- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #53.361
anahtarliklarimizda geldi bu arada kizlar
canım çok güzel olmuşlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anahtarliklarimizda geldi bu arada kizlar
akşam otururken hastane başı süsümü yapsam olurmu ki dedim :) ve bunları yapmış bulundm nasıl olmuş kii ? benim yatak ucuna ve kızımın beşiğine :)
Eki Görüntüle 1831590
Teyzeler bizede içinizden gelirse dua edermisiniz bayadir takip edemiyorum burayı 29. Haftadan beri sancıları durdurmaya çalışıyorlar duzelme olmadığı için ciger gelistiricelere başladık rahim.doguma hazırlanmış her an dogum olabilirmiş![]()
merhaba kızlar. benim gün içinde adet ağrısı gibi belimde ve bazen kasıklarımda ağrı oluyor. bunu yaşayan var mı? daha önce doğum yapan arkadaşlardanda bilgi alabilir miyim:)))
Yogurda 1 adet meyve dogruyorum yarım saat sonra uykum geliyorGün içinde içiyorum genelde ama dur bu gece yatmadan önce içeyim.
Teşekkür ederimCanım dualarım sizinle![]()
Cok teşekkür ederim rabbim.hepimizin yardımcısı olsunCanım dualarım sizinle![]()
Minnosumun babaannesinin yaptıkları Allah bin kere razı olsun kayinvalidemden sizlerle paylaşmak istedim
Şu ictikce bendede öyle oluo ictikce kuruo daha çok iciorum valla ne kadr içersem kesmio daha çok iciorumKızlar günde 4-5 litre su icmemë rağmen ağzım çok kuruyor neden acaba bir fikri olan var mı
Kızlar günde 4-5 litre su icmemë rağmen ağzım çok kuruyor neden acaba bir fikri olan var mı
daha dün aynı konuda isyan ettim o kadar kontrole gidiyorum bir kez merak etmediler dedim eşime.. ben hop hemen resim atıyorum falan.. ona rağmen aramadılar bile. normalde böyle değillerdi noluyor anlamadım..belki de onlara göre merak edilecek bir şey değil![]()
evet içine elyaf koydum canım çok basit bence kolayca yaparsın :) ben sancıl ve sertlik var demiştim su dedi sadece.. aman iyi olalımdacanım bazıları da böyle maalesef
belki doğunca durumlar değişir..
ayrıca benim dr da 4 haftada bir çağırıyor ikidir..boşver onlar rahat olsun biz de rahat olalım..hem riskli bi durum yoksa veya sancı yoksa nst ye hemen almıyorlar..
benim ki de başından beri su tüketimine dikkat ediyor soruyor ..çok şükür suyun iyi gayet diyor ..
bu arada mükemmel olmuş ellerine sağlık ..
ben de bunu deneyeceğim ; kumaşımı alıp dikeyim..
alt açma bezi dikmiştim ama bunu yapabileceğimi sanmıyordum taa ki sen dikdörtgen dikip büzgüle deyinceye kadar..
içine elyaf mı kıydun bu arada tatlım
![]()
evet içine elyaf koydum :) teşekkür ederim :)Bayıldım çok güzel, içine elyaf mı koydun canım![]()
o zaman bizde 32 yi bitirmeyi bekleyelim çok sabırsızım ben yaCanım merak etme kasılmalarda zaten su veriyorlar , az önce 36 haftalık bir arkadaşımla telefonda konuştum. 32.haftada kendini çok yormuş, karnı sertleşmiş birazda sancısı olunca doktora gitmiş hemen nst ye bağlamışlar sancısı çıkınca doktor serum vermiş ama sırf su... Bitince de günde en az 2,5 litre su iç bol bol dinlen demiş. O da acıbademe gidiyor 32.den sonra 15 günde 1 çağırmaya başlamış...
İnsalah canim ne kadar oldu benim yarın 31+0 olqcak 32.hafta başlıyor 36 ya varsa allahim ben hep evdeyim 5 haftadır şimdi dogum izni baslio sadcee pazar çıkıyorum birz zaman geçmiyor is yapmak yasak iyi olsunda 35 gün daha yatsam.Asagida dedi sadece benim doktor canım ya offff sağlıkla zamaninda kucaklarımıza alırız İnşallah yaaaa![]()
aman boşver gelip kalabalık etmesinler zaten.. sizin tarafın sevgisi yeter.. bazıları sevgisiz olabiliyor yada duygusuz ! bakalım doğunca ne olacak belki de bir şeyleriyle uğraşmak yapmak istemiyolar. ben olsam şimdide doğunca da resim atmam merak eden gelir bakarCanım valla ben de şoktayım, gerçi başından beri evliliğimin bir soğukluk vardı ama bebek iyi bir fırsat diye düşünüyordum buzları kırmak için. İnan her ultrason fotosunu, ya da aldıklarımızı atıyorum cici cici şeyleri hiç tepki yok. Yğenlerim var 3,5 yaşında yengem ne maymunluk yapsalar çeker atar bana, hala hala deliriyor çocuklar uzakta olsak. Ben de öyle olsun istiyorum ama geçen aldığımız bir şapkasının fotosunu attık, gelen cevap : BU NE ? cevap falan vermedim ben deBir de ilk torunlarında birşey görmemişler (küslermiş), tek oğullarının çocuğu oluyor hala tepki yok :) doğuma vs de gelmeyi düşünmüyorlar gerçi şuan düşünüce canıma minnet gelmesinler her geldiklerinde hizmet bekleyip, misafir gibi oturuyorlar... Bazı insanlar ya heyecanlarını sevgilerini gösteremiyorlar ya da gerçekten sevgisiz oluyor bilmiyorum, çok düşünmüyorum artık yani düşünüp cephe almıyorum onlara karşı deli deli takılıyorum
![]()
inşallah gelişimini güzelce tamamlar yavrun öyle gelir canım Allah yardımcın olsunTeyzeler bizede içinizden gelirse dua edermisiniz bayadir takip edemiyorum burayı 29. Haftadan beri sancıları durdurmaya çalışıyorlar duzelme olmadığı için ciger gelistiricelere başladık rahim.doguma hazırlanmış her an dogum olabilirmiş![]()
ALLAH razı olsun canım insallahinşallah gelişimini güzelce tamamlar yavrun öyle gelir canım Allah yardımcın olsun