- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.321
şuan belli değil canım ama yarın yada perşembe olacak. en kötü ihtimalle cuma olur ama onu pek istemiyoruz bayrama geliyo artık çünküKontrolu olan herkese iyi sonuclar diliyorum
sheyma46 gozun aydin canim ne guzel bir dogum olmus darisi basimiza imrendim :)
matsiyahoje canim ne zamana ertelendi dogum simdi?
@akans dualarimiz seninle insallah her sey istediginden ve beklediginden daha guzel olur.
Amin canım çok şükür çok aktif olamadım bu grupta ama herkesin derdini dert bildim Rabbim herkesi bi avazda kurtarsinDaha iyiyim canım karnım ağrıyor biraz sadece zamanla o da düzelecek inşallah bebeğimde iyi şükür uyuyor :nazar :
Canım dahs iyiyiz şükür evimize gifiyoruz birazdan minnosumda iyi şükür dün hemen su gibi geldi şimdi süte döndü şükürler olsun inşallah güzel bir emzirme dönemi olur. Doğumda ve sonrasında hepinize dua ettim bol bol
@akans canım senin ve bebeğin hakkında hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah sağ salim Döneceksiniz evinize kucağına aldığın an tüm olumsuzluklar gidecek aklından inan ki
sheyma46 hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsun Bebeğinizi inşallah senin kuzuda benim minnosla aynı doğum kilo ve boya sahip :) buradaki arkadaslara da örnek olsun doğumun
Amin İnşallah canimAy neguzel carcabuk kurtulmussun Ummarim sutun hemen gelir buyuturkrnde hic zorlanmazsin boyle kolaycacik buyutursun
Oyy masallahhh yaaa daha bi kac gun once konusmustuk seninle gunlerimiz ayni insalkah bayram sonuna kalmaz diye ne jadar rahat bi doğum olmus darisi bana insallah bebisine kavustun ne guzelKızlar çok şükür dün gece minigime kavuştum o kadar pozitif bi doğum ki paylaşmak istedim dün buraya da yazmıştım sabahtan hafif sancilarim vardı adet sancisi gibi çok üstünde durmadım 2-3 gibi kanlı sumuksu bi sıvı geldi ama hala konduramiyorum akşam eşim geldi yürüyüş yaptık eve geldim dus aldım uzandım sancilarim siklasmaya başladı 6 dk düştü gece 2 de doktorumu aradım hastaneye gecmemi söyledi ama hala diyorum kendi kendime geri gelirim bu arada sancılar iyice şiddeti arttı geldik hastaneye nöbetçi doktor alttan muayene etti 7 cm acikligim varmış hemen net tansiyon bu arada ben epidural diye cirpiniyorum agridan ama daha da zorlaşır dediler lavman yapmadan önce tekrar alttan muayene etti doktor acikligim 8-9 cm olmuş lavmani bile yapamadan apar topar dogumhaneye aldılar sonra minik melegime kavuştum o kadar çabuk oldu ki hala saskinim 38+3 de doğum yaptım 3490 gr 51 cm melegim dilerim hepiniz kolaycica atlatirsiniz
Ahh nerde canım benim nerde test kendi hemşirem nasılsın diyo geneldeAa niye ki ben yakın zamanda doktora gitmiştim aradılar test için yok dedim illa ki gelmeniz lazım bu haftada ki testinizin bizde bulunması gerekiyor diye zorladılar mecbur gittim.
ay icim bi tuhaf oldu helali hos olsun hakkim varsa iyi yolculuklar canim allaha emanet ol muckkherkese günaydın kızlar uyku tutmadı maalesef bütün gece 7 gibi yola çıkıyoruz...eğer geri dönemezsem herkes hakkını helal etsin ....belkide almaz eve yollar onuda bilmiyorum herşey muallakta ...hepinizi çok seviyorum ailem oldunuz destek oldunuz onlardan daha çok nazımı kaprisimi çektiniz...ilgi gösterdiniz sizde hemile olduğunuz halde...o nedenle hakkınızı ödeyemem ...bilenler bilir yazlık yerde oturuyorum ben ...yatıya asla misafir kabul etmem ...fakat buradaki tüm arkadaşlarım ayrımsız davetlimdir sağ kalırsam eğer...bu sene gelemesenizde seneye beklerim hepinizi tek tek öpüyorum hakkınızı helal edin
Kızlar çok şükür dün gece minigime kavuştum o kadar pozitif bi doğum ki paylaşmak istedim dün buraya da yazmıştım sabahtan hafif sancilarim vardı adet sancisi gibi çok üstünde durmadım 2-3 gibi kanlı sumuksu bi sıvı geldi ama hala konduramiyorum akşam eşim geldi yürüyüş yaptık eve geldim dus aldım uzandım sancilarim siklasmaya başladı 6 dk düştü gece 2 de doktorumu aradım hastaneye gecmemi söyledi ama hala diyorum kendi kendime geri gelirim bu arada sancılar iyice şiddeti arttı geldik hastaneye nöbetçi doktor alttan muayene etti 7 cm acikligim varmış hemen net tansiyon bu arada ben epidural diye cirpiniyorum agridan ama daha da zorlaşır dediler lavman yapmadan önce tekrar alttan muayene etti doktor acikligim 8-9 cm olmuş lavmani bile yapamadan apar topar dogumhaneye aldılar sonra minik melegime kavuştum o kadar çabuk oldu ki hala saskinim 38+3 de doğum yaptım 3490 gr 51 cm melegim dilerim hepiniz kolaycica atlatirsiniz
