• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Oyyy maşallah size :nazar: e tabi iki hafta sonra 37 olacaksın artık. Ayy zaman ne çabuk geçiyo:anne:
Eveet çok çabuk geçti anlamadım bende bir türlü ;)) birkaç haftaya bebişlerimiz inşallah kucağımızda olacak. Bak teyzesi ben bebişimin süslemelerini yapmaya başladım artık

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 96
nasıl anlıyorlar suyun az veya çok olduğunu her doktor bakıyor mu ona şikayetinize göre mi inceleme gereği duyuyorlar?
Rutin olarak Dr un bakması lazım. Ultrason da ölçuyor suyu. Belli bir miktar aralığı var o aralıkta ise sorun olmuyor. Suyun fazlaliligi veya azlığının çok fazla belirtisi olmuyor. Fazlalığında biraz gergin bir göbiş olabiliyor.

nasıl anlıyorlar suyun az veya çok olduğunu her doktor bakıyor mu ona şikayetinize göre mi inceleme gereği duyuyorlar?
Ultrasonda görünüyomuş zaten olunca farkediyolarmış. Beni o yüzden ayrıntılıya gönderdi bebeğin böbreğinde sorun olursa oluyomuş ama bişey çıkmadı ve ayrıntılıda da suyu iyi çıktı.normal sınırda içinde ama az.ablamada aynı şeyi söylemişler ben de genetik die düşündüm.ama bebeğimde bi sorun olmadı çok şükür ablamın

Ultrasonda görünüyomuş zaten olunca farkediyolarmış. Beni o yüzden ayrıntılıya gönderdi bebeğin böbreğinde sorun olursa oluyomuş ama bişey çıkmadı ve ayrıntılıda da suyu iyi çıktı.normal sınırda içinde ama az.ablamada aynı şeyi söylemişler ben de genetik die düşündüm.ama bebeğimde bi sorun olmadı çok şükür ablamın
teşekkürler cevaplarınız için benim bebişimin sol böbreğinde ufak bi genişleme vardı bıraz daha düzelmiş problem çıkaracak kadar çok değil dediler suyu az veya çok sa bu haftalarda belli olur dimi

kızlar yarın 6 saat kadar yola gideceğim araba kendimizin ve molalarda yürürüm bi sıkıntı olur mu sizce?
dr randevum vardı ama memlekete gideceğiz dönünce inşallah

teşekkürler cevaplarınız için benim bebişimin sol böbreğinde ufak bi genişleme vardı bıraz daha düzelmiş problem çıkaracak kadar çok değil dediler suyu az veya çok sa bu haftalarda belli olur dimi
Tabi tabi her zman belli oluyomuş ultrasonda anlaşılıomul yani bişey olsa söylerdi zaten

kızlar yarın 6 saat kadar yola gideceğim araba kendimizin ve molalarda yürürüm bi sıkıntı olur mu sizce?
dr randevum vardı ama memlekete gideceğiz dönünce inşallah
Yolculuğun sakıncalı kısmı oturmaksa devamlı bence bişey olmaz sonuçta masa başı çalışanlar var ben ders çalışırken 3-4 saat hiç kalmadığım oluyo ama yavaş sürsün eşin.ani fren beni çok etkiliyo hiç ağrım olmadığı halde eşim bi An fren yapmıştı gece boyu sancım oldu ondan olduğuna da eminim yani. Tabi başka bi sakıncası var mı bilmyrm

Yolculuğun sakıncalı kısmı oturmaksa devamlı bence bişey olmaz sonuçta masa başı çalışanlar var ben ders çalışırken 3-4 saat hiç kalmadığım oluyo ama yavaş sürsün eşin.ani fren beni çok etkiliyo hiç ağrım olmadığı halde eşim bi An fren yapmıştı gece boyu sancım oldu ondan olduğuna da eminim yani. Tabi başka bi sakıncası var mı bilmyrm
benim frenden falan sıkıntı olmaz eşimin memleketinin yoları gayet düzgün :) de ben evden dışarı çıkınca durmadan su içiyorum karnım büyüyo bi de asıl sıkıntı saat başı lavaboya gitme derdi :)
onlarda ufak şeyler zaten çok thanks canım..

Bu arada guzel anneler bi konuda fikrinizi alayim.bu karartmali perdeler icin ne dusunuyosunuz? Varmi kullanan? Gunduz uykularinda,yazin aksam uykularinda ise yarar diye dusundum ben.Daha kaliteli uyku adina.Yazinda malum 9 da karariyo hava.Aksam uykusa yatan cocuk icin aydinlik hava sorun yaratir belki diye dusundum.sizler ne dersiniz?

