- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.361
maşallah canım sütün yarıyor demek ki. sıkıntı yok o zaman maşallah.Mama yok canım çok sukur sadece süt için fındık
OoyyEvet canım ama biz kırkımız çıkınca azdık mızmız uyku düzeni olmayan bir bebiş olduk yani hayallerim yıkıldı
Helal sana beee :)Ama oyle değil mi bacim ya benim muslin bezime karışıp ezikleyecek adamı madam yaparım valla
ay ben de o müslini lcw de ninni modeli olandan al gibi anladım. ayyy offf çok cahilimmmmPuhahahahahaha :)))
Ben lcw ninki yazmak istedim ama otomatik düzeltmesi ömrümü yedi bu telefonun. Ninni yazmış zeki alet :))
Valla doğru dedin anacımAma oyle değil mi bacim ya benim muslin bezime karışıp ezikleyecek adamı madam yaparım valla
hangi marka poşet kullanıyorsun?Cnm ben verdim geçen gün ve kızım almadı midesi bulandı. Bende kokladım buzluk kokuyordu sanki.bence sizlerde bir deneyin alacak mı bakalım. Ben koymayı düşünmüyorum. Artık. 1 biberon sütü dökmek zorunda kaldım.
Ay o zaman kırk mırk beklemeyeyim ben aynen devamAçık konuşayım