• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gunaydinnnn heyecan dirukta bekliyoruz artik kizlar ayy anne oluyoruz kimimiz tekra kimimiz ilk allah isteyem herkese nasip etain herkese saglicakla kucagima almayi nasip etsin. Iyimhaber bekleyenlerde insallah bugun alirlar

canı gönülden amiiiiiinnnnnnnnnnn günün belli mi ?

Arkadaşlar birazcık sıkıntıdayım..eşim şehir dışına gitti yalnız kalmayayim diye annem geldi sağolsun yemeğimi yapıyor ama kapris yapıyor bana yaa.. Mesela cani sikiliyor evde ben ise gidince anlıyorum Aksam yürüyüşe gidelim diyor halım yok deyince iyi tamam diyor..bi seye hayır fln deyince suratını asıp sen bilirsin diyor..buraya geldiği icin minnet duygum var bi yandan sinir oluyorum Arada kadim resmen yaa.. Bi de anne olucaz anneme aksi davranmak istemiyorum pufff .. Haftasonu götürüyorum bi yerlere..valla stres oldum ya

kıııııızzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :kızgın::kızgın::kızgın: kafayı yemek üzereyim sabah sabah bitle böcekle uğraşıyorummm :kızgın::kızgın::kızgın:
yatak odamın balkonunda klimamın üstüne kumru yuva yapmış o da bitlenmiş pislik :KK14:
bu bitlerde klimanın iç ünitesinden içeri girmiş sabah sabah bi baktım klimanın takılı oldugu duvara ben şoooook minik minik böceeeeeeeeeek zaten fobim var zaten tikliyiiim bi de yılışıklar üstüme geliyorlar :( süpürge makinesiyle çektim ama bitmiyor ki dışardaki motordan içeriye giriyorlar salaklar
duş aldım odaya girmiyorum akşam eşim gelince artık ne yapacaksa yapsın :( ne yapmalıyım bilginiz var mı bunlar nazsıl gidecek :(

kıııııızzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :kızgın::kızgın::kızgın: kafayı yemek üzereyim sabah sabah bitle böcekle uğraşıyorummm :kızgın::kızgın::kızgın:
yatak odamın balkonunda klimamın üstüne kumru yuva yapmış o da bitlenmiş pislik :KK14:
bu bitlerde klimanın iç ünitesinden içeri girmiş sabah sabah bi baktım klimanın takılı oldugu duvara ben şoooook minik minik böceeeeeeeeeek zaten fobim var zaten tikliyiiim bi de yılışıklar üstüme geliyorlar :KK43: süpürge makinesiyle çektim ama bitmiyor ki dışardaki motordan içeriye giriyorlar salaklar
duş aldım odaya girmiyorum akşam eşim gelince artık ne yapacaksa yapsın :KK43: ne yapmalıyım bilginiz var mı bunlar nazsıl gidecek :KK43:

Okurken bile icim bi tuhaf oldu o_O

Arkadaşlar birazcık sıkıntıdayım..eşim şehir dışına gitti yalnız kalmayayim diye annem geldi sağolsun yemeğimi yapıyor ama kapris yapıyor bana yaa.. Mesela cani sikiliyor evde ben ise gidince anlıyorum Aksam yürüyüşe gidelim diyor halım yok deyince iyi tamam diyor..bi seye hayır fln deyince suratını asıp sen bilirsin diyor..buraya geldiği icin minnet duygum var bi yandan sinir oluyorum Arada kadim resmen yaa.. Bi de anne olucaz anneme aksi davranmak istemiyorum pufff .. Haftasonu götürüyorum bi yerlere..valla stres oldum ya
:KK43: Bi benzeri durumda ben de var bir yandan minnet duygusu bir yandan anlasamama... yani annem is yaparken falan soylenerek yapiyor ve daha cok dagitiyor ortaligi ...ama meal okudukca anne baba hakkini okudukca korkuyorum dedigin gibi hele de anne olcaz nasip olursa insan korkuyor iyice Allah basimizdan eksik etmesin .

