2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Lcw de çok uygun fiyata var 3 lü müslin bezler. Aklında bulunsun.

Ayy ne kiskanclik ne fena bu adamlar :) hesap yapmis bide

Ameliyattan çıktı canım hastanede iyi çok şükür benim bebiş yine başladı sancilanmaya ne yapacağımı şaşırdım inanki
canım sakin ol sakince şşşş şşşş desen bile bebekler sakinleşiyor yeter ki sen sakin ol. kaenına sıcak havlu koyabilirsin yakmadan, ayağının altına acı elma yağı ile masaj yapabilirsin, sıcağa yakın ılık su ile banyo yaptırabilirsin karnını saat yönünde ovarsın.. hiçbişey yapamasan da kucağına al ağrısını acısını senden destek alarak hafifletirsin. kıyamam kuzulara ya bitsin şu gaz derdi artık

Dönence mi alsam oyun halisi mi bilemedim ben
ikisinin de görevi farklı. Bütçe olarak bakıyorsan basit bir dönence almanı tavsiye ederim. oyun halısına biraz daha fazla para kalsın. bizim park yatakla gelen korkunç dönenceye bile bayılıyor benim kız çok seçici değiller dönence konusunda

Normalde ateşi kaç?
Bizimki 36,8 ile 37.4 aradı gidip gelir doğduğundan beri
normalde ateşi yok canım 36,5 -36,7 falan çıkıyot normalde. hastanede ikinci gün 37,2 çıkmıştı doktor kızdı odayı havalandırın soyun çocuğu dedi. çok mu kalın giydiriyorsun? dediğin rakamlar normal zaman için yüksek canım

penye battaniyelerim var inceli kalınlı. dediklerin için onları kullandım ben canım. dışarda emzirmek için yada rüzgardan korumak için de tülbent kullandım. keten gibi bişey galiba dimi. doğumdan önce olsa hevesle koşar alırdım valla ama şimdi yaz bitti iki aydır da "müslin" nedir bilmeden yaşadım ikinci çocuğa alıcam kısmetse

Gözün aydın, çok sevindim :))

Ne oldu bacım?

Ben de ilkinde bilmiyordum kullanmadim. Gorumcem geldiginde oglumun ustune tülbent ortuyordum aa müslinin yok mu ben seni almistir diye dusunmustum diye beni ezikledi. canim uzun sure kullanirsin yaz kiş deme. Tatile felan gidersiniz seneye orda cok lazim olur :)

Çok teşekkür ederim canım herseyi deniyorum geçmiyor dediğin gibi kucagimdan indirmiyorum tek ilacimiz zaman galiba

Zaten kaynanalar anneleri kullanmaya bayılır. Doğası bu bunların. Benim ki gelmedi bile annem bakarmis oyle dedi anneme de günahım geldi 1 hafta tuttum evde yolladım evine kiyamadim. Dikisimde yok gibi birşeydi zaten iyiydim de. Allah eksikliklerini göstermesin. Işte birde böyle salak yerine koydu mu birileri çıldırmak mümkün

Ayyy kaç gündür sorucam bana gülersiniz diye soramıyorum. Benim oğlumda tavana saate oraya buraya bakıp kocaman kocaman gülüyo sebep ne dicektim ki normalmiş. Örnek ;
Hehehe yerim sipa bizde de var cnm bu durum meleklere güler derler :) tabi en masumu bu bazen ağzını 1 karış açıp güldüğü de oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…