- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.281
Yaa benim oglum pek gulmuyoo niye kii masallah cook tatliii allah esirgesiinUyanir uyanmaz perdeye lambaya kapıya gülen modellerden sizde de var mi :)
Benim oğlan da aynıKızlar bi tek benim aryam suratsız galiba:)))Gülme efekti yüklenmemiş benim kızıma:)))sabah uyanır uyanmaz gülücükler saçıyor yakaladık yakaladık yakalayamazsak zinhar gülmüyor:))))
Ameliyattan çıktı canım hastanede iyi çok şükür benim bebiş yine başladı sancilanmaya ne yapacağımı şaşırdım inankigeçmiş olsun canım şimdı nasıl annen
Ballı kuzu saçlar çok tarzUyanir uyanmaz perdeye lambaya kapıya gülen modellerden sizde de var mi :)
Normalde ateşi kaç?36,8 -37 arasında gidip geliyor bugün.daha çıkmaz mı diyosun emin misin?
Dönence mi alsam oyun halisi mi bilemedim benBir de dönence var onla vakit geçiriyor daha güzelini alcam yakında.oyun halısı ve çıngırak da alıcam vakit geçirmesi için
Cok sagol canim.Müslin örtü kullanıyorum ben canım çok da memnunum.bu arada oğlun çooook yakışıklı kuzu maşallah:)insanbuL
Canim sanirim lokal anestezi ile yapacak dr. Ben genel olsun istiyordum o korkuyu yaşamamasi adina.13 aylık ti canım sünnet olduğunda hareketli olmadığı için rahat geçmişti senin büyük narkoz alacak mi canım?inşallah sizde çabucak atlaticaksiniz.göz rengi mız dahada belirginlesti umarım değişmez herkes değişmez çok belirgin diyor ama bilemiyorum.sizin ne durumda ?
:))))Benim oğlan da aynı
Bizi kesecek gibi bakıyor
Nadiren gülümseme o da çok nadir
canım ben mini moda dan almıştım e bebekte de vardı.büyük kumaş mağazalarında bulabilirsin benceCok sagol canim.
Cocuk magazalarinda sadece bi yerde buldum. Son urunu ben aldim ama yetmiyor. Nerden almistin. Bi de kumas satan magazarlarda bulunur mu bu müslin?
Ben de cok memnunum canim. İki tane var ama boyutlari kucuk biraz.baska da bulamadim. Nerden almistin sen ? Bir de markasina gore kalitesi degisiyor mu bu kumasin? Birinde vardi daha yumusakti sanki.Ben kullanıyorum cnm ve sanırım memnun olduğum eşyalar arasında ilk sırada yer alabilir.her şeyde kullanıyorum. Kızımın üstünü örtüyorum malum havalar sıcak. Banyo havlusunun ustune seviyorum suyu çok güzel emiyor.dışarı çıkarken yanımda. Kızımı bir yere mi yatıracak hopp ser yatır vs vs hatta şuan musline sarılı.
Aman allah im bu gülüş ne boyle :) masallah eridimmm:)Ayyy kaç gündür sorucam bana gülersiniz diye soramıyorum. Benim oğlumda tavana saate oraya buraya bakıp kocaman kocaman gülüyo sebep ne dicektim ki normalmiş. Örnek ;
Hem bi ise yaramamis hem de annenin lafini mi yapiyor. Üzülme canim sen. Normalde soylese belki huyu boyle deyip gecersinde bu donemde batiyor her şey.Canım KV brnim üstte oturuyoannem bana 23 gün bakyı KV daha 1 bardsk su vermemiş bana diuor ki ne vardı annen 40 na kadar kalsaydı cinlerim tepeme çıktı eve inince hıçkıra hıçkıra ağladım eşimin dediğiyse ne var bunda onu alıp boğasım geldi ama sustum hiç bi şey demedim
Elinde oklavayla adamin tepsine dikilme tombikgece benim eşim horul horul uyuyor valla. bi de sabah kalkıp ayy uykumu alamadım falan diyor. gündüz uyuma desin bana da bak gör napıyorum ben onagece de her uyandığımda sen de uyan o zaman derim.
Benim oglum bi ayda 2 kilogram aldi doktor 700 gram fazlamiz var dedi bence herseyin fazlasi zarar gazli oldugu icin asiri emiyodu mamada kullanmiyorum ama zayif dogdu allahtanmatsiyahoje taha 18oo gr aldı ilk ay sakıncalı mi ymis ne diosun
Müslin örtü kullanan var mi?
Uyanir uyanmaz perdeye lambaya kapıya gülen modellerden sizde de var mi :)
Canim her seye kullanabilirsin. Cok hafif bi örtü. Battaniye bu dönemde kalin geliyor bebege.ustune ortmeye cok iyi oluyor. Emzirme onlügun yoksa bu ortu bayagi hafif sicaklatmadan emzirebiliyorsun. Yatacagi yere seriliyor.disarda pusetin ustune ortebiliyorsun. Banyo sonrasi kurulamak icin arkadasin da dedigi gibi fevkalade. Acuk pahalı geldi bize :) iki tanesini 40tlye aldim. Esim evde müslin örtüye kıymetli muamelesi yapiyor. Oglum alsin yere atsin felan oglum napiyorsun müsline oyle davranamazsin felan diyoro ne için kullanılıyor?
Ayyy kaç gündür sorucam bana gülersiniz diye soramıyorum. Benim oğlumda tavana saate oraya buraya bakıp kocaman kocaman gülüyo sebep ne dicektim ki normalmiş. Örnek ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?