- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #52.901
teşekkür ederim, evet 24 küsür kilo aldım. eski halim ghandi gibiydi :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim, evet 24 küsür kilo aldım. eski halim ghandi gibiydi :))
Canım maşallah sizeEki Görüntüle 1830149 Eki Görüntüle 1830150 Eki Görüntüle 1830151
aman da ben eksik kalmayayım :)) Ekin hanım ve ben :))
Canım maşallah sizesen çok kilo almıştın ama ama hala çok güzelsin :)
Maşallah sen de ekin hanım da ayrı güzelsiniz. O 22 kiloyu nerenden aldın merak ettim şimdi. Manken gibisin maşallah tütütü poponu kaşı nazar değmesinEki Görüntüle 1830149 Eki Görüntüle 1830150 Eki Görüntüle 1830151
Korkma bence canım en iyisi doktorun ne yaptığını çok görmesin zaten eee bebeği gördükten sonrada dikildigini bile unuturum ben öyle düşünüyorumkombine epidual sezeryan istiyorum kızlar bu kez genel olmak istemiyorum..ama çook korkuyorum açık bilinçle neler yapıldığına şahit olmaya öfff napıcam ben....öyle tırsıyorum kii((
Valla maşallah sana ismini okumasam inanmazdım sen olduğuna o kadar kilo aldım diyosun ya dur bi Felâk Nâs okuym de nazarım değmesinçok teşekkür ederim, inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım kuzularımıza :)
Anladım kuzum benim. Peki bebeğin durumunda bir gelişme var mı ?Yok canım ya doktorum ilaca karşı zaten. Vitamini magnezyumu kalsiyumu bile doktprdan habersiz kendim aldım kullanıyom. Ne desem idare edicen diyo. Şimdi zaten bebeğin durumu yüzünden perinatolojiye gidiyorum normal kadın doğuma gitmiyorum şuan doktorum yok gibi bişey. başının aşağıda olması iyi bişey canım normal doğum için. Çünkü artık yerleri daralıyo. Dönmüş olması güzel senin için. Bir süre sonra daha da dönmez diyolar. Maşallah kocaman olmuş minnoşun :)
Amiin canım bnm. Bende hala inanamasamda anne olucam hemde 6,5 hafta sonraNst mi ay çok heyecanlı ya ben daha inanmıyrm bi bebeğim olacağına kucağıma alınca inancm sanırım ALLAH hediye hayırlı evlatlar doğumlar nasip etsin
Malesef yok canım hala aynı. Bi kere iyileşiyo dediler umutlandırdırlar sonra gittiğimde hayır aynı dediler. Haftaya salı tekrar kontol var inşallah iyileşiyordurAnladım kuzum benim. Peki bebeğin durumunda bir gelişme var mı ?
Korkma bence canım en iyisi doktorun ne yaptığını çok görmesin zaten eee bebeği gördükten sonrada dikildigini bile unuturum ben öyle düşünüyorum
:)) bepanthol pişik kremi diye mi alayım yanimerhem canım, yağlı olan. şimdi ambalaj değiştirdi bepanthol pişik kremii oldu :))
canım kalıplarını ve taş tozunu aldım evde yaacağım yavaş yavaş bakalım :)Çok güzel canimbende kendim bişiler yapmayı düşünüyorum. Bunu nasıl yapacaksın?
Eki Görüntüle 1830149 Eki Görüntüle 1830150 Eki Görüntüle 1830151
canım sakızı dene, bende çok etkili oldu, bir kaşık şurup içmedim daha :)