Evet gercekten oyle.hayalini kurmak bile cok guzel:KK68:Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize.kacta kontrolun? Cikar cikmaz haber edersin.sana suanda yapmayabilir.cunku ultrasona girmeden once bana 38.haftanda yani haftaya yapicam dedi.ultrasonda bebegi baya asagi inmis gorunce sanirim tahmin etti acilmanin basladigini o yuzden yapti.
&hnnbj
Evet gercekten oyle.hayalini kurmak bile cok guzel:KK68:Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize.kacta kontrolun? Cikar cikmaz haber edersin.sana suanda yapmayabilir.cunku ultrasona girmeden once bana 38.haftanda yani haftaya yapicam dedi.ultrasonda bebegi baya asagi inmis gorunce sanirim tahmin etti acilmanin basladigini o yuzden yapti.

Amin inşallah :) yarin aksam 6buçukta randevumuz, inşallah güzel haberler alırız. Ben kendim yürürken bacak aramda birsey hissediyorum resmen. Bence benim bebiş de epey aşağı indi :KK57: bakalım genelde hislerim doğru cikiyor, bu sefer ne çıkacak merak ediyorum :P

bende dün akşam iftarda dedim kızım ve eşime bu sene ilk kez 4 kişi iftar yapıyoruz ama biri içerde diye :KK68:

birde dün usg de yüzünü gördük ya hepten varlığını hisettirdi yanaklı bir oğlan geliyor bize birde şimdiden çok saçlı doktor görür görmez oğğğğ ne kadar saçı çıkıp uzamış şimdiden maşallah doğana kadar ne uzar kimbilir dedi :işsiz: bende dedimki tühhhh bi türlü kel bebek doğuramayacağım her halde.. :olamaz: çünkü kızımda saçlıydı ama ben hep kel istedim :-)

Maşallah yerim onun saçlarını, yanaklarını :) inşallah seneye ramazanda sofraya bile oturacak minnoslar, nerdeyse yaşlarını doldurmuş olacaklar :)

Arkadaşlar merhaba. 2 gündür bebişin hareketlerini çok hissedemiyorum.Halbuki ondan önceki günler çok fazla hissediyordum.Açıkçası biraz tedirgin olmaya başladım.Acaba suyumda bir azalma mı var ya da başka bir durum mu söz konusu bilemedim.Yakın tarihli arkadaşlardan sularının azaldığını da görünce doktorumu aradım saat 4 e randevu aldım.En azından bir şey yoksa da içim rahat edecek.Bir kaç kişi bebişlerin yeri daraldığı için hareket kısıtlaması olduğunu belirtmiş ama bir kaç gün öncesine kadar maşalalhı vardı bayağı hareketliydi şimdi ise çok nadir hareket ediyor ve çok hissetmiyorum bu hareketleri.İhmalkarlık etmek istemedim bir kontrol etsin bakalım doktor.Umarım her şey yolundadır.
Canım ben ayakta çok kalınca yada çok yorulunca taş kesiliyor hiç hareket etmiyor. Uzan dinlen bekle bakalım yorulmuş olabilirsin?

Günaydın .. temmuz görünümlü haziran bebislerine 10 gun sonra bizde dahil oluyoruz teyzeler :anneadayı: ilk kizim sezaryen dogum olduğu için buda öyle olucak şimdiki doktoruma göre epidurel olmalıyım bana gore genel ama diğer taraftan düşünüyorum genelden ayilirken sayiklama acilma evresi derken kizim.korkar mi kısacası epidurel yapan varmi aramızda daha önce :KK17:
Canım benim tüm arkadaşlarım ve bir ay öncede kuzeni epidural oldu, zaten artık doktorlar eğer anne çok heyecanlanmazsa yanaşmıyorlar çünkü genel anestezide hem bebekte daha çok etkileniyormuş hem de anne bebekle yeterince ilgilenemiyor diyorlar; ilk temas, ilk emzirme vs gibi... Ben de epidural sezaryen olacağım; herkes çok memnun çevremde...Çok araştırdım sormak istediğin varsa yanıtlayabilirim

