- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.261
doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama dün de bugün de bol bol uyutuyorum ki mikroplarla kolay savaşsın diye. uyanınca çok hareketli çünkü. ateş de bugün 37 yi geçmedi daha çok şükürDaha birşey olmaz bugün gün içini takip et yeter 1 gün oluyor ateş sadece
o ne için kullanılıyor?Müslin örtü kullanan var mi?
maşallah gamzelerine tütütü allah nazarlardan saklasın çok tatlı.Ayyy kaç gündür sorucam bana gülersiniz diye soramıyorum. Benim oğlumda tavana saate oraya buraya bakıp kocaman kocaman gülüyo sebep ne dicektim ki normalmiş. Örnek ;
benim kızım da öyle kocaman gülmüyor hiç. biraz gülüyor. bazen de kaşları çatıyor. suratsız bebek olacak bizimkiler :)Kızlar bi tek benim aryam suratsız galiba:)))Gülme efekti yüklenmemiş benim kızıma:)))sabah uyanır uyanmaz gülücükler saçıyor yakaladık yakaladık yakalayamazsak zinhar gülmüyor:))))
evet canım çok şükür gece rahat geçti. annem yanımda olunca baya rahatladım. ben ne yapacağımı bilemediğim için çok tedirgindim. anneme güvendim. bir yandan da dua ettim eğer bişey olcaksa annem burdayken olsun diye. ama olmadı çok şükürAnlamadim valla neyin dogru oldugunu benim oglum da 20 gunde 1 kg aldi ama cevremdekiler begenmiyo kilosunu. Bu tontis bebisler onlarin demesine gore cok sagliksiz o zaman. Bosvrrlim ya birinin begendigini digeri begenmiyo. Cok sevindim canim bi sorun olmadigina annen yaninda olunca telasin da azalmistor
Hazirlamadilar canım yaptılar kahvaltilsrini gittiler çok şükür 1 gün kaldılar neysekiAy çocuklusun aklın annende kahvaltılarını kendileri hazırlasın bi zahmet. İyi geçer inşallah ameliyat.
Aynen canım çok şükür çıktı annem ameliyattan çok teşekkür ederim canımasososos çok geçmiş olsun annenin ameliyatı çok iyi geçsin insallah.anlayışsiz insanlara sinir oluyorum ya daha minigin dünyaya alismamisken evde yatılı kalmak niye
İnşallah canım çok teşekkür ederimasososos saglikla atlatir insallah annen canim.
Çok teşekkür ederim canımCnm çok geçmiş olsun
azaltmaz canım aksine artırır sütünü. benim kızım emdikten sonra süt kalmıyor hiç. denedim azıcık bişey ya çıktı ya çıkmadı. ben de zorlamıyorum artık. bir de bebek makinadan kat kat güçlü emermiş.aklında olsun. sağınca 60 cc çıkıyorsa bebek emince 90-100 çıkarmış mesela.Kızlar her emzirmeden sonra süt kalmis mi diye sağmak istiyorum bu sütü mü azaltmaz dimi bunu yapmamın sebebi bebeğim sut az kalınca göğüsümün ucunu çektirerek durmadan kafasını diğer tarafa çeviriyor emmek istemiyor. Bir de kızlar bebeklerin gündüz uyumadığında nasıl vakit geçiriyor neler yapıyorsunuz
Canım uzun uzun yazmışsın eline sağlık çok faydalı olacak bana bunlarazaltmaz canım aksine artırır sütünü. benim kızım emdikten sonra süt kalmıyor hiç. denedim azıcık bişey ya çıktı ya çıkmadı. ben de zorlamıyorum artık. bir de bebek makinadan kat kat güçlü emermiş.aklında olsun. sağınca 60 cc çıkıyorsa bebek emince 90-100 çıkarmış mesela.
süt az olunca bebeğin huysuzlanıyorsa süt azalınca göğsüne masaj yapmayı dene. o zaman tazyik artıyor.
benim kızım nerdeyse iki üç hafta gündüz hiç uyumadı. (uyutmak gerekirmiş uyutmamam hataymış) gündüz aktiviteleri benden sorulur
kucakta oda oda gezmek, aynaya baktırmak, buzdolabı süslerine baktırmak balkondan dışarı baktırmak
yüzüstü yatırmak (bebeğin gelişimi için günde 3-4 kere yapılması lazım), kitap okumak, sohbet etmek, şarkı söylemek, mutfakta yemek yaparken yemek tarifi vermek, kollarını bacaklarını açıp kapamak birbirine değdirmek suretiyle spor yapmak vs vs. bunları yapıyordum sürekli konuşuyordum. çünkü kızım sürekli ilgi istiyordu. kitap okurken biraz sussam ağlıyordu.
