• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Göbeğinle okumussundur canim malum bizden önce gidiyorlar artık gobişler :KK70: estf.ne kusuru... annemde diyor ben sizi yün yataklarda buyüttum neyiniz eksik hani :KK70: alayim gitsin ozamansa sağol canım
kızlar günaydın..

dün kan ve idrar tahlili vermiştim ..

wbc değeri 1-4 olması gerekirken 18 çıkmış...
genelde enfeksiyon belirtisi diyor netten okuduğum kadarıyla..
doktora mesaj attım dönüş yapmasını bekliyorum..

bilgisi olan var mı_?
lökositin yüksek enfeksiyon olabilir yüksek ihtimal.

kızlar merhaba. öncelikle hepinize hayırlı doğumlar. rabbim herkese bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. bende temmuz 2015 annesiyim. sayfanıza baktım geçen sene bu zamanlar bende bu heyecanı yaşıyordum :KK73: şimdi bebeğim kucağımda.. en güzel en heyecanlı zamanlarınız keyfini çıkarın:KK54::KK54:

selam kızlar kontrol vardı bebiş iyi ama benim tansiyon 15/8 alfamet diye ılaç başladı ilaç içen varmı bu süreçte biraz diyeti bozdum şeker de yukseldı o düşcek inşallah son 3 hafta dedi plesanta dan dolayı istirat edıom 15 gün sonra plan yaparız dedi son günler geçmiyor ki...

lökositin yüksek enfeksiyon olabilir yüksek ihtimal.

evet canım enfeksiyon varmış ..
kendi dr um dönmedi henüz ama arkadaşın abisi kadın doğumcu ona sorduk..
şikayetin varsa tek kullanımlık bi ilaç adı söyledi onu içebilirsin dedi..

kendi dr um bi şey demeden ilaç felan almak istemiyorum

evet canım enfeksiyon varmış ..
kendi dr um dönmedi henüz ama arkadaşın abisi kadın doğumcu ona sorduk..
şikayetin varsa tek kullanımlık bi ilaç adı söyledi onu içebilirsin dedi..

kendi dr um bi şey demeden ilaç felan almak istemiyorum
Canim bendede enfeksiyon ciki sali gunu.sonucu dun ogrendim.tek kullanimlik ilac yazdi doktorum bu aksam icicem.ilk aylardada olmustu o zaman da icmistim.ise yariyo bu ilac :)

Bu arada guzel anneler bi konuda fikrinizi alayim.bu karartmali perdeler icin ne dusunuyosunuz? Varmi kullanan? Gunduz uykularinda,yazin aksam uykularinda ise yarar diye dusundum ben.Daha kaliteli uyku adina.Yazinda malum 9 da karariyo hava.Aksam uykusa yatan cocuk icin aydinlik hava sorun yaratir belki diye dusundum.sizler ne dersiniz?

Canım ben 9 sene önce sezeryan oldum, genel anesteziyle oldum. Çok rahattım sonrasında da, hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür. İnşallah bunda da genel anestezi düşünüyorum umduğum gibi olur. Oğlumun videosu var ameliyathanedekilerden rica etmiştik doktor kafasından tutup eliyle çekiyor hiç bir alet kullanmıyor çekmek için. O yüzden de derim oğlumun kafası çok güzeldir yusyuvarlak hiç bozulma olmadı allaha şükür. Umarım yardımcı olabilmişimdir...
Çok teşekkür ederim :) ben genel değil de ötekinden istiyorum bebegimi o an kucağıma almak için:) eşimin ablası Almanya da o da sezaryen olmuş oglunda o dedi bana demir gibi bi seyle aliyolar içinden diye. Zaten anladigim kadarıyla oranın şartlarıyla burası bir değil. Rabbim hayirlisiyla ve sağlıklı doğum nasip eder hepimize inşAllah :)

Ben genel anestezi oldum videosu var kızımın çıkışı elinle cikario doktor ve ben çok canım kiymetlidir çok ağrısız dikişim fln çok iyi geçti epidural yapamazdim ben tansiyonum fln çıkar genel anestesi ye dönmek zorunda kalirlardi boşuna strese girmedim yine genel anestesi yaptiricam bana göre deil açıkçası
Teşekkür ederim ben de korkuyorum ama yine de doğar doğmaz onu koklamak istiyorum :) inşAllah hepimizin dogumu kolay geçer bebeklerimiz de hayırlı sağlıklı doğarlar :)

Canim bendede enfeksiyon ciki sali gunu.sonucu dun ogrendim.tek kullanimlik ilac yazdi doktorum bu aksam icicem.ilk aylardada olmustu o zaman da icmistim.ise yariyo bu ilac :)

geçmiş olsun cnaımıcım sana da
enfeksiyon değerin kaç çıkmıştı.._?
dr um dönüş yapsa daha da rahat edecem ama dönmedi günü yopun sanrıım

Bu arada guzel anneler bi konuda fikrinizi alayim.bu karartmali perdeler icin ne dusunuyosunuz? Varmi kullanan? Gunduz uykularinda,yazin aksam uykularinda ise yarar diye dusundum ben.Daha kaliteli uyku adina.Yazinda malum 9 da karariyo hava.Aksam uykusa yatan cocuk icin aydinlik hava sorun yaratir belki diye dusundum.sizler ne dersiniz?
Bebegi ilk günden itibaren akşam karanlıkta uyumaya alistir zaten canım akşam karanlıkta bilsin akşam oldu gündüzle aksami ayırt edip uyumasi çok önemli ben kızıma böyle yaptım çok şükür hiç uyku sorunu yaşamadık erken uyur kızım.brnim yaptığıma karşı olan birileri vardı şimdi 2.5 yaşında ve 4 aylık bebeği 12 den önce uyumuo lar doğduğundan beri hemde. Ki gece uykusu bebk için çok önemli.

Benim yatak odam apartman boşluğuna bakıyo hep karanlık. Bunun avantajlı olacağını düşünyrm mesela tabi aydınlıkta uyumayıda bilmeli ama cnm istediği zaman gece olmuş gibi kandırıp uyutrm die düşünyrm mantıklı bence yani

Benim de oyle. O yuzden artik karnimin kucuk olmasina takilmiyorum. Bizim yapimiz boyle demekki. Bebrgin hareketleri iyiyse bi sorun cikmaz ins
Aslında sorum oydu benim zaten bebeğim aşırı hareketli hiç uyumuyo acaba suyumu az die ama alakası yok dedi kızlar rahatladım salı da dr a gitcm tam rahatlycm inş

Ayyy benimde öyle çok oluyor ki..... Gündüzde oluyor ama akşam eve gidipde ayaklarımı uzatınca ölüyorum zannediyorum canım acıyor artık kasılmalarından. Peki bu erken doğum olabilir demek mi? Büyük oğlum 40 haftasını tamamlayıp doğmuştu, hiç böyle şeyler yaşadığımı hatırlamıyorum (üzerinden 9 sene geçti o yüzden mi hatırlamıyorum acaba).
Yok kasilmalar erken dogum belirtisi değil doğuma hazırlık sadece bende yaşamadım doğu da birkez sancilandim gittim dogurdum o yüzden bu beni benden ediyor valla.

Aslında sorum oydu benim zaten bebeğim aşırı hareketli hiç uyumuyo acaba suyumu az die ama alakası yok dedi kızlar rahatladım salı da dr a gitcm tam rahatlycm inş
nasıl anlıyorlar suyun az veya çok olduğunu her doktor bakıyor mu ona şikayetinize göre mi inceleme gereği duyuyorlar?

Back
X