- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.101
Sende naz yapiyormus gibi yapma Canim inandırıcı öl agrilarim çok falan deKocişim çekiyor sağolsun da kv nazı sevmiyor pek sankidikkat etmeye çalışıyorum canım elimden geldiğince
Olur canım neden olmasın eskidenmis o ben çıkardım yine cikaricam ztn doktor için cikioruZ mecbur batıl inanç bunlar hiç takilmam ben böyle seylereHanimlar :) :) bebegin 40 i cikmadan tatile gitmek olur mu? Tecrübeli anneler den fikir istiyorum Lütfen :)
kızınında seninde iyi olmana çok sevindim canım ini ameliyata da gerek kalmaz güzel ve hayırla büyüt evladınıcanım benim allahtan umut kesilmez inşallah sen de bebeğini alacaksın kucağına. hatırlamaz olur muyum hiç. tedavi oldunuz mu naptınız özelden yazar mısın pek giremiyorum foruma da. ayrıntıları merak ediyorum.
icecreamm cım darısı başına inşallah canım bebeğini sağ salim kucağına alıraın inşallah.
arkadaşlar çok kısıtlı zamanda girdim iyiyiz denizim de ben de. doktorlar başında bekleyin dediler başında bekliyoruz. geçen gün kontrole götürdük sonuçlar iyi çıktı çok şükür. bayramdan sonra tekrar kontrolümüz var. sık sık kontrol edilecek bundan sonra. inşallah sıkıntı çıkmadan büyüsün kızım ameliyat olcaksa da büyütünce olsum inşallah.
hepiniz iyisinizdir umarım. doğum yapanlara bebeklerini hayırla büyütmelerini diliyorum
Çıkılır valla.o ka dar sıkıldım ki he rtürlü gitcm bi yerlere bebeğin kırkı die bişey yokmuş zaten annenin kırkı varmış. O da benle ilgili zaten sıkılan benim. Biraz açılmamız lazım.Hanimlar :) :) bebegin 40 i cikmadan tatile gitmek olur mu? Tecrübeli anneler den fikir istiyorum Lütfen :)
Sabah geldik malak moddayimBende istiyorum ama maalesef bu dene gidemedik tatile benim içinde şok ayaklarinjh
Ayy ağzı bal yesin :) denize falan gitsek kenarda durur di mi 5 6 saat?Olur canım neden olmasın eskidenmis o ben çıkardım yine cikaricam ztn doktor için cikioruZ mecbur batıl inanç bunlar hiç takilmam ben böyle seylere
Hee bi de bizim 40i mız var di mi :/ o cikmadan biz denize girebilecek miyiz? Sezaryen yeri açir mi ki ? :/Çıkılır valla.o ka dar sıkıldım ki he rtürlü gitcm bi yerlere bebeğin kırkı die bişey yokmuş zaten annenin kırkı varmış. O da benle ilgili zaten sıkılan benim. Biraz açılmamız lazım.
Yanına birini al ama muhakkak bebişe bakim için yardımcı olur canım sen kanaman olur diye girmeyebilir sin gbi amaAyy ağzı bal yesin :) denize falan gitsek kenarda durur di mi 5 6 saat?
Off bende eylül gibi gidelim diyorum eşim yanaşmıyor çocuk çok küçük diye seneye kaldık biz büyük ihtimal.insan daralıyor ya gitmek lazım fırsatı değerlendirinÇıkılır valla.o ka dar sıkıldım ki he rtürlü gitcm bi yerlere bebeğin kırkı die bişey yokmuş zaten annenin kırkı varmış. O da benle ilgili zaten sıkılan benim. Biraz açılmamız lazım.
Valla o kadar sıkıldım ki kimseyle konuşasım bile gelmiyo.hava değişikliği lazım.zatne abimin düğününe gitcm 1 aylıkken.ne zormuş bu Son günler yaOff bende eylül gibi gidelim diyorum eşim yanaşmıyor çocuk çok küçük diye seneye kaldık biz büyük ihtimal.insan daralıyor ya gitmek lazım fırsatı değerlendirin
Sezeryan olursa belki biraz zor olabilir ama doktoruna danışırsın.bende bebek hamama gider mi onu merak edyrm.bir aylıkken gelinimizi hamama götürczdeHee bi de bizim 40i mız var di mi :/ o cikmadan biz denize girebilecek miyiz? Sezaryen yeri açir mi ki ? :/
Haftaya çarşamba canım yapıldı tahlil EKG çekildi fln 13 temmuz günümüz nasipseidilduam senin doğum ne zamandı canim anestezi ile görüştü mu tahliller falan ?
Hamamda ben zor nefes aliom bebk fenalaşır kızSezeryan olursa belki biraz zor olabilir ama doktoruna danışırsın.bende bebek hamama gider mi onu merak edyrm.bir aylıkken gelinimizi hamama götürczde
Canım benim.. Allah bana bir verirse sana bin sabır versin. Annem bana iş yaptırmıyor, kv elinde tabakla görmesin yoksa iş yaptırır diyeOğluşum olacak inşallah canım ama söz verdim şimdiden kendime kesinlikle kaynanalık yapmamaya anne olmaya olamayacaksam gelinimden uzak durmayabende kv le oturuyorum dört gorumcem var bayram diye geldi hepsi ama kv hala süpürürsün silersin yıkarsın diye bana iş buyurmakta keşke biraz düşünceli olsalar
Annem eşim birlikte gideceğiz planlara göre bebeğim ve ben iyi oluruz da inşAllah :) 40 gün kanama olacak mj peki?Yanına birini al ama muhakkak bebişe bakim için yardımcı olur canım sen kanaman olur diye girmeyebilir sin gbi ama
Hamam da doğum sonrası ne iyi olur HeSezeryan olursa belki biraz zor olabilir ama doktoruna danışırsın.bende bebek hamama gider mi onu merak edyrm.bir aylıkken gelinimizi hamama götürczde
O girmyck içeri yukarıda odakar oluyo hepimiz yarım saat başında beklycz olmadı ben hiç girmycm Parkta beklycz babasıyla.ama gitmekte isterimHamamda ben zor nefes aliom bebk fenalaşır kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?