- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.900
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.141
HejaR12 canim ben lansinoh lanolin kullandim oglumda bana fayda etmemisti. Kisiden kisiye degisiyor demek ki ya da yan etkenler sonucu degistiriyor sanirim. Yine de cok sagol dusunup yazdigin icin cok tesekkur ederim canim benim.
canım yumuşama oldyktan tahmini ne kadar sure sonra doğum olur. Bndede yumuşama başlamış.
Bende nişandan sonra hiç bişey olmadı.sadece iki gün önce baya sancı oldu o da geçti şimdi ara ara sancı var başka hiç bi belirti yok öyle beklyrm bebek hareketleri iyi.die de bi daha gitmedi m açıkçası.bakalım haftaya belki giderim doğmazsa.çok zor böyle beklemek yaSende belirtiler nasıl yada yakın zamanda çatı muayenesi oldumu cnm. Seninle aynı durumdayız ya. 11 gündür azar azar kanama oluyordu bende. Bu cuma suyum geldi bi el büyüklüğü kadar alan ıslandı. Bugün kontrole gittim. Yumuşama başlamış dedi. Senin durum nedir
Bebeğim belki ters duruyordur bebişBebek hareket ettikce alttan cikacakmis gibi hissediyorum
canım ben de vajinusmus yaşamıştımBen sezeryan olacagim icin çatı muayenesi yapilmadi vajinismusum var normal doğum imkansiz benim icinbenim 28. Haftadan beri rahim agzi uzunlugu kisalmisti 2.2 cm. Doktorlar hep erken doğum olacak diyorlardi cok sukur bugunlere geldik de 2 gecedir cok fena agrilarim var belime vuruyor
Ben de bu derneğinin sağlam üyesi olmak istedim hemen listeye al beniHamam da doğum sonrası ne iyi olur Heoff hayatı kısıtlamadan yaşayanlar Derneği kurucu üyesi olmak istiyorum
Bebeğim belki ters duruyordur bebiş
O yüzden alttan çıkacakmış gibi oluyor
canım ben de vajinusmus yaşamıştım
Bunu yaşayan normal yapamaz mı tıbben yoksa korktuğun için mi istemiyorsun ya da başka Bi şey mi var
Yok tibbi olarak bi engel yok hatta korkuyu yenmek acisindan daha iyi ama ben kendime güvenmiyorum
canım yumuşama oldyktan tahmini ne kadar sure sonra doğum olur. Bndede yumuşama başlamış.
Sen doğum öncesi süreni doldurmuş sun zaten 40 gün olmaz umarım sonrası :)O kesin ben olu ru m nişandan sonra 12 gün oldu hala doğurmadım.ondada bana denk gelir kesin
Benim 40 dan uzun sürmüştü canım ama herkesin farklı olur
Kurucu üye yaptım bileBen de bu derneğinin sağlam üyesi olmak istedim hemen listeye al beni
Senin ettiğin duaya ölürüm ben ❤ Allah razı olsun canım benim çok çok sağol :)Canım benim.. Allah bana bir verirse sana bin sabır versin. Annem bana iş yaptırmıyor, kv elinde tabakla görmesin yoksa iş yaptırır diye
Dikiş yeri mi canım benim kaburgalarim agrio du dikiş yerim agrimadi benim.dikis yeri 1 haftaya geçer benim gbi kaburgasa 15 güm sürdü benimArkadaşlar bu sezaryen acıları kaç günde geçiyor ya iki büklüm geziyorum resmen
emzirmeye çalışıyorum bazen çok ağlıyor ememiyor o zamanda şırıngayla veriyorum damla damla...çok küçük gldi gözüme eslem yaaa bi deri bi kemikBol bol emzir diyorlar canım sarılık icin. Buarada zayıf değil canım bence kilosu normal
inşallah yükselmez yarın bende götürücem yine...dikişin çokmu ben hala oturamıyorum...bendemi bi tuhaflık var diyorum bazenBugun daha dalgin uyuyuyo pek emmiyo sariligi artti galiba uyandirmakta zorluk cektim endiselendim esim hastaneye goturdu tekrar kan verecek yavrum simdi kayinvalidem gitti ben dikislerden yuruyemiyom pek evde kaldim meraktayim. insallah yukselmemistir
Dikiş yeri evet çok acıyor oturup kalkarken yatarken çok zorlanıyırumDikiş yeri mi canım benim kaburgalarim agrio du dikiş yerim agrimadi benim.dikis yeri 1 haftaya geçer benim gbi kaburgasa 15 güm sürdü benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?