• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bugün agda yapayım dedim kan içinde kaldim ya mahvettim kendimi zaten karnimdan göremedim dogumdan sonrada epilasyona gitmek farz oldu heryerim agriyor

Çok zor şu an Cidde'n
Ben şimdiye kadar Bi şekilde hallettim ama sonrasında ayda Bi git temizler tamamdır ya da lazer

Lazer ön yargımda yok değil açıkcası

Bugün agda yapayım dedim kan içinde kaldim ya mahvettim kendimi zaten karnimdan göremedim dogumdan sonrada epilasyona gitmek farz oldu heryerim agriyor
Ay canım geçmiş olsun ben normalde de agdada zorlanıyordum dün epilasyon aletiyle yaptım ilk 3 dakikadan sonra açmıyor zaten

insanbuL insanbuL tulaykavas tulaykavas nerelerdesiniz?? iyisiniz di mi :)
Canım buralardayım. 10 gün rapordan sonra işe başlayınca, işleri toparlamak zor oldu. Çok şükür iyiyiz şimdilik bir sorun yok. Bu hafta 32 haftalık olucaz bakalım doktorum çalışabilir raporu verecekmi? Onun endişesi ve karışıklığı içindeyim biraz. Hakkımızda hayırlısı. Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor hamilelik? Çocuklar Nasıl?

Ne kadara aldın ben aynısını 180 e buldum ama hala kararsızım

Ne kadara aldın acaba
200tl ye aldım netten.

perşembe akşamı bende kuaförde yaptırdım.o kadar sıkmışımkı kendimi cuma kahverengi lekelenmelerim oldu.ödüm koptu tabi.aynen senin gibi kan ter içinde kaldım bi de başkası yaptığı halde.artık doğum öncesine kadar jıletle falan idare edicem

200tl ye aldım netten.

perşembe akşamı bende kuaförde yaptırdım.o kadar sıkmışımkı kendimi cuma kahverengi lekelenmelerim oldu.ödüm koptu tabi.aynen senin gibi kan ter içinde kaldım bi de başkası yaptığı halde.artık doğum öncesine kadar jıletle falan idare edicem
Valla benim zaten yoğun değil daha doğuma agdaya giderim dedigin gibi kan ter içinde kaldim valla bırakıp girip jileti vurasim geldi ama hiç yapmadığım için cesaret edemedim

200tl ye aldım netten.

Canım hangi siteden aldın?

Doktor nst de sancı görmedi yazacaktım ama galiba otomatik düzeltmenin gazabına uğradım :) bir tarafta toplanınca dediğin gibi benim de karnım yamuk oluyor, hatta mesela sağa toplandı diyelim, sola dönüp yatınca o yükseklik aşağı düşüyor :) kasılma dediğimde bütün karnım taş gibi oluyor sanki birkaç saniye karnımı birşey sıkıştırıyor sonra geçiyor ama dediğim gibi nst ye bağlıyken 3 defa oldu ve doktor sonuçlarda onu görmedi. Demek ki önemli birşey değil. Sadece düzenli aralıklarla ve sürekli devam eden durmayan bir kasılma olursa bence o zaman önemli birşey olabilir.
O zqman galiba kasılma hiç olmadı bende yada ben farketmiyorum. gün için zaten bebek hareketlerini bile hissetmiyorum yoğunluktan. Ama dediğin gibi belli aralıklarla olmadığı sürece zaten sıkıntı değil bide bebekler büyüdü iki yandan ittiriyo da olabilir

O zaman dondurma da yememek lazım ya da sıcak çayın da yapması lazım die düşünyrm. Ve hamilelikte en çok önerilen tatlı dondurma. Biraz düz mantıklı düşünmüşler bence.yediklerimiz önce ezilip kana karışıyo sonra bebeğe geçiyo direkt bebeğe gitmiyo yani

yaa birde öyle bir şey olsaydı, doktorların ilk uyaracakları şey olurdu. hiç alakası yoktur bence :KK6:

Ben içiyorum hatta tabiri caizse kana kana içiyorum 1 aydır hemde zaten normalden fazla terliyorum bir de soğuk su mu icmicez canım iyi dondurma da mı yemiyelim o zaman mantığını da anlamadım kesinlikle icilmemesi gerekseydi doktor uyarirdi sonuçta bugüne bugün yaz hamileleriyiz canım