Canım ben ayakta çok kalınca yada çok yorulunca taş kesiliyor hiç hareket etmiyor. Uzan dinlen bekle bakalım yorulmuş olabilirsin?
Dün işten döndükten sonra uzandım ama hareketleri eskisi gibi değil.Taş gibi bile değil normalde taş gibi olan göbeğim.Ama bir gün öncesinde yorulmuştum olabilir belki.Evham yapmıyorum ama insan yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğunu düşünüyor biraz.En azından o düşüncem ortadan kalkar diye bugün gideceğim doktora inşallah.

Ay kızlar oğlumun odasını kurmaya geldiler. Tertemiz evimi bir koku aldı ki sormayın. Eşime ısrarla söyle galoş getirsinler dedim söylememiş. Allah im halıları yikaticam galiba felaket bi koku yemek yemeyi midem kaldırmadı. Halen kuruyorlar bitmedi:olamaz: :kusmuk:

evet zaten o yalvar yakar istediği için yaptık :KK66: şimdi tulumların ayaklarını eldivemleri öpüp kokluyor sonra deli gibi çığlık atıyor :))))))) ayyyyy dayanamıyorum hadi gel kırmızı kafalım diyoo :KK48:

zaten bu bebek bizde sadece anne babaya değil üçümüze oyuncak geliyo kzım diyo gaz olayı bende kimseye bırakmam yani anlıycanız biz oyuncağımızı bekliyoruz :-):KK48:
Ay süper ya en büyük yardımcın olacak aynı zamanda:) ilk çocuğu kız olmalı insanın ahh ah

Doktor demir ilacı verdi mi peki bana bir de düzenli Beslen az az ye dedi fazla yediğim de ve ağır yemek olduğunda çarpıntım atıyordu benim
Demir ilaci kullaniyorum evet cok agir yedigimde oluyor birde ayaklarim sisiyor ayaklarim yuksekte tutunca geciyor ama yinede carpinti olunca kotu oluyorum ya

Geçen ne sordu anne karnında oyuncak mi var senin kardes oyun mu oynuo orda :KK70: kızım gerçekten saolsun çok kanaatkar dışarda bişi almak isterse 1 tane alma hakkı var bunu bilio paramiz yok sonra dersem tamam der yerlere yatıp ağlayan çocuklardan deil anlayışlı bi kızım var Allahım a binn şükür oglusta böyle olur insallah:KK69:
Maşallah barekallah idile ya..
eşek kadar çocuklar bile laftan anlamazken... ben de marketten tek yiyecekle çıkmasını sagliyorum son zamanlar cok şükür. Onu daha sonra alicaz tamam mı annecim deyince tapp diyo :)) İnşallah idil gibi olur benim oglumda ;)

zaten etikette taç yazıyorsa sıkıntı yok yan uründe neyse marka onu yazıyorlar zaten sitesinde de yazıyor farklı bir isim güle güle kullan canım.iade etseydin keşke beğenmemişsin ya neyse sağlık olsun.
Yikayınca yumuşar dedim ama olmadı. O yüzden iade de edemedim. Kullancaz artık napalim :)

cok sukur idrardaki protein gecen tahlile gore yuzde 50 dusmus.ama tansiyonum sinirda.takibe devam edicez.bebekte plesentada ve kan akislarinda herhangi bir problem yokmus.2730gr 50 cm olmus.1 hafta ilerden gidiyor.bugun normalde 34+1iz.nst de sorun yok.pazar yone nst ve sali yeniden kontrol.doktorum 1 temmz hedefimiz dedi

Back
X