• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar selam çok şükür sonuçlar normal çıktı En son şekerim 90 çıkmıştı şimdi 103 çıktı yükselmiş dedim akşam fazla yemissindir dikkat et dedi azari da yedik doğru akşam kaçırmış olabilirim :oops::oops: eşi biraz yanda normal olma ihtimalin var haziranda düşünürüz dedi bakalım sağlıkla zamaninda hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah tuza dikkat ettiğim halde yüzüm davul gibi eşi aşağıda diye uzanmaktan bence ayağım şişmesi yüzüm şişti :skandal:bizden durumlar böyle hızı bu arada benim doktor ultrasonun boy kilo hesaplarına inanmıyor sordum bugün sağlıklı deyip geçti hastanenin en yaşlı ve tabiki tecrübeli doktoru bir bildiği vardır diye sordum neden soylemiyorsunuz boy-kiloyu dedim makinelere inanmıyorum kesin sonuç vermiyorlar zaten sağlıklı olduğunu bol yeter dedi doğum bayrama denk geliyor hergün nobetci doktorum var gelirsin dedi normal olursa bakarız dedi sezaryan olursa günü doktora göre belirleriz dedi :KK55::KK55::spor::ukala::ukala: çok yazmışım kusura bakmayın tatlisler

Oyyy topik anneniz yesin sizi :)))
Bebeğimin durumu aynı malesef canım. Doktor doktor geziyoruz işte. Doğunca ameliyat olacak büyük ihtimalle. Aysonunda da fetal mr çekilecek durumu net görmek için. Ama çok güçlü benim kızım. Herşeyi atlatqcak allahın izniyle. 15 günde bir perinatolojiye gidiyorum. Salı tekrar gidicez heycanlıyım her kontrol yeni bir umut benim için.

Tombikcim çok okuyamıyorum eski yazıları hayırdır bebişin bişeyi yoktur inşallah

Şimdi 2- 3 hafta sizden geri gelen cahil bir hamile olarak sormak istiyorum ki sancının başladığını nasıl anlıyorsunuz ki? şimdi benim kızım 17-18. haftadan beri içerde kıpır kıpır sürekli hareketli. Sanki kasılmalarım felan başlasa yine beeğin hareketi fln sanıp farkında olmayacakmışım gibi geliyor :KK17:
Canim kasilma oldugu zaman karnin tas gibi sertlesiyo bi sure sonra gevsiyo.devam ediyo bi sure o sekilde.doktorum kasilma dedi.birde arada bicak saplanir gibi biranda bi agri giriyo hem vajinadan hem de bazen karindan :(

Şimdi 2- 3 hafta sizden geri gelen cahil bir hamile olarak sormak istiyorum ki sancının başladığını nasıl anlıyorsunuz ki? şimdi benim kızım 17-18. haftadan beri içerde kıpır kıpır sürekli hareketli. Sanki kasılmalarım felan başlasa yine beeğin hareketi fln sanıp farkında olmayacakmışım gibi geliyor :KK17:
bebeğin hareketi olmadığına emin olabilirsin :)not tecrübeli anne bir not daha doğum anında anlarsın

bazen diyorum sanane madem öyle kocan düşündün.. harcasın geri de naparsa yapsın biz kadınlar her şeyi düşünmek zorunda mıyız ?
Erkeklerin %90 inan sorumsuzdur her konuda misal benim kocam fatura ödemeZ yumurta bu tarafa dayanınca gider oder kesmeleri gerek anca gelip. Senin ki de yapar yapar sonradan bebege ne takildiysa elde avuçta kalmaz sorumsuzlar arkadaş yapacak bisi yok çocuk olunca da fark etmiyor

Darısı başına canım :) büyüyor kuzular zaman çok çabuk geçiyor.kuzum ilaç bebeğe zararlı değil içmezsem zarar zaten ama değerim yükseldi ya ondan dedim inşallah bebeğe zararı olmaz diye büyük ihtimal ilacın dozunu arttıracak
Bebeğe zararıvarsa artmasının kullan tabi kuzum allah korusun yuzmus yuzmus kuyruğuna gelmissin

:KK70: :KK70: benımki uzaktan Allahtan ama olsada oturmazlar ne görümcelerim ne kaynanam yaparlar ben dış kapının dış mandallarından şikayetçiyim sabahtan akşama otur ye iç çayını eksik etme sonra bardağını bile mutfağa koyma kalk git ohhhhh :)
Benim de uzaklar ama ahhh be yavrum esimi sevmesem katlanmam

aynen birde hani gelecekler çok cocuklu hep etraflarında.. kendiler düşünemiyor mu ? o kadar borç var hala bişey olmaz iki kişi çalışıyosunuz diyor.. dedim ya ben işe dönemezsem duymamazlıktan geliniyor..valla bakalım neler yaşayacağım o dönemde
Ayy tam gına getirecek bir kayınvalide sen hiç takma bir he de geç bildiğini yap. Uzak memleket ne iyiymiş ya hu. Ben mevlüt bile yapmayacam gelen olmaz pek kimsemiz yok kafam rahat o bile stres yani bence. Annem zaten her fırsatta bebeğe Kuran okur.

Bende ilk çocuğumda öyle sanıyordum ama sancılar düzenli geldiği zaman anlıyorsun hemen

bebeğin hareketi olmadığına emin olabilirsin :)not tecrübeli anne bir not daha doğum anında anlarsın

Canim kasilma oldugu zaman karnin tas gibi sertlesiyo bi sure sonra gevsiyo.devam ediyo bi sure o sekilde.doktorum kasilma dedi.birde arada bicak saplanir gibi biranda bi agri giriyo hem vajinadan hem de bazen karindan :KK43:

Teşekkür ederim kızlar :) daha yolumuz var umarım erkenden bir tecrübe yaşamam :)

Back
X