Ben yaptırdım bile :) hem sıcağı da keser...

idilduam idilduam @isimbulamayananne D Daisymom insanbuL insanbuL
kızlaaar ancak girebildim nete :)
eve geleli oldu 2 3 saat ama ev dandini dandini dastana modundayydı kaç gündür makette çizimdi her yer herydeydi az toparladım şimdi yazayım dedim :)
şeker yüklemem çok şükür normal çıktı :)
detaylıda da herşey normal yalnız kafamız biraz büyük :) 3 hafta kadar :oops: ben bi tırstım neden böyle kiiii diye ama doktorum kalıtsal oldugunu söyledi beyniyle alakalı bi sıkıntı yok dedi
bu arada göbek çevresi bi hafta öndeydi en son gittiğimde bu sefer 2 gün geri de kafam karışmadı değil ama çok takılmadım bu sınav döneminde çok saçma sapan beslendim çünkü ona bağladım durumu
bu arada kafası büyük oldugu için normal doğum yapamayabilirmişim... buna üzüldüm ama herşeyin hayırlısı tabi yeter ki miniğim sağlıkla gelsin kucağıma yöntem çok önemli değil..
bu arada boyumuz da 36 cm kilomuz 1200 civarı :)
@isimbulamayananne senin oğluş nasılmış canııım beniim :)

eve geleli oldu 2 3 saat ama ev dandini dandini dastana modundayydı kaç gündür makette çizimdi her yer herydeydi az toparladım şimdi yazayım dedim :)
detaylıda da herşey normal yalnız kafamız biraz büyük :) 3 hafta kadar :oops: ben bi tırstım neden böyle kiiii diye ama doktorum kalıtsal oldugunu söyledi beyniyle alakalı bi sıkıntı yok dedi
bu arada göbek çevresi bi hafta öndeydi en son gittiğimde bu sefer 2 gün geri de kafam karışmadı değil ama çok takılmadım bu sınav döneminde çok saçma sapan beslendim çünkü ona bağladım durumu
bu arada kafası büyük oldugu için normal doğum yapamayabilirmişim... buna üzüldüm ama herşeyin hayırlısı tabi yeter ki miniğim sağlıkla gelsin kucağıma yöntem çok önemli değil..
Aynı haftalarda bana da büyük dedi kız bişey olmaz sonra düzelir.bi zaman sonra vücudu büyüdüğü için dengeleniuomuş.şu An kafası büyüyo onun.ben çok araştırdım neye hiç bakma derim gereksiz yere moral bozuyo.benim ki düzeldi şu An yine 1 hafta önde ama normal artık yani.dr a güven.baya da büyümüş valla maşallah

Aynı haftalarda bana da büyük dedi kız bişey olmaz sonra düzelir.bi zaman sonra vücudu büyüdüğü için dengeleniuomuş.şu An kafası büyüyo onun.ben çok araştırdım neye hiç bakma derim gereksiz yere moral bozuyo.benim ki düzeldi şu An yine 1 hafta önde ama normal artık yani.dr a güven.baya da büyümüş valla maşallah
peki doktorun doğum hakkında bi şey söyledi mi sana canım?benim için sorun deil zaten bebekken benim kafamda kocamanmış :) resimlerden biliyorum :) ama talı oluyo yuvarlak koca kafalı bebek :)

peki doktorun doğum hakkında bi şey söyledi mi sana canım?benim için sorun deil zaten bebekken benim kafamda kocamanmış :) resimlerden biliyorum :) ama talı oluyo yuvarlak koca kafalı bebek :)
Yok hatta ben dedim biraz büyük kafası hep önde çıkıyo die o da şu an büyümedi aşamasında vücudu büyüyünce normal dönck sorun olmaz dedi. Ama bak bi örnek verim kuzenimin bebeğinin kafasını doğumdan sonra gören herkes şok oldu taşıyamıyodu çocuk resmen tabi çok tatlıydı bence onunda annesinin babasının kafası büyük ama normal doğum yaptı.bence çayı muayenesi olmadan belli olmaz o yani ve şu An normal kafası kemiklerinde oturunca normalde dönmüş. Bence erken doğum için şu An sana

Şükür canım iyi şeyler duymuşsun gözün aydın olsun. Kafasi bizde de iki hafta önde Cihanda da aynısını söylüyordu Dr genetikselmiş. Tek sıkıntı normal doğum zor olur diyorlar. Cihan normal doğdu ama zordu gerçekten. Başka bir endişen olmasın. Daha önünde zaman var bebeğin göbisini de büyutursun sen ;)

Gözün aydın canım maaşallah koca kafalı paşama :nazar::nazar::nazar: sen de sezaryen tayfasına hoşgeldin :KK46: gerçi illa sezaryen olacak diye bişey yoktur herhalde bu konuda yanlış hatırlamıyorsam insanbuL insanbuL tecrübeliydi onun da bebişin kafası büyüktü.
@kayacans Canım doktor döndümü sana merak ettim?

Merhabalar kızlar. Umarim hepinizin hamileligi sorunsuz geciyordur. Uzun bi suredir takip edemiyordum ama aranizda tansiyonu ara ara cikan var mi? Bi kac kez tansiyonum yukseldi ve bu durum beni korkutuyor

Bu arada guzel anneler bi konuda fikrinizi alayim.bu karartmali perdeler icin ne dusunuyosunuz? Varmi kullanan? Gunduz uykularinda,yazin aksam uykularinda ise yarar diye dusundum ben.Daha kaliteli uyku adina.Yazinda malum 9 da karariyo hava.Aksam uykusa yatan cocuk icin aydinlik hava sorun yaratir belki diye dusundum.sizler ne dersiniz?
Canım ben yaptırdım black out perde. Taktık cok güZel oldu cıdden odayı cok karanlk yapıyo gundz vaktı bıle. Benım bebısımın odası oglen 12den cokra cok gunes alıyo.en dogru karar oydu

Back
X