• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Selammm benim gibi gece bu saatlerde uyanmayi kendine adet etmiş kaç kişi var bakalım :işsiz: minosum beni şimdiden gece uykusuzluklarina hazırlıyor :anne:
Ben varım her gece 3 gibi uyanıyorum 5 yada 5 buçuğa kadar uyuyamıyorum. Sonra da sabah 7 buçukta uyanıyorum. Hiç anlamadım ya millet hamilelikte uyuyor da uyuyor bizde tam tersi.

hayırlı sabahalr kızlar..
cuma günleri bizim hafta dönümümüz :anneadayı::anne::KK46:

29+0 olduk bin şükür Rabb im e ...

biraz göğüs ağrım var sanırım ve umarım üşütmeden felandır..
toparlanmam gerek..
şu sıralar akşamları serin oluyor ..dikkatli olmak lazım
anne karnında üşütmesin bebişler :KK200:
Benim de cuma 1 hafta var aramızda

Selammm benim gibi gece bu saatlerde uyanmayi kendine adet etmiş kaç kişi var bakalım :işsiz: minosum beni şimdiden gece uykusuzluklarina hazırlıyor :anne:

ben gece 12:30 gibi uyanıyorum yarım saat dönüyorum sonra tekrar uyuyorum 3 gibi tekrar uyanıyorum bu sefer uyumam biraz daha zaman alıyor.

Kızlar nst ye kaçıncı haftadan itibaren giriyoruz bilen var mı? Bir de kontroller ne zaman 15 günde 1 'e düşecek. Ben bugün 5'te doktora gidiyorum aylık kontrole raporumu başlatacağım pzt den...Umarım benim zilli döner yüzünü de görürüm :)
Canım ben 32+0 da kontrole gittiğimde nst istedi doktorum, 15 gün sonrayada randevu verdi

Canım ne zaman sancı veya kasılma hissettiğini söylersen o zaman nst ye sokarlar. Sancı yoksa 37-38. Haftaya kadar nst ye girmezsin büyük ihtimalle :)

benim doktorum 30. Haftadan itibaren 15te bir çağırmaya başlayacağını söylemişti, senin de bundan sonra öyle olur artık muhtemelen...

tşkler canım, dediğin gibi bugün söyler zaten

bunların hepsini kv den mi yaptı ee sana bişey kalmamış maşallah oh oh güle güle kullan inşallah.
hepsini kendi yapmış kimisini almış zaten diyordu sen bişey alma yapma benim yaptıklarımı gör eksik hissedersen al diye açıkçası bende iki takım alır şimdi diye düşünüyordum ama iyi ki de almamışım dedim teşekkür ederim canım

çok güzel olmuş pleksi nereler yapar acaba ?
ig de sibelin renli dunyasina yaptirdim.ama reklamcilar da yapar mutlaka.
cnm bunu nerden yaptırdın ve diğer mıknatıs falan o malzemeleri nerden aldın. çok güzel olmuş ellerine sağlık. gülegüle dağıtırsın inşallah
sadece pleksiyi sussuz ig de sibelin renkli dunyasina yaptirdim.geri oalan malzemeleri bu tarz urunler satan yerden temin ettim.tuhafiyelerde falan var.

herkese hayirli cumalar.bu sabah idrar sonrasi kahverengi akinti ile soka ugradim.peceteye silince geliodu.gunlukpede de geldi ise gelince.kendi doktorum sehirdisindaymis hemen baska doktora gittim.muayene oldu hicbir sorun yokmus.dun biraz egil kalk is yapmistim ondan oldu kesin.proloton igne vurulucam birazdan.ama bu korku insani fena yapio.resmen ter bosalttim doktordan cikana kadar.bi de ben dun agda yaptirdim.o zaman da kendimi kastim sanirim o da etkili oldu

hepsini kendi yapmış kimisini almış zaten diyordu sen bişey alma yapma benim yaptıklarımı gör eksik hissedersen al diye açıkçası bende iki takım alır şimdi diye düşünüyordum ama iyi ki de almamışım dedim teşekkür ederim canım
Maşallah ne Kayinvalideler var kıymetini bil canimcim bayildim b enimki iyidir hostur ama bi çorap almadı daha kizimada doğum gününden doğum gününe alır arada pazardan çorap külot alır gelir ben ona bile sewinirim vallahi insanın içinden gelmesi lazım böyle şeylerin demmkki herkese olmuo.:deli:

anahtarliklarimizda geldi bu arada kizlar

Eklentiler

• IMG-20160513-WA0003.webp
    IMG-20160513-WA0003.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar nst ye kaçıncı haftadan itibaren giriyoruz bilen var mı? Bir de kontroller ne zaman 15 günde 1 'e düşecek. Ben bugün 5'te doktora gidiyorum aylık kontrole raporumu başlatacağım pzt den...Umarım benim zilli döner yüzünü de görürüm :)
Canım ben dün gittim, 36ya kadar 2 haftada bir çağıracak sonra haftada bir dedi. 36dan sonra nstye alacakmış. Hadi bakalım güzel haberlerle gel :KK15:

Screenshot_2016-05-12-11-19-06_1.webp
Screenshot_2016-05-12-11-18-55_1.webp

Müstakbel annişler, bunlar da bizim lohusa cicilerimiz :KK200: kuzenim taçları ve terlikleri hediye olarak yaptı sağolsun :) incelemek isteyen olursa instagramda satış yapıyor, aliceinharikaları :KK68:

Back
X