2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
şuan belli değil canım ama yarın yada perşembe olacak. en kötü ihtimalle cuma olur ama onu pek istemiyoruz bayrama geliyo artık çünkü

Amin canım çok şükür çok aktif olamadım bu grupta ama herkesin derdini dert bildim Rabbim herkesi bi avazda kurtarsin

Oyy masallahhh yaaa daha bi kac gun once konusmustuk seninle gunlerimiz ayni insalkah bayram sonuna kalmaz diye ne jadar rahat bi doğum olmus darisi bana insallah bebisine kavustun ne guzel

Aa niye ki ben yakın zamanda doktora gitmiştim aradılar test için yok dedim illa ki gelmeniz lazım bu haftada ki testinizin bizde bulunması gerekiyor diye zorladılar mecbur gittim.
Ahh nerde canım benim nerde test kendi hemşirem nasılsın diyo genelde o olmadığında diğer hemşire sağ olsun tansiyon kilo bakiyo benimkine kalsa sohbetim yeter

ay icim bi tuhaf oldu helali hos olsun hakkim varsa iyi yolculuklar canim allaha emanet ol muckk

Masallah canim ne guzel bi dogum olmus cok gecmis olsun

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...

Merhaba kizlar
Dun ben de bebegime kavustum cok sukur :)
Biraz minik dogdu. 2900 kilosu.
Suyum bosaldigi icin hastaneye gitmistim. Ardindan cok fazla sanci cektim.
Ilk dogumumdu ve bu kadar sanci cekildigini bilmiyodum. Cok zorlandim. Ve sonunda dayanamayip epidural yapmalarini istedim.
Sonrasinda agrilar gecti ve hersey kolaylasti. Iyi ki yaptirmisim dedim sonrasinda.
Tabiki herkesin dogum sancilari ayni olmuyordur. Benimki kaldirabilcegim bi sanci degildi.
Dogumdan sonra biraz bas agrisi yasadim. Epiduralden mi bilmiyorum. Epiduralden bile olsa yine degerdi.
Biraz kotu bi tecrube oldu yani. Neyseki gecti cok sukur.
Simdi gaz sancilari ve emzirmeyle ugrasiyoruz :)
Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin. Anne olmak kolay degil. Bunu cok iyi anladim artik.

Bende epidural normal istiyorm cnm, tamamen kesiliyor mu sancılar?

Gözün aydın, sağlıkla büyüsün minik

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Gözünaydın canım, sağlıkla büyüsün inşallah

Maaşallah pırtlatıvermişsin valla :) Allah acısını göstermesin, analı babalı büyüsün inşallah

Gozun aydin olsun canim. Saglikla sihhatle buyut bebisini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…