- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.301
Nerden temin ettin canim. Benim aldiklaeimin boyutu kucuk geliyor. Baska yerde de bulamadim burda.Ben kullanıyorum kuzum :) 7 senedir hiç eksik olmadı valla evimden :))
Canim her seye kullanabilirsin. Cok hafif bi örtü. Battaniye bu dönemde kalin geliyor bebege.ustune ortmeye cok iyi oluyor. Emzirme onlügun yoksa bu ortu bayagi hafif sicaklatmadan emzirebiliyorsun. Yatacagi yere seriliyor.disarda pusetin ustune ortebiliyorsun. Banyo sonrasi kurulamak icin arkadasin da dedigi gibi fevkalade. Acuk pahalı geldi bize :) iki tanesini 40tlye aldim. Esim evde müslin örtüye kıymetli muamelesi yapiyor. Oglum alsin yere atsin felan oglum napiyorsun müsline oyle davranamazsin felan diyor
Nerden temin ettin canim. Benim aldiklaeimin boyutu kucuk geliyor. Baska yerde de bulamadim burda.
Ayy ne kiskanclik ne fena bu adamlar :) hesap yapmis bideBizimki de şimdiki uykusuzluklarını hamileyken uyuduklarına say diyor, normalde ișe giderken öper beni ama hamileliğimde giderken uykumu kaçırmaya çalışırdı sonra da hadi uyu uyu derdi neymiş öğlene kadar uyuduğum için kıskanıyormuş beni
A lcw da varmiymiş super o zaman :)L
Lcw ve rossmandan aldım, lcw ninni daha güzel :)
canım sakin ol sakince şşşş şşşş desen bile bebekler sakinleşiyor yeter ki sen sakin ol. kaenına sıcak havlu koyabilirsin yakmadan, ayağının altına acı elma yağı ile masaj yapabilirsin, sıcağa yakın ılık su ile banyo yaptırabilirsin karnını saat yönünde ovarsın.. hiçbişey yapamasan da kucağına al ağrısını acısını senden destek alarak hafifletirsin. kıyamam kuzulara ya bitsin şu gaz derdi artıkAmeliyattan çıktı canım hastanede iyi çok şükür benim bebiş yine başladı sancilanmaya ne yapacağımı şaşırdım inanki
mama veriyor musun? mama vermiyorsan normal bence napıcan rejime mi sokcan süt çocuğunu. yesin büyüsün minik fındıkmatsiyahoje taha 18oo gr aldı ilk ay sakıncalı mi ymis ne diosun
ikisinin de görevi farklı. Bütçe olarak bakıyorsan basit bir dönence almanı tavsiye ederim. oyun halısına biraz daha fazla para kalsın. bizim park yatakla gelen korkunç dönenceye bile bayılıyor benim kızDönence mi alsam oyun halisi mi bilemedim ben
normalde ateşi yok canım 36,5 -36,7 falan çıkıyot normalde. hastanede ikinci gün 37,2 çıkmıştı doktor kızdı odayı havalandırın soyun çocuğu dedi. çok mu kalın giydiriyorsun? dediğin rakamlar normal zaman için yüksek canımNormalde ateşi kaç?
Bizimki 36,8 ile 37.4 aradı gidip gelir doğduğundan beri
tersim pistir kocam bilirElinde oklavayla adamin tepsine dikilme tombikbi an hayal ettim
penye battaniyelerim var inceli kalınlı. dediklerin için onları kullandım ben canım. dışarda emzirmek için yada rüzgardan korumak için de tülbent kullandım. keten gibi bişey galiba dimi. doğumdan önce olsa hevesle koşar alırdım valla ama şimdi yaz bitti iki aydır da "müslin" nedir bilmeden yaşadımCanim her seye kullanabilirsin. Cok hafif bi örtü. Battaniye bu dönemde kalin geliyor bebege.ustune ortmeye cok iyi oluyor. Emzirme onlügun yoksa bu ortu bayagi hafif sicaklatmadan emzirebiliyorsun. Yatacagi yere seriliyor.disarda pusetin ustune ortebiliyorsun. Banyo sonrasi kurulamak icin arkadasin da dedigi gibi fevkalade. Acuk pahalı geldi bize :) iki tanesini 40tlye aldim. Esim evde müslin örtüye kıymetli muamelesi yapiyor. Oglum alsin yere atsin felan oglum napiyorsun müsline oyle davranamazsin felan diyor
Bizimki genelde sabah guluyor. Vardir onun da bi esref saati :) cumlemizinki canim benim.Yaa benim oglum pek gulmuyoo niye kii masallah cook tatliii allah esirgesiin
Kızlar herkese çok teşekkür ederim annem çıktı ameliyattan görümce ler gitti bebeğim lagman etkisinde mışıl mışıl uyurken vana rahatlik battı ev toparlamaya toz vileda varken malum birkaç gündür evin içinde bebek arabasıyla doladtigimiz için egilerek dik bucak yer silme 5 dakikada banyo veeee tam dinlenme moduna girerken bilin bakalım ne oldu
Saclar inmiyor aşagı aksi midir nedir :)Ballı kuzu saçlar çok tarzMaşallah yakisiklimiza
Ben de ilkinde bilmiyordum kullanmadim. Gorumcem geldiginde oglumun ustune tülbent ortuyordum aa müslinin yok mu ben seni almistir diye dusunmustum diye beni ezikledi.penye battaniyelerim var inceli kalınlı. dediklerin için onları kullandım ben canım. dışarda emzirmek için yada rüzgardan korumak için de tülbent kullandım. keten gibi bişey galiba dimi. doğumdan önce olsa hevesle koşar alırdım valla ama şimdi yaz bitti iki aydır da "müslin" nedir bilmeden yaşadımikinci çocuğa alıcam kısmetse
E bebek burda yok ama kumas magazalrina bi bakayim canim insallah vardir kocaman kestirip kendime bile kullanabilirim :)))canım ben mini moda dan almıştım e bebekte de vardı.büyük kumaş mağazalarında bulabilirsin bence
Çok teşekkür ederim canım herseyi deniyorum geçmiyor dediğin gibi kucagimdan indirmiyorum tek ilacimiz zaman galibacanım sakin ol sakince şşşş şşşş desen bile bebekler sakinleşiyor yeter ki sen sakin ol. kaenına sıcak havlu koyabilirsin yakmadan, ayağının altına acı elma yağı ile masaj yapabilirsin, sıcağa yakın ılık su ile banyo yaptırabilirsin karnını saat yönünde ovarsın.. hiçbişey yapamasan da kucağına al ağrısını acısını senden destek alarak hafifletirsin. kıyamam kuzulara ya bitsin şu gaz derdi artık
Zaten kaynanalar anneleri kullanmaya bayılır. Doğası bu bunların. Benim ki gelmedi bile annem bakarmis oyle dediCanım KV brnim üstte oturuyoannem bana 23 gün bakyı KV daha 1 bardsk su vermemiş bana diuor ki ne vardı annen 40 na kadar kalsaydı cinlerim tepeme çıktı eve inince hıçkıra hıçkıra ağladım eşimin dediğiyse ne var bunda onu alıp boğasım geldi ama sustum hiç bi şey demedim
Tam dinlenme falına giriyordum uyandı canım lagman o anda rahatlatti yine gaz sancısı çekiyoruz canım yaGözün aydın, çok sevindim :))
Ne oldu bacım?
Hehehe yerim sipaAyyy kaç gündür sorucam bana gülersiniz diye soramıyorum. Benim oğlumda tavana saate oraya buraya bakıp kocaman kocaman gülüyo sebep ne dicektim ki normalmiş. Örnek ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?