• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım buralardayım. 10 gün rapordan sonra işe başlayınca, işleri toparlamak zor oldu. Çok şükür iyiyiz şimdilik bir sorun yok. Bu hafta 32 haftalık olucaz bakalım doktorum çalışabilir raporu verecekmi? Onun endişesi ve karışıklığı içindeyim biraz. Hakkımızda hayırlısı. Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor hamilelik? Çocuklar Nasıl?

günaydınlar :))
biz iyiyiz, haftaya pazartesi oğlan 4 yaşını bitirecek, inanamıyorum. zamana bak uçuyor :)) denizin doğumu dün gibi aklımdayken oğlan 4 olacak :)) deniz de 7 :))

şimdilik bir yaramazlık yok bizde, çocuklar okula, ben uykuya, sonra uyanmaca ve işleri halletmece :) bu hafta doğumgünü hazırlıklarını yapacağım :) batı okulda olsun istiyor ve burada gördüm ilk defa, herkes olmasa da çoğu aile doğumgünü için küçük poşetlerin içine şeker, çikolata, küçük renkli kalem, küçük top, oyuncak vs. koyuyor ve sınıf arkadaşlarına veriyor. batı da tabiki küçük top ve araba olsun istiyor:)) bir de şeker :))

kağıt tabak, plastik çatal vs alacağım bugün ve poşetleri organize edeceğim. birde yüzme kursuna başlayacak bizimkiler. komşumuzun vasıtasıyla tanıştık öğrenmenle. bakalım neler olacak :))

yine abur cubur yiyesim var benim, bir ay önce ilk defa fastfood dükkanı açıldı buraya :) canın isterse gidiyorum ama tek orası var, başka biryer yok :)) bugün yine kaçamak yapacağım :))

denizin alçısı çıktı, biraz sekerek yürüyor ama acımasından korktuğunu düşünüyorum, yazık kuzucuğumun bileği kazık gibi olmuş 3 haftada :( zeytinyağıyla masaj yapıp sonrasında biraz fizik tedavi yapıyoruz :)))

gönlünden ne geçiyor bilemiyorum ama çalışma-doğum izni konusunda hayırlısı neyse o olsun inşallah :) sağlıkla bekleyeelim doğum zamanını, bebeklerimiz sağlıkla gelsinler :))

ayy kızlar valla iyiki varsınız :KK70: inanın vicdanım sızladı onlar oyle konuşunca. Kesin dedim benim bebiş zature olmuştur şimdiye :KK70:
işte yoğurdu meyveyi bile çıkarıp 1 saat ılıtıp tuketiyorlarmış falan.. Dedim o zamna bende iştah kalmaz :KK70: :KK70:

yok kuzum ya, ben herşeyi buzdolabından veriyorum hatta bizimkileri de alıştırdım. yaz kış herşey buzdolabından ve hep dondurma yeriz biz. 6-8 aydan itibaren hep dolaptan çıkma :))

sen ye istediğini afiyet olsun, hiç de vicdan yapma alakası yok :)

Selam annişler umarım her şey yolundadir sizlerde...
Memleketime geldim bir haftadır yoğunum bayağı.
@idilduam denizbatiekin denizbatiekin canlarım beni merak etmissiniz kocacikla gezmelerdeydik:deli: kv stresinden uzak kalmak için her gün dışarı attım kendimi:dondurma: dün annemlere gectim oh dünya varmış. Bir hafta da burdayim inşallah.

Sizlerden bihaberim.var mi gelişmeler...?

bebislere iyi bakın size de kocalariniz iyi baksın. siz de bol bol aynaya bakın hadi baken öptüm hepinizi:dondurma:

ohhhh, gez güzelce, keyfin ne istiyorsa :))

ben aynıyım, çocuklarda iyi çok şükür :)

sen keyfine bak, göbişini büyüt :) bol keyifler :)

arkadasim idrardaki protein orani ve tansiyonu sebebiyle bugun acil sezeryan oldu.32+lardaydi.kendisi musade altinda yogun bakimda.bebekte sarilikmis kuvezdeymis tabi.o kadar zor bir durumki canlm slklldi cok.25 hazirandi aslinda sezeryan tarihi.sizden ricam dualarinizda ona da yer vermeniz.bir an once sagligina kavussun hem kendi hem bebegi

bebeğin sarılık olması normal, sadece sarılıkla kalsın inşallah.fototerapiye alırlar bebeği ama birkaç gün kalması gerekebilir küvözde. inşallah biran önce iyileşir, sütü gelir de bebeğe de kendine de daha faydalı olabilir. sen lütfen kendini yıpratmamaya çalış. tahmin edebiliyorum şimdi bir sürü şey düşünüyorsundur ama iyi olacaklar nolur merak etme. sende güzel enerjini gönder onlara :)

dualarımda olacaklar :)

