alinmis olacak kizim.kuvez gereksinimi olacak mi,sut durumu nasil olcak,agri sizi nasil olcak kafamda deli sorular
Allah kolaylıklar versin canım benimm tatlı bi yoğunluktur eminim :)İyiyoz sukur büyümeye calisioz yogun geciyor
kan akiminda direnc gordu doktorum.ara ara tansiyon slklntlsl yasamistim.riske atmak istemedi.bayramdan once alalim dediOyyy Günlerimiz aynı senle canım neden aliniosun doguma
ooooh pek güzel anam pek güzelBenimkiside oglan bacimsendede oluyomu sabah hafif adet sancisi canim. Kac gundur boyleyim yaa . Ayy haftayada bayram bol bol tatlilar tuketcem insallah bebis seker istiyor
Kızlar çok şükür dün gece minigime kavuştum o kadar pozitif bi doğum ki paylaşmak istedim dün buraya da yazmıştım sabahtan hafif sancilarim vardı adet sancisi gibi çok üstünde durmadım 2-3 gibi kanlı sumuksu bi sıvı geldi ama hala konduramiyorum akşam eşim geldi yürüyüş yaptık eve geldim dus aldım uzandım sancilarim siklasmaya başladı 6 dk düştü gece 2 de doktorumu aradım hastaneye gecmemi söyledi ama hala diyorum kendi kendime geri gelirim bu arada sancılar iyice şiddeti arttı geldik hastaneye nöbetçi doktor alttan muayene etti 7 cm acikligim varmış hemen net tansiyon bu arada ben epidural diye cirpiniyorum agridan ama daha da zorlaşır dediler lavman yapmadan önce tekrar alttan muayene etti doktor acikligim 8-9 cm olmuş lavmani bile yapamadan apar topar dogumhaneye aldılar sonra minik melegime kavuştum o kadar çabuk oldu ki hala saskinim 38+3 de doğum yaptım 3490 gr 51 cm melegim dilerim hepiniz kolaycica atlatirsiniz
oooh mis gibi ama dimiiiKarpuz_suyu yaa varya inan canimi cektirdin simdi buz gibi canim karpuz cekiyor
kızmayın anam ne yapayım aklım fikrim yemek olmuş adıma da yemekten başka bir şey yazmak aklıma gelmedi işteİnsanı zorla asertiosunuz ya
Darısı başına İnşallah canım ama minik bi oglusum oldu :)Ayy masaAllah masaAllah yaa :))) gerçekten tam bir pozitif doğum hikayesi boule seyler okudukça doğurasim geliyorçok sevindim senin adına canım masaAllah kızının boyu kilosu da harika darısı başımıza ins seni de kızını da öpüyorum
12 de canim iyisin dimi sen bebis
HejaR12 napiyon güzelim paşa nasıl sutun geldi inşallah ac bırakma yavruyu :)
Ay neguzel carcabuk kurtulmussun Ummarim sutun hemen gelir buyuturkrnde hic zorlanmazsin boyle kolaycacik buyutursunKızlar çok şükür dün gece minigime kavuştum o kadar pozitif bi doğum ki paylaşmak istedim dün buraya da yazmıştım sabahtan hafif sancilarim vardı adet sancisi gibi çok üstünde durmadım 2-3 gibi kanlı sumuksu bi sıvı geldi ama hala konduramiyorum akşam eşim geldi yürüyüş yaptık eve geldim dus aldım uzandım sancilarim siklasmaya başladı 6 dk düştü gece 2 de doktorumu aradım hastaneye gecmemi söyledi ama hala diyorum kendi kendime geri gelirim bu arada sancılar iyice şiddeti arttı geldik hastaneye nöbetçi doktor alttan muayene etti 7 cm acikligim varmış hemen net tansiyon bu arada ben epidural diye cirpiniyorum agridan ama daha da zorlaşır dediler lavman yapmadan önce tekrar alttan muayene etti doktor acikligim 8-9 cm olmuş lavmani bile yapamadan apar topar dogumhaneye aldılar sonra minik melegime kavuştum o kadar çabuk oldu ki hala saskinim 38+3 de doğum yaptım 3490 gr 51 cm melegim dilerim hepiniz kolaycica atlatirsiniz
maaşallah canım, paylaştığın için teşekkürler, darısı başımızaKızlar çok şükür dün gece minigime kavuştum o kadar pozitif bi doğum ki paylaşmak istedim dün buraya da yazmıştım sabahtan hafif sancilarim vardı adet sancisi gibi çok üstünde durmadım 2-3 gibi kanlı sumuksu bi sıvı geldi ama hala konduramiyorum akşam eşim geldi yürüyüş yaptık eve geldim dus aldım uzandım sancilarim siklasmaya başladı 6 dk düştü gece 2 de doktorumu aradım hastaneye gecmemi söyledi ama hala diyorum kendi kendime geri gelirim bu arada sancılar iyice şiddeti arttı geldik hastaneye nöbetçi doktor alttan muayene etti 7 cm acikligim varmış hemen net tansiyon bu arada ben epidural diye cirpiniyorum agridan ama daha da zorlaşır dediler lavman yapmadan önce tekrar alttan muayene etti doktor acikligim 8-9 cm olmuş lavmani bile yapamadan apar topar dogumhaneye aldılar sonra minik melegime kavuştum o kadar çabuk oldu ki hala saskinim 38+3 de doğum yaptım 3490 gr 51 cm melegim dilerim hepiniz kolaycica atlatirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?