- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 41
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #53.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar üç gündür göbek deliğimin altı kaşınıyor. Ama deli gibi artık kaşımaktan kanatıyorum böyle olan var mı aranızda ?
Yaa buarada @Aryadeniz38 M melda983 haberi olan var mı? meraktayım sağlık durumları nasıl bebişlerin..
Ayy çok sevindim hayırla sağlıkla gelsin inşallah yavrucak sende bizlere dua et olur mu az bir zamanımız kaldı hayırlısıyla kucaklarımıza alalım. M melda983 ve @Aryadeniz38 i de dualarında eksik etme canım erken doğumla gelen bebislerimiz
bu da benim son halim kızlar 8 kilo aldım ama bu hafta inanılmaz şiştiğimi hissediyorum pazartesi kontrol var öpüldünüz..
Allah razı olsun canım allah dualarını kabul etsin inşallah. arya yı da unutmaİnşallah canım benim dualarımdan eksik etmiyorum seni pınarı meldayı rabbim şifa versin inşallah
canım benim kötü günler geçiyor bak yavaş yavaş. inşallah bundan sonra hep iyi haberlerle gelirsiniz Arya dan haber yok şimdilik. dualarla bekliyoruz canımS.a Arkadaşlar,
Rana Hanım bugün daha iyiydi. Geçen hafta yine entübe olmuştu malumunuz. Bu hafta burnundan oksijen destegi alıyor. Dua edin teyzeleri tekrar makineye ihtiyaç duymasın. Artık hep iyi haberler alalim inş. Dualarım Arya için de tabi ki. İns o da iyidir.
Canım benim göbeğim nerdeyse 1 aydır kasiniyor doktor çatlayabilirsin ondandir dedi ama çatlamadı bu farklı bisey anlam veremiyorum ben deKızlar üç gündür göbek deliğimin altı kaşınıyor. Ama deli gibi artık kaşımaktan kanatıyorum böyle olan var mı aranızda ?
Hani sivri sinek ısırırda çok tatlı kaşınır ya ahh işte onun gibii :)) ay o zaman bol bol yağlanayım beenCnm çatlayacak olabilirsin. Bol bol yağla kremle. Nemli tut. Kaşıntıyı önlemek için kolonya (alkol) sürüp üzerine hemen nemlendirici veya yağ sür bence. Kaşımamaya çalış.
Unutur muyumm çok giremiyorum ama girdiğimde de özellikle sizlerin yorumlarına daha çok bakıyorum son durumlardan haberdar olmak içinAllah razı olsun canım allah dualarını kabul etsin inşallah. arya yı da unutma![]()
Bende anlam veremiyorum birde kırmızı kırmızı noktalar oluştu ve tek bir bölüm kaşımıyor bir yere değincede acıyorCanım benim göbeğim nerdeyse 1 aydır kasiniyor doktor çatlayabilirsin ondandir dedi ama çatlamadı bu farklı bisey anlam veremiyorum ben de
Canım bir yakınım kullandı kremi çok memnun kaldı göğsünün ucu kopucaktı artık o iyileştirdi. Birde şimdiden sürmeye başla her gün sür. Bende aldım aürüyorum çünkü bebek birden kuvvetle emdiği için göğüs damarları çekiliyor önceden yumuşatmak gerekiyor damarları ki göğüs ucu yara olmasın birde duşta bol bol sıcak suyla masaj yap göğüslerine damarlar açılsın gevşesinkızlar süt pompası fikriniz var mı bir arkadaşım bundan memnundu aldım :) birde meme ucu kremi aldım UMARIM memnn kalırım
Eki Görüntüle 1831252 Eki Görüntüle 1831253
Canım boyle kabarcık şeklinde benimki atlet değince yanıyor göbeğim açık geziyorum evin icinde gidince sorcam insallahBende anlam veremiyorum birde kırmızı kırmızı noktalar oluştu ve tek bir bölüm kaşımıyor bir yere değincede acıyoreğer geçmiyorsa kuzum bir doktora tekrar sor bazı gebeliklerde safrayla ilgili olurmuş
O su olayını bana da söyledi ben de gayet güzel su içen biriyim ama bizim içmemizle alakamız yoo kmuş ki yani sadece yine de iç sen dedi. Benim ablamında almış hep genetik olabilir yaniHanımlaar, sabah doktordaydık, çalışabilir raporumuzu aldık kızımla mesailere devam ediyoruz
32+0'ız bugün, 1750 kilomuz, 42 cm boyumuz bir de tombiş yanaklarımız var
16 kg aldım yine papara yedim doktordan, artık o kısmını duymazdan geliyorumsuyumuz biraz azalmış, su içmio musun dedi, dedim nasıl içmiim içim yanıo 3 lt içiyorum en az. o zaman yorgunluktan olabilir dedi, sen biraz git işe, baktın olmadı raporunu kapatırız burdan dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz doktor teyzemize.
![]()
aaaaaaaaaaaa çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun, allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah :))
Kııııız 50 gün yazıyo ya ay maşallah size.Gunaydinnn kizimin pamuk arkadaslari ve guzel anneleribiz bugun 33+0 olduk.bizde resim eklyelim dedik eksik kalmayalim
![]()
Amin canım çok sağol. Siz de bebişleriniz de iyilikle kalınHayırlı olsun canım hadi sağlıkla kucağına gelsin minik fındığın dikkat et kendine![]()
hayırlı olsun, kış ayında Deniz huzuru,ferahlığı kaplasın evinizi:))) inşallah herşey yolunda gitsin,önemli gelişmeleri yaz buraya, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ne kadara aldın acaba ikisini dekızlar süt pompası fikriniz var mı bir arkadaşım bundan memnundu aldım :) birde meme ucu kremi aldım UMARIM memnn kalırım
Eki Görüntüle 1831252 Eki Görüntüle 1831253
Benimde kaşındı yağ sürdüm ama çatladığını nasıl anlycm ki ben onu bilmyrmCanım benim göbeğim nerdeyse 1 aydır kasiniyor doktor çatlayabilirsin ondandir dedi ama çatlamadı bu farklı bisey anlam veremiyorum ben de