16 Mayıs 2012 18:05 de ilk oğlumu aldım kucağıma duygularım tarifsiz tam 4 yıl önce bugün bu saatlerde hafif hafif sancılar içindeydim şimdi ise yatağında uyuyan benim csnim oğlum ilk göz ağrım. Zaman ne kadar çabuk geçmiş bebekligini geçen her zamanını özlüyorum.biraz zor bir doğum oldu çok acılar çektim psikolojim de bozuldu ama oğlum için herseye değer çok şükür bin şükür ikimizde sağlıkla devam ediyoruz.kardeşini bekliyoruz şimdi inşallah karnımda ki yavrumda abisi gibi sevgi dolu mutlu bir çocuk olur... Evlat çok çok Farklı Allahım hiç birinin acısını göstermesin inşallah saglıkla kucağımiza alalımm....

@idilduam canım d vitamini tahlil sonucum çıkmış ilk sonuç 10 du 1 ay her gün 10 damla kullandım şimdi 44 olmuş şükür

ne güzel anlatmışsın, bende haftaya pazartesi hissedeceğim böyle, hiç gözümün önünden gitmiyor o doğum anları ikisinin de :)) allahım sağlıkla yaş almayı nasip etsin bize ve evlatlarımıza :)
amin, sağlıkla inşallah :))
doğum günün kutlu olsun annesinin ilk göz ağrısı, maşallah sana :))

katılıyorum sana kuzu

bu sorunun cevabııııını istiyorummmm

kızlar, en güzeli doğuma yakın ya da haziran ortası düzenli bir şekilde krem kullanmak gibi geliyor bana. ben öncekilerde hep kendim halledebildim ama bu sefer çok zorlandım sonuncuda o yüzden krem aldım :) çok ta hızlı uzamıyor benimkiler :) ayrıca acil birşey olsa aklımıza bile gelmemesi gereken birşeyi düşünüyoruz şimdi, huyumuz kurusun emi :)))

en güvenlisi krem ya da güvendiğiniz bir yer varsa gidin mutlaka.

Mayıs annelerine baktım az önce; doğum yapanlar, kontrole gidenler, doğuma 10 günden aşağı kalanlar... darısı hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli başımıza... üç ayı doldursaydık, göbüşler çıksaydı, bebişler hareketlenseydi derken bugünlere geldik. Rabbim bu mübarek günler hürmetine bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı, bebek isteyenlere tez zamanda bebişlerini nasip etsin. doğum yapanlara kolaylık, yenidoğanlara da sağlıkla büyümeyi nasip etsin. amin.

amiiiiiiin, sağlıkla inşallah :)

kızlar, en güzeli doğuma yakın ya da haziran ortası düzenli bir şekilde krem kullanmak gibi geliyor bana. ben öncekilerde hep kendim halledebildim ama bu sefer çok zorlandım sonuncuda o yüzden krem aldım :) çok ta hızlı uzamıyor benimkiler :) ayrıca acil birşey olsa aklımıza bile gelmemesi gereken birşeyi düşünüyoruz şimdi, huyumuz kurusun emi :)))

en güvenlisi krem ya da güvendiğiniz bir yer varsa gidin mutlaka.

ben kimseye açamıyorum da ama bu durumda farklı
krem zararlı değilse o kullanılabilr...haklısın

Merhaba günaydın herkese:kahve:

Umarım herkes cok iyidir. Allaha binlerce şükür bize verdikleri için ama ben 2-3 gündür kendimi çok garip hissediyorum. Çok şükür herşey yolunda gidiyor, tüm alışverişleri tamamladık, ütülerini yaptım çantalara koymaya hazır. Ama bende bir endişe korku hali var. Halsizim, yorgunum, acıkıyorum ama yemek yemek istemiyorum, sürekli çok sıcak hissediyorum. Allah yardımcımız olsun.

Back
X