şimdi farklıyım ama. uyanınca 1-2 saat sonra geri uyutuyorum. o uyanık kaldığı sürenin de bir kısmı bakım alt değiştirme emzirme ile geçiyor. zeka kartlarımız var onları gösteriyorum anlatarak, dönencesine bakıyor evde dikkatini çeken kırlentler saat vs onlara bakıyor, sohbet ediyorum yüzüstü yatırıyorum spor yaptırıyorum. eskisi gibi kucakta dolaştırmıyorum kitap okumuyorum öyle uzun uzadıya. çünkü bebeklerin uykuya her şeyden çok ihtiyacı var
Bizimki de şimdiki uykusuzluklarını hamileyken uyuduklarına say diyor, normalde ișe giderken öper beni ama hamileliğimde giderken uykumu kaçırmaya çalışırdı sonra da hadi uyu uyu derdi neymiş öğlene kadar uyuduğum için kıskanıyormuş beniEş var eş var arkadaş... Benim esimde ben gittikten sonra uyuma kiskaniyorum diyorkalk işini yap diye de dürtüklüyor
Canim cikmaz artik atesi.dususe gecti mi peki suanda kac atesi? Sevindim atessiz atlatmaniza.@Daisymom canım bilgiler hafıza kartında olabilir.öyleyse hafıza kartını başka telefona takıp alabilirsin fotoları
@gvn1907 maşallah doruk iyi kilo almış. dr ne dedi bu konuda? deniz bu ay 1300 almış benim dr bu kadar kilo alması sağlıksız dedi mama verme sakın dedi. ama ben zaten mamayı mecbur kaldığımda veriyorum.
@ALTINIM S sssn @EmiraSalih kızlar annemin de desteğiyle bu geceyi ateşsiz atlattık çok şükür. tehlike ne zaman geçer acaba? annem geçti artık diyor ama burda aşının ikinci günü birinin ateşi çıkmıştı diye okudum ben
Canim agzi sut doluyo nefessiz kalir gibi emiyo.birden kadasini cekince agzindan sutler akiyo.o zaman anliyorumki agzina cok geldiginden yutamiyoSutun tazyikli geldigini nasil anlariZ? Kizim mememde adeta yay gibi oluyo bazen ayaklarini geri ariyo sinirleniyo savasiyo mememle. Benimde aklima geldi arastirdim ama kaka renginde bi sorun yok. Nasil anlarim bu durumu?
Ben de zeytinyağı verdim dün bi çay kaşığı yaptı çok şükür.mecbur kalyrz bi sürede sonra ama ya.sıkıntılı olması belki de ondan değil ama 6 gün yapmayınca kesin ondan dyrm.elimden geldiğince müdahale etmemeye çalışyrm ama napm yani. Kulak çubuğu bizde işe yaramadı
Ben de zeytinyağı verdim dün bi çay kaşığı yaptı çok şükür.mecbur kalyrz bi sürede sonra ama ya.sıkıntılı olması belki de ondan değil ama 6 gün yapmayınca kesin ondan dyrm.elimden geldiğince müdahale etmemeye çalışyrm ama napm yani. Kulak çubuğu bizde işe yaramadı
Ayy çok tatlısın sen maşallah :)Ayyy kaç gündür sorucam bana gülersiniz diye soramıyorum. Benim oğlumda tavana saate oraya buraya bakıp kocaman kocaman gülüyo sebep ne dicektim ki normalmiş. Örnek ;
Bir de dönence var onla vakit geçiriyor daha güzelini alcam yakında.oyun halısı ve çıngırak da alıcam vakit geçirmesi içinKızlar her emzirmeden sonra süt kalmis mi diye sağmak istiyorum bu sütü mü azaltmaz dimi bunu yapmamın sebebi bebeğim sut az kalınca göğüsümün ucunu çektirerek durmadan kafasını diğer tarafa çeviriyor emmek istemiyor. Bir de kızlar bebeklerin gündüz uyumadığında nasıl vakit geçiriyor neler yapıyorsunuz
geçmiş olsun canım şimdı nasıl annenÇok teşekkür ederim canım
36,8 -37 arasında gidip geliyor bugün.daha çıkmaz mı diyosun emin misin?Canim cikmaz artik atesi.dususe gecti mi peki suanda kac atesi? Sevindim atessiz atlatmaniza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?