canım bebişimizin iyi olmasına sevindim. daha da iyi olacak inşaallah. solunum, tıkanma sorunları kalmadığında eve gönderirler büyük ihtimal prensesimizi. o kuzucuk bilmediği bir şeyleri öğreniyor şimdi, yemek yerken zorlanması normal. daha güzel haberlerinizi de alacağız inşaallah.
canım, benim durum gibi seninki de; bir sorun görünmüyor ama belki bu doktorun gelişimin daha da yavaşlama ihtimalini göz önünde bulundurmuş, çok temkinli davranmıştır bebeğin beslenmesi açısından. şimdi bize doktor ''yavaş gelişiyor'' dedikten sonra ''bir daha kontrol edeyim'' demese, 1 ay sonraki kontrole kadar anneler olarak evham da yapabilirdik ''gelişiyor mu acaba'' diye. biz bir de olumlu tarafından bakalım. sonuçta bebeklerimizin sağlığı için yani. işte doktor korkutmasa da güzel güzel açıklasa iyiymiş. sadece tıbbi ayrıntılara değil hamile psikolojisine de dikkat etmeleri gerek bence. inşaallah doktorun çabuk döner de için daha ferah olur canım.
cumartesi kontrolüm vardı canım, doktorum adet sancısı gibi sancın olursa korkma demişti bana.
ben doğduğumda kaşık kadarmış yüzüm, battaniyeye sardıklarında tek sandalyeye rahat rahat sığıyormuşum. geçen arkadaşımla karşılaştım bebeği 2500 civarı doğmuş ama çabuk kilo almış kayınvalidemin çocukları da küçük doğup sonradan çok iyi toparlanıyorlarmış.