2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hanimlar :) :) bebegin 40 i cikmadan tatile gitmek olur mu? Tecrübeli anneler den fikir istiyorum Lütfen :)
Olur canım neden olmasın eskidenmis o ben çıkardım yine cikaricam ztn doktor için cikioruZ mecbur batıl inanç bunlar hiç takilmam ben böyle seylere

kızınında seninde iyi olmana çok sevindim canım ini ameliyata da gerek kalmaz güzel ve hayırla büyüt evladını

Hanimlar :) :) bebegin 40 i cikmadan tatile gitmek olur mu? Tecrübeli anneler den fikir istiyorum Lütfen :)
Çıkılır valla.o ka dar sıkıldım ki he rtürlü gitcm bi yerlere bebeğin kırkı die bişey yokmuş zaten annenin kırkı varmış. O da benle ilgili zaten sıkılan benim. Biraz açılmamız lazım.

Hee bi de bizim 40i mız var di mi :/ o cikmadan biz denize girebilecek miyiz? Sezaryen yeri açir mi ki ? :/

Off bende eylül gibi gidelim diyorum eşim yanaşmıyor çocuk çok küçük diye seneye kaldık biz büyük ihtimal.insan daralıyor ya gitmek lazım fırsatı değerlendirin

Bu arada hep yazıcam unutuyorum insanbuL bende ilk oglumda göğüs ucu yarası çok cektim şimdi ilk günden beri Lansinoh göğüs ucu kremini her emzirme den sonra sürdüm çok şükür iyi ilk başta biraz sizladı ama geçti şükür birde göğsümün kahverengi kısmının cogunu ağzına verdim bu oğlum emmesi daha kuvvetli şimdilik bir sorun yasamadim umarım bundan sonrada ne ben ne de sizler yaşamazsınız.

Off bende eylül gibi gidelim diyorum eşim yanaşmıyor çocuk çok küçük diye seneye kaldık biz büyük ihtimal.insan daralıyor ya gitmek lazım fırsatı değerlendirin
Valla o kadar sıkıldım ki kimseyle konuşasım bile gelmiyo.hava değişikliği lazım.zatne abimin düğününe gitcm 1 aylıkken.ne zormuş bu Son günler ya

Canım benim.. Allah bana bir verirse sana bin sabır versin. Annem bana iş yaptırmıyor, kv elinde tabakla görmesin yoksa iş yaptırır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…