• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım bana beşik gelecekti ama hala kullanıyorlardı kıyamadım istemeye belki daha kullanırlar diye 370tl'ye fransız beşiklerden aldım. Hastahane için tüm organizasyonu kendim yapacağım süslemeler dahil .
İkramlıklar;
-50 adet şeker hamurlu bebek kurabiye--arkadaşım yapacak
-30 adet cake pops--Yapımı çok kolay nette tarifleri var
-30 adet cupcake
-tuzlu atıştırmalıklar
-bebek çikolatası
-lohusa şerbeti /draje şekerler

maşallah sen bayağı bişey yapıyorsun ben sadece bebek şekeri ve çikolatası yaptırmayı düşünüyorum hastane için şerbeti de annem ben evde hazırlar getiririm dedi.hayırlısı bakalım.

Kizlarr herkese selam.aklimi kurcalayan bir soruyla geldim.
Perine masaji hakkinda ne dusunuyosunuz?ise yariyomudur gercekten?haftaya 34 haftalik olucam ona gore haftaya baslasam mi diyorum

Ben kapı süsümu pamidor dan aldım gayet uyguna onu hastane kapısına takacagim. Tül istemiyorum mikrop yuvası geliyo bana :/ balonlar istiyorum yatağımin ucuna üç tane bikaç da etrafa falan onun dışında bebeğimin yatağına sus istemiyorum tül ler her türlü tozu mikrobu içine alır gibi hissediyorum ayrıca oraya harcadığım masraf boşa olacak çıkışta hepsini atıcam çünkü onları hastane tozları mikroplariyla evime sokamam. Fotoğrafa gelince hastanenin doğum fotoğrafı varmış zaten ondan sonra da odada biraz kendime gelince saç baş yapar da aile pozu veririz diye düşünüyorum

ooo titi< anne :)

inanaır msın bazı hastanelerde bebişin doğunca yatırıldığı mini yatak toz içinde oluyor dikkat etmek gerek bi arkadaşımın başına geldi dee değiştirttmiş..

tülü örtü gibi değilde ayak ucuna fiyonk istiyorum evelallah ın izni ile :KK200:

bende fotoğraf işini hastaneyle görüşeyim bir :)

Canım Ankara'dayım ben,burda da 1500TL normalde bir de bulmakta zor herkes çok yoğun, ben armut.com'da teklif istedim 6-7 tane fotoğrafçıdan yorumları iyiydi, biri portföyünü paylaştı, çekimlerini gösterdi onunla anlaştım. Normal de olsa sezaryen de olsa doktoruna sor çünkü izin verirse girebiliyor. Benim doktorum her ikisi için de izin veriyor.Eğer normal Doğum ise başladığı zaman haber veriyorsun geliyor hastahaneye, planlı ise günü belli zaten ama ben epidural sezaryen olacak olsam da doğumu bekleyeceğim şu haftada bekliyoruz dedim, başladığında hemen arayın gelirim dedi. Genelde ekip oluyorlar zaten o yüzde doğumlar çakışsa bile gelirler ama mutlaka konuş bu konuyu....

bilgilendim valla çok saol :)

burada çok fazla doğum fotoğrafçısı yok bir tanesi çok çok iyi ama ona da 1500 felan dedielr..bi tanıdıkaracılığıyla gidip görüşecem inşaallah..
zaman yaklaşıp da hazırlıklar tamamlanınca ; elbise diktirmek istiyorum :)
saç bandına bel kuşağına karar veremedim kapalıyım kararszılıklardayım :(

Canım ben de aynı durumdayım sırtıma vuruyor ağrısı, doktorum bebeğin gelişimi için sol tarafına uzan diyor ama uzanamıyorum ki ağrıdan :) Normalmiş ama daha yukarıda oldukları için baskı yapıyor dedi doktorum
BENİMDE GÜNLERDİR SAĞ GÖĞÜS ALTIMDA FENA BİR AĞRI VAR KARNIMIZ BÜYÜDÜĞÜ İÇİN KABURGALARIMIZI SIKIŞTIRIYOMUŞ ONDAN OLUYOMUŞ OMUZLARIM BELİM AĞRIYO MASA BAŞI ÇALIŞIYORUM ALLAH YARDIM ETSİN HEPİMİZE

Kizlarr herkese selam.aklimi kurcalayan bir soruyla geldim.
Perine masaji hakkinda ne dusunuyosunuz?ise yariyomudur gercekten?haftaya 34 haftalik olucam ona gore haftaya baslasam mi diyorum

Ben yapmayı düşünüyordum ama erken doğum riski yüzünden simdi vazgeçtim... inşallah 34. Haftayı görmek nasip olur da ona gore doktorla konuşur önerirse belki yaparım :)

bilgilendim valla çok saol :)

burada çok fazla doğum fotoğrafçısı yok bir tanesi çok çok iyi ama ona da 1500 felan dedielr..bi tanıdıkaracılığıyla gidip görüşecem inşaallah..
zaman yaklaşıp da hazırlıklar tamamlanınca ; elbise diktirmek istiyorum :)
saç bandına bel kuşağına karar veremedim kapalıyım kararszılıklardayım :KK43:

canım bak bunu mutlaka izle, normal doğum ve video çekimi. Bir çok anne ya da baba çekinebiliyor ama çok saygılılar ve işlerini çok iyi yapıyorlar (Ankara'dalar) . Kordonu da babaya kestirmişler :)

https://www.instagram.com/p/BE-q_t2E68v/?taken-by=benimmasalim

maşallah sen bayağı bişey yapıyorsun ben sadece bebek şekeri ve çikolatası yaptırmayı düşünüyorum hastane için şerbeti de annem ben evde hazırlar getiririm dedi.hayırlısı bakalım.

