2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

hangi marka poşet kullanıyorsun?

Ya eskiden mermerşahi bezler vardı, ben ilk kızıma kullanmıştım. Şimdi bu müslin bezler onun daha yumuşağı :))
Pamuklu örtü gibi düşün :))

Her derde deva ama :) banyo sonrası, arabada, evde, sıcakta, heryerde kullanabilirsin. Çok emici birde.

Kızlaaar ya şu 40 çıkınca çok mu değişiyor bebişler herkes oyle diyo büyük bir beklentiye girdim vallahi ne keramet var şu kırkta daha 28deyiz biz

benimkinde bir dğeişiklik olmadı valla :) olduysa da olumsuz yönde hep uyurdu artık daha çok uyanık sürekli birini istiyor etrafında :) öncdeen bütün gün uyur, uyanınca da bakınırdı öyle

Kızlar bişey sorucam arya bu iki üç gündür çok uyuyo yani şöyle anlatayım gündüz bi kaç saat dışında hep uyuyor diyebilirim gece de hep uykuda besliyorum.dr Una gün aşırı soru sorduğum için artık utanıyorum:)))kan değerlerine mi baktırmak Lazım Telaş Yaptım.

Muslin nedir pardon

Kuzum, Arya prematüre bir bebek ve yeni yeni toparlıyor.
Deniz neredeyse 4 aylık olana kadar hiç uyanmadı :))
Endişelenme lütfen, büyüyor o sıpa :))

Kızlar aranızda memur olup doğum yardımını alan var mı. Ben daha başvurmadim ne yapmam lazım iş yerine mi gitmem lazım

Kuzum, Arya prematüre bir bebek ve yeni yeni toparlıyor.
Deniz neredeyse 4 aylık olana kadar hiç uyanmadı :))
Endişelenme lütfen, büyüyor o sıpa :))
Uyusun da büyüsün o zaman sıpam:))ne bileyim kuzum bu bi kaç gündür aklıma takılmıştı,Uyandığında gayet hareketli şükğrler olsun.yani kan değerlerinde bi düşüklük filan olsa uyandığında da halsiz olır sanırım.doğru söylüyosun endişelenmemek Lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…