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...Kızlar çok şükür dün gece minigime kavuştum o kadar pozitif bi doğum ki paylaşmak istedim dün buraya da yazmıştım sabahtan hafif sancilarim vardı adet sancisi gibi çok üstünde durmadım 2-3 gibi kanlı sumuksu bi sıvı geldi ama hala konduramiyorum akşam eşim geldi yürüyüş yaptık eve geldim dus aldım uzandım sancilarim siklasmaya başladı 6 dk düştü gece 2 de doktorumu aradım hastaneye gecmemi söyledi ama hala diyorum kendi kendime geri gelirim bu arada sancılar iyice şiddeti arttı geldik hastaneye nöbetçi doktor alttan muayene etti 7 cm acikligim varmış hemen net tansiyon bu arada ben epidural diye cirpiniyorum agridan ama daha da zorlaşır dediler lavman yapmadan önce tekrar alttan muayene etti doktor acikligim 8-9 cm olmuş lavmani bile yapamadan apar topar dogumhaneye aldılar sonra minik melegime kavuştum o kadar çabuk oldu ki hala saskinim 38+3 de doğum yaptım 3490 gr 51 cm melegim dilerim hepiniz kolaycica atlatirsiniz
En hayirlisi olur insallah canim. Bayram bi cogumuzu zorladi malesef.şuan belli değil canım ama yarın yada perşembe olacak. en kötü ihtimalle cuma olur ama onu pek istemiyoruz bayrama geliyo artık çünkü
Merhaba kizlar
Dun ben de bebegime kavustum cok sukur :)
Biraz minik dogdu. 2900 kilosu.
Suyum bosaldigi icin hastaneye gitmistim. Ardindan cok fazla sanci cektim.
Ilk dogumumdu ve bu kadar sanci cekildigini bilmiyodum. Cok zorlandim. Ve sonunda dayanamayip epidural yapmalarini istedim.
Sonrasinda agrilar gecti ve hersey kolaylasti. Iyi ki yaptirmisim dedim sonrasinda.
Tabiki herkesin dogum sancilari ayni olmuyordur. Benimki kaldirabilcegim bi sanci degildi.
Dogumdan sonra biraz bas agrisi yasadim. Epiduralden mi bilmiyorum. Epiduralden bile olsa yine degerdi.
Biraz kotu bi tecrube oldu yani. Neyseki gecti cok sukur.
Simdi gaz sancilari ve emzirmeyle ugrasiyoruz :)
Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin. Anne olmak kolay degil. Bunu cok iyi anladim artik.
Merhaba kizlar
Ilk dogumumdu ve bu kadar sanci cekildigini bilmiyodum. Cok zorlandim. Ve sonunda dayanamayip epidural yapmalarini istedim.
Sonrasinda agrilar gecti ve hersey kolaylasti. Iyi ki yaptirmisim dedim sonrasinda.
Tabiki herkesin dogum sancilari ayni olmuyordur. Benimki kaldirabilcegim bi sanci degildi.
Dogumdan sonra biraz bas agrisi yasadim. Epiduralden mi bilmiyorum. Epiduralden bile olsa yine degerdi.
Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin. Anne olmak kolay degil. Bunu cok iyi anladim artik.
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.Merhaba kizlar
Gözünaydın canım, sağlıkla büyüsün inşallahMerhaba kizlar
Maaşallah pırtlatıvermişsin valla :) Allah acısını göstermesin, analı babalı büyüsün inşallahKızlar çok şükür dün gece minigime kavuştum o kadar pozitif bi doğum ki paylaşmak istedim dün buraya da yazmıştım sabahtan hafif sancilarim vardı adet sancisi gibi çok üstünde durmadım 2-3 gibi kanlı sumuksu bi sıvı geldi ama hala konduramiyorum akşam eşim geldi yürüyüş yaptık eve geldim dus aldım uzandım sancilarim siklasmaya başladı 6 dk düştü gece 2 de doktorumu aradım hastaneye gecmemi söyledi ama hala diyorum kendi kendime geri gelirim bu arada sancılar iyice şiddeti arttı geldik hastaneye nöbetçi doktor alttan muayene etti 7 cm acikligim varmış hemen net tansiyon bu arada ben epidural diye cirpiniyorum agridan ama daha da zorlaşır dediler lavman yapmadan önce tekrar alttan muayene etti doktor acikligim 8-9 cm olmuş lavmani bile yapamadan apar topar dogumhaneye aldılar sonra minik melegime kavuştum o kadar çabuk oldu ki hala saskinim 38+3 de doğum yaptım 3490 gr 51 cm melegim dilerim hepiniz kolaycica atlatirsiniz
Gozun aydin olsun canim. Saglikla sihhatle buyut bebisini :)Merhaba kizlar
Hayirlisiyla sen de bebisini alcaksin kucagina hocam :) az kalmis. Saglikla donun evinize insallahMerhaba tekrar kızlar. Bugün son kontrolümüze de gittik. Nst miz iyi, bir aksilik yok. Cuma günü sezeyanımızı bekliyoruz artık. Hepinize sevgiler
Abisler kardeslerini nasil karsiladi merak ediyorum canim :)Maaşallah pırtlatıvermişsin valla :) Allah acısını göstermesin, analı babalı büyüsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?