2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

canım ben epidural oldum; doktor önce ince bir iğne ile spinal yapıyor o bölge uyuşuyor ardından katater takılıyor ve epidurali veriyor bu işlem yaklaşık 15 dakika falan sürüyor. Tavsiyem ameliyathanede gözüne kestirdiğin birini çağır senin önünde otursun elini tutsun seninle konuşsun o esnada. Yoksa kafan orda yapılan müdahaledeyken acımasa bile oraya odaklı olursun strese girersin...İşlem 15 dakika sürüyor ama aman aman bir acı hissetmiyorsun... Bebekten sonra dikişler vs sanırım 20-25 dak sürdü ama bebeğin alınması 2 dakikalık bir işlem yani yattım hop çıktı sonrası 20-25 dak. Benim migrenim olduğu için en çok korktuğum şey baş ağrısı idi ama ne baş ağrısı, ne bulantı, ne fenalık hissi hiçbirşey hissetmedim. Sadece ilk operasyon başlarken tansiyonum düşer gibi oldu zaten anestezi uzmanı başımdaydı söyledim hemen bir ilaç verdiler o da ağırlaşmadan geçti. Ameliyat sonrası karnın bir anda boşaldığı için ellerimde titreme vardı çok normalmiş sanırım 1-2 saat sürdü gerçekten zangır zangır titredi ellerim ama inan çok iyiydim hatta doğumdan hemen sonraki fotoğrafımı koyuyorum:) Bu fotoğrafı odaya geldiğimde çekildim kardeşim ve annemle:) Bu arada bel ağrısı vs de yaşamadım sadece eve geldiğim ilk gün artık epidural almadığım için oldu ertesi gün o da geçti

Eklentiler

• IMG_3009.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 171
Hayırlı olsun canım ne kadar güzel kolaylıkla kavuşmussun yavruna. Normal doğum için öncesinde neler yaptın müsait olunca ayrıntıları bekliyorum :)

Bizimde bugun son kontrolumuz sonraki gidisimiz dogum icin aksamlari hafif sancilar oluyo normal olurmu diye umutlaniyorum ama geciyo cumayi beklicez hayirlisiyla.

Bizde birazdan son kontrolumüze gideceğiz. 1 temmuz cuma da sizin gibi doğum inşallah. Allahm kolay kurtarsın hepimizi...

Çok tatli görünüyorsun canım :)

çok hoş, tatlı, güzel
maaşallah.

HejaR12 çok şükür canım ben geldim hastane süper bayildim nstden2slmlar odaları gezixem nst sonrası nasipse

harikaaa anlatmışsın cnm teşekkür ederim...çarşaf ve yastık da mı götürdünüz evden...pozunuz harika maaşallah nazar değmesin..

canımm maşallahhh :) gözünaydın :) çok güzel pozitif bi doğum hikayesi olmuş darısı bizlere olsun inşallah :) Allah analı babalı büyütsün :)

gözünüz aydın cnm maşallahh

benim sanırım bugün son konrtolüm olucak saat 2 de....haftaya bayram giriyor ve tatil.akabinde bayram bitiminin erteai günü doğum için gün vermişti.8 temmuz...hayırlısı inşallahhh sağlıklaa ..

Aa niye ki ben yakın zamanda doktora gitmiştim aradılar test için yok dedim illa ki gelmeniz lazım bu haftada ki testinizin bizde bulunması gerekiyor diye zorladılar mecbur gittim.

ben sıkıyorum dişimi inat ettim temmuzda doğurcam. hatta bayramdan sonra doğurcam

canım sezeryan oldun dimi? spinal miydi?

Bizimde bugun son kontrolumuz sonraki gidisimiz dogum icin aksamlari hafif sancilar oluyo normal olurmu diye umutlaniyorum ama geciyo cumayi beklicez hayirlisiyla.

bizimde bugün kontrolümüz var...
az daha sabır bakalım sancılar belkim artar..
normal olur

ay maşaallah bize de nasip olur kolay doğumlar inşaallah...

benim sanırım bugün son konrtolüm olucak saat 2 de....haftaya bayram giriyor ve tatil.akabinde bayram bitiminin erteai günü doğum için gün vermişti.8 temmuz...hayırlısı inşallahhh sağlıklaa ..

kontroller hatsafhada bugün :)
hayırlısıyla vaktinde gelsin kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…