• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kombine epidual sezeryan istiyorum kızlar bu kez genel olmak istemiyorum..ama çook korkuyorum açık bilinçle neler yapıldığına şahit olmaya öfff napıcam ben....öyle tırsıyorum kii :(((

kombine epidual sezeryan istiyorum kızlar bu kez genel olmak istemiyorum..ama çook korkuyorum açık bilinçle neler yapıldığına şahit olmaya öfff napıcam ben....öyle tırsıyorum kii :KK43:((
Korkma bence canım en iyisi doktorun ne yaptığını çok görmesin zaten eee bebeği gördükten sonrada dikildigini bile unuturum ben öyle düşünüyorum

Yok canım ya doktorum ilaca karşı zaten. Vitamini magnezyumu kalsiyumu bile doktprdan habersiz kendim aldım kullanıyom. Ne desem idare edicen diyo. Şimdi zaten bebeğin durumu yüzünden perinatolojiye gidiyorum normal kadın doğuma gitmiyorum şuan doktorum yok gibi bişey. başının aşağıda olması iyi bişey canım normal doğum için. Çünkü artık yerleri daralıyo. Dönmüş olması güzel senin için. Bir süre sonra daha da dönmez diyolar. Maşallah kocaman olmuş minnoşun :)
Anladım kuzum benim. Peki bebeğin durumunda bir gelişme var mı ?

günaydın annişler neler yaptınız beşikjte ne aldınız yada almaya karar verdiniz. birde hastanede gelenlere ikran etmek için çikolata şeker düşünen varmı nasıl seyler düşündünüz merak ettim

Günaydınlar günaydınlar mutlu sabahlar hanimlar :halay: ALTINIM ALTINIM canım. Ben beşik olarak şu küçük ölçülü 6 aydan sonra kullanılanlar var onları önermem 2. Bitane daha alman gerekio maddi açıdan gerek yok bence bide yer kaplio ben jindam in aldığı tarzda bakmistim e bebek te de vardı ikeadan almıştı jindam da onların 120 boyu olan var ve park yataktan daha sık duruo bence ahşap beşik hemde çift kademeli olmasi bebek ayaklanma ya başlarsa dusmemesi için önemli :mapus:

ALTINIM ALTINIM günayınlar
:anne::anneadayı:
beşik olarak park yatağa karar verdim..henüz almasam da kararım inşaallah net..
zaten bi kaç ay sonra nasipse oda yapmayı düşünüyoruz bakalım

ikram olarak da yavrumun adına hacişeriften çikolata alacağım..
onun dışında belki küçük lokumlardan alıp kürdan koyup kürdana yavrumun etiketle ismini bastırabilrim :)
gelenlerin ağzı tatlansın amaç :KK200:

sec_lokum.JPG
bunun gibi meselaaa

Back
X