2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
_oceanshine_
Ne yapıyoruz, "olanda hayır vardır." düsturumuzu yeniliyoruz :) Dilerim en güzel şekilde en sorunsuz şekilde doğumunu gerçekleştirir ve kuzucuğunla birlikte çok güzel zamanlar geçirirsin. Hayırlı doğumlar olsun inşallah

Benim güneşe allerjim var gözlerim şakır şakır akar vücudum kasinir hemen yanmaya başlar cizir cizir o halde bile balkona çıkıp en az 15 dk oturuyodum :/ bebeklerimiz için fedakarlıkta bulunmak zorundayız :/

günaydın canım
güzel düşün güzel olsun inşaallah
burada koca bir aile olduk
hissediyor ve görüyorum ki hepimiz birbirimizin duasındayız.
huzur ve sağlıkla gidip gelin canım.

gunaydin guzel annisler

son 2 gunumuz bizimde.acayip heyecanliyim.karmasik duygular icindeyim:S
mecburiyetten 37+1 de alinmis olacak kizim.kuvez gereksinimi olacak mi,sut durumu nasil olcak,agri sizi nasil olcak kafamda deli sorular
Oyyy Günlerimiz aynı senle canım neden aliniosun doguma

Kızlar çok şükür dün gece minigime kavuştum o kadar pozitif bi doğum ki paylaşmak istedim dün buraya da yazmıştım sabahtan hafif sancilarim vardı adet sancisi gibi çok üstünde durmadım 2-3 gibi kanlı sumuksu bi sıvı geldi ama hala konduramiyorum akşam eşim geldi yürüyüş yaptık eve geldim dus aldım uzandım sancilarim siklasmaya başladı 6 dk düştü gece 2 de doktorumu aradım hastaneye gecmemi söyledi ama hala diyorum kendi kendime geri gelirim bu arada sancılar iyice şiddeti arttı geldik hastaneye nöbetçi doktor alttan muayene etti 7 cm acikligim varmış hemen net tansiyon bu arada ben epidural diye cirpiniyorum agridan ama daha da zorlaşır dediler lavman yapmadan önce tekrar alttan muayene etti doktor acikligim 8-9 cm olmuş lavmani bile yapamadan apar topar dogumhaneye aldılar sonra minik melegime kavuştum o kadar çabuk oldu ki hala saskinim 38+3 de doğum yaptım 3490 gr 51 cm melegim dilerim hepiniz kolaycica atlatirsiniz

Benimkiside oglan bacim sendede oluyomu sabah hafif adet sancisi canim. Kac gundur boyleyim yaa . Ayy haftayada bayram bol bol tatlilar tuketcem insallah bebis seker istiyor
ooooh pek güzel anam pek güzel yok kuzum benim hiç olmadı öyle sancım ama artık başlar heralde yani böyle alıştırma sancıları tüket kızzzzz bende onun hayaliyle yaşıyorum son bir vurgun yapalımmm

Ayy masaAllah masaAllah yaa :))) gerçekten tam bir pozitif doğum hikayesi boule seyler okudukça doğurasim geliyor çok sevindim senin adına canım masaAllah kızının boyu kilosu da harika darısı başımıza ins seni de kızını da öpüyorum

Darısı başına İnşallah canım ama minik bi oglusum oldu :)

12 de canim iyisin dimi sen bebis

Daha iyiyim canım karnım ağrıyor biraz sadece zamanla o da düzelecek inşallah bebeğimde iyi şükür uyuyor :nazar :

HejaR12 napiyon güzelim paşa nasıl sutun geldi inşallah ac bırakma yavruyu :)

Canım dahs iyiyiz şükür evimize gifiyoruz birazdan minnosumda iyi şükür dün hemen su gibi geldi şimdi süte döndü şükürler olsun inşallah güzel bir emzirme dönemi olur. Doğumda ve sonrasında hepinize dua ettim bol bol

akans canım senin ve bebeğin hakkında hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah sağ salim Döneceksiniz evinize kucağına aldığın an tüm olumsuzluklar gidecek aklından inan ki

sheyma46 hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsun Bebeğinizi inşallah senin kuzuda benim minnosla aynı doğum kilo ve boya sahip :) buradaki arkadaslara da örnek olsun doğumun

Ay neguzel carcabuk kurtulmussun Ummarim sutun hemen gelir buyuturkrnde hic zorlanmazsin boyle kolaycacik buyutursun

maaşallah canım, paylaştığın için teşekkürler, darısı başımıza
huzurlu mutlu sağlıklı büyüt inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…