2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar bi tek benim aryam suratsız galiba:)))Gülme efekti yüklenmemiş benim kızıma:)))sabah uyanır uyanmaz gülücükler saçıyor yakaladık yakaladık yakalayamazsak zinhar gülmüyor:))))
Benim oğlan da aynı
Bizi kesecek gibi bakıyor
Nadiren gülümseme o da çok nadir

Canim sanirim lokal anestezi ile yapacak dr. Ben genel olsun istiyordum o korkuyu yaşamamasi adina.
Oy kalıcı ozaman sizinki masallah. Bizimkinde bi koyulasma var. Yalan olcak gibi

Ben de cok memnunum canim. İki tane var ama boyutlari kucuk biraz.baska da bulamadim. Nerden almistin sen ? Bir de markasina gore kalitesi degisiyor mu bu kumasin? Birinde vardi daha yumusakti sanki.

Hem bi ise yaramamis hem de annenin lafini mi yapiyor. Üzülme canim sen. Normalde soylese belki huyu boyle deyip gecersinde bu donemde batiyor her şey.

o ne için kullanılıyor?
Canim her seye kullanabilirsin. Cok hafif bi örtü. Battaniye bu dönemde kalin geliyor bebege.ustune ortmeye cok iyi oluyor. Emzirme onlügun yoksa bu ortu bayagi hafif sicaklatmadan emzirebiliyorsun. Yatacagi yere seriliyor.disarda pusetin ustune ortebiliyorsun. Banyo sonrasi kurulamak icin arkadasin da dedigi gibi fevkalade. Acuk pahalı geldi bize :) iki tanesini 40tlye aldim. Esim evde müslin örtüye kıymetli muamelesi yapiyor. Oglum alsin yere atsin felan oglum napiyorsun müsline oyle davranamazsin felan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…