Shirine-alish Shirine-alish

bana hiç mantıklı gelmedi sebebi :) iç bacım kana kana afiyet olsun :) hiç alakası yok bence. o soğuk su bebeğe gidene kadar 37 dereceyi buluyordur :)

ayy kızlar valla iyiki varsınız :D inanın vicdanım sızladı onlar oyle konuşunca. Kesin dedim benim bebiş zature olmuştur şimdiye :D
işte yoğurdu meyveyi bile çıkarıp 1 saat ılıtıp tuketiyorlarmış falan.. Dedim o zamna bende iştah kalmaz :D :D

Selam annişler umarım her şey yolundadir sizlerde...
Memleketime geldim bir haftadır yoğunum bayağı.
idilduam idilduam @batideniz canlarım beni merak etmissiniz kocacikla gezmelerdeydik:deli: kv stresinden uzak kalmak için her gün dışarı attım kendimi:dondurma: dün annemlere gectim oh dünya varmış. Bir hafta da burdayim inşallah.

Sizlerden bihaberim.var mi gelişmeler...?

bebislere iyi bakın size de kocalariniz iyi baksın. siz de bol bol aynaya bakın hadi baken öptüm hepinizi:dondurma:

canım ben onu duydum videoları falan da nette.
tecrübeli anneler bi okusun doğru mu düşünüyorum.
o zaten büyüyünce kayboluyo çıkarmaya gerek yok. onun şöyle bi güzelliği var bebeğin sırtüstü yatmasını engelliyor. böylece allah korusun kusmuğunda tükürüğünde boğulmasını engelliyor. ilk başlarda yan yatırıyorsun zaten. olur da sırtüstü yatarsa da o kıl rahatsız ediyo bebek ağlıyo. bence o orda varsa bir sebebi var. ellememek lazım.
siz ne dersiniz? @batideniz insanbuL insanbuL 1cicek3bocek 1cicek3bocek ve tecrübeli diğer annişler?
Senam72015 Senam72015 kızlar ben tıbba aykırı olan bir çok şeye karşıyım. Yani güvenemiyorum belki vardır doğruluk payı. Ama benim Çevremde bunu yapan hiç kimse yok. Bebeklerde de bi sorun yok... Gerek duyulsa idi bunu drlarin takibi altinda yaparlardi. Bana çok mantıklı gelmiyor.

arkadasim idrardaki protein orani ve tansiyonu sebebiyle bugun acil sezeryan oldu.32+lardaydi.kendisi musade altinda yogun bakimda.bebekte sarilikmis kuvezdeymis tabi.o kadar zor bir durumki canlm slklldi cok.25 hazirandi aslinda sezeryan tarihi.sizden ricam dualarinizda ona da yer vermeniz.bir an once sagligina kavussun hem kendi hem bebegi

arkadasim idrardaki protein orani ve tansiyonu sebebiyle bugun acil sezeryan oldu.32+lardaydi.kendisi musade altinda yogun bakimda.bebekte sarilikmis kuvezdeymis tabi.o kadar zor bir durumki canlm slklldi cok.25 hazirandi aslinda sezeryan tarihi.sizden ricam dualarinizda ona da yer vermeniz.bir an once sagligina kavussun hem kendi hem bebegi
Allah hepsine yardım etsin ya kimin ne olcğı hiç belli olmuyo. Tek kurtulsunlarda atlatırlar inş bunları da

Senam72015 Senam72015 kızlar ben tıbba aykırı olan bir çok şeye karşıyım. Yani güvenemiyorum belki vardır doğruluk payı. Ama benim Çevremde bunu yapan hiç kimse yok. Bebeklerde de bi sorun yok... Gerek duyulsa idi bunu drlarin takibi altinda yaparlardi. Bana çok mantıklı gelmiyor.
Ya ben de hep öyle düşünyrm bu dr lar nie bu konuyu gözardı etmiş acaba çok bilen insan var ama doğru mu yanlış mı hiç bi açıklama yok bence bi sonuca varılmalı çünkü yapan da çok yani. Gerçi yanlış ta deseler benim kaynana onlar hep laf dr lar ne bilir der yapar yine ama neyse en azından bi dayanağım olurdu şimdi yok yapacak kesin :KK61:

Allah yardımcıları olsun en kısa zamanda iyileşirler inşallah

Back
X