- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.900
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.121
Haftaya çarşamba canım yapıldı tahlil EKG çekildi fln 13 temmuz günümüz nasipse
Valla hiç kısıtlamayı düşünmyrm. Yeterince sıktım kendimi.ben de yardımcın olurumHamam da doğum sonrası ne iyi olur Heoff hayatı kısıtlamadan yaşayanlar Derneği kurucu üyesi olmak istiyorum
O kişiye göre değişiyomuş.kiminin 10 gün kiminin 40 günAnnem eşim birlikte gideceğiz planlara göre bebeğim ve ben iyi oluruz da inşAllah :) 40 gün kanama olacak mj peki?
Hissedicem canimSabah geldik malak moddayimgirince senin için de iki ayak cirparim canım benim :)
2 asıl kurucu üye olalım canım benim o zamanValla hiç kısıtlamayı düşünmyrm. Yeterince sıktım kendimi.ben de yardımcın olurum
O 40 gün süren kişi ben olmak istemiyorum :'(O kişiye göre değişiyomuş.kiminin 10 gün kiminin 40 gün
Girdim şimdi yatıyorum iki kişilik ayak sokmak yorucu olduHissedicem canim
O kesin ben olu ru m nişandan sonra 12 gün oldu hala doğurmadım.ondada bana denk gelir kesinO 40 gün süren kişi ben olmak istemiyorum :'(
Canım epdral normal doğuma prenses doğum diyorlar bende bu aralar öğrendimPrenses dogum nasil oluyo ki?
Çıkılır valla.o ka dar sıkıldım ki he rtürlü gitcm bi yerlere bebeğin kırkı die bişey yokmuş zaten annenin kırkı varmış. O da benle ilgili zaten sıkılan benim. Biraz açılmamız lazım.
Sende belirtiler nasıl yada yakın zamanda çatı muayenesi oldumu cnm. Seninle aynı durumdayız ya. 11 gündür azar azar kanama oluyordu bende. Bu cuma suyum geldi bi el büyüklüğü kadar alan ıslandı. Bugün kontrole gittim. Yumuşama başlamış dedi. Senin durum nedir
Benim 40 dan uzun sürmüştü canım ama herkesin farklı olurAnnem eşim birlikte gideceğiz planlara göre bebeğim ve ben iyi oluruz da inşAllah :) 40 gün kanama olacak mj peki?
canım yumuşama oldyktan tahmini ne kadar sure sonra doğum olur. Bndede yumuşama başlamış.Sende belirtiler nasıl yada yakın zamanda çatı muayenesi oldumu cnm. Seninle aynı durumdayız ya. 11 gündür azar azar kanama oluyordu bende. Bu cuma suyum geldi bi el büyüklüğü kadar alan ıslandı. Bugün kontrole gittim. Yumuşama başlamış dedi. Senin durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?