Canım bir tek kurabiyeyi arkadaşım yapacak, geri kalan herşeyi biz hazırlayacağız eve gelen giden de olur onlara da ikramlık olur hem, cupcake dediğin bildiğin kek zaten , cake popsta yapımı 5-10 dak süren birşey.... Tuzluları vs ya hazır alırım ya da bir akşam oturur yaparız. Çok gibi gözüküyor ama atıştırmalık hepsi

Canım benim saçlarım boyalıydı, bu süreçte tabi dipler fora :) Doktorum bu konuda kesin bir çalışma yok, boyanın çok az bir miktarı kan yolu ile bebeğe geçiyor ama bundan dolayı bebekte şu sıkıntı olur gibi kesin birşey diyemeyiz. Çoğu hastam boyatıyor ama ben önermiyorum çünkü çocukluk ya da yetişkinlikteki bazı hastalıkları tetiklediği görüşü var, yine de sen bilirsin dedi. Kesin bir çalışma yok ama kesinlikle zarar vermez gibi birşey de söz konusu değil, bunu bile bile yaptırmak açıkçası içime sinmedi ve kendi kuaförüm bile bitkisel boyaların içinde bir sürü kimyasal var boşver boyamalım dedi... Karar senin, benimde etrafımda boyatan bir sürü insan var ama ben kıyamadım...
Ben de vazgeçtim zaten canım :)

gebeliğimin 201,günündeyim inşaallah :rapci::KK73:

bin şükür :)

Rabb im hayırla sağlıkla nasip etsin evlatlarımızı...

kızlaaar doğum odası süslemesi fotoğraf çekimi hakkında ne düşünürsünüz
şehriniz de fiyatlar felan nasıl_?

oda organizasyonunu tamamen kendim yapacagim.hediyeliklerim kolonya nazar duasi ve anahtarlik.nazar duasini hallettim susleyip kaldirdim.20 mayista izne cikicam sonra kolonya siselerini susleyip doldurcam.anahtarliklar netten yeni siparis ettim gelecek.ucunu karton cantaya koyacagim canta da hazir aldim.yatak susleri kapi susu terlik ve taci netten siparis ettim onlarda geldi.cikolatayi haci seriften siparis verdim bugun yarin gelir:)foto konusunda kararsizim.dogumdan 1 sonraki gun icin istiyorum 200tl fiyat aldim.zaten dogum yapacagim hastane ameliyathaneye sokmuyor fotocu.kendi telimi vermeyi dusunuyorum resim icin.ya da hemsirelere soyleyecegim.profesyonel cekimi ertesi gun yapiracagim buyuk ihtimalle.

BENİMDE GÜNLERDİR SAĞ GÖĞÜS ALTIMDA FENA BİR AĞRI VAR KARNIMIZ BÜYÜDÜĞÜ İÇİN KABURGALARIMIZI SIKIŞTIRIYOMUŞ ONDAN OLUYOMUŞ OMUZLARIM BELİM AĞRIYO MASA BAŞI ÇALIŞIYORUM ALLAH YARDIM ETSİN HEPİMİZE

aynen canım çok zor bu hafta çok zorlandım gerçekten, cuma rapor alıp ayrılmayı düşünüyorum. Gerçi evden çalışıyorum ama aynı masabaşı 9-6 çalışıyorum

Ben yapmayı düşünüyordum ama erken doğum riski yüzünden simdi vazgeçtim... inşallah 34. Haftayı görmek nasip olur da ona gore doktorla konuşur önerirse belki yaparım :)
Ya dogumu etkilermi acaba :110: bu hafta kontrolde doktoruma sorayim bakayim ne diyecek.kesiden yirtiktan cok korkuyorum.belki bi ihtimal dikissiz atlatirim diyodum

ooo titi< anne :)

inanaır msın bazı hastanelerde bebişin doğunca yatırıldığı mini yatak toz içinde oluyor dikkat etmek gerek bi arkadaşımın başına geldi dee değiştirttmiş..

tülü örtü gibi değilde ayak ucuna fiyonk istiyorum evelallah ın izni ile :KK200:

bende fotoğraf işini hastaneyle görüşeyim bir :)
Fiyonk şeklinde kendi yatağıma ve bebeğimin yatağına ben de düşünüyorum aslında zaten bi gece yatacagim ben hastanede Rabbim sağlık verirse inşAllah bir de bizim akraba yok burada hiç doguma gele gele annelerimız gelecek :) o nedenle ikram da hastaneye düşünmüyorum is arkadaşlarımız eve gelir ikramları süsleri eve saklıyorum. Bence hastaneler ne kadar temizlense de temiz olmuyor o nedenle oraya kullanacaklarıni eve getirip getirmeme konusunu herkes bir kez daha düşünmeli. ..

aynen canım çok zor bu hafta çok zorlandım gerçekten, cuma rapor alıp ayrılmayı düşünüyorum. Gerçi evden çalışıyorum ama aynı masabaşı 9-6 çalışıyorum
cnm bende cuma çalişabilir raporu alicam mayıs ayını atlatmak istiyorum 35.haftayı doldurmak ama sanırım 37 yi doldurmak mümkün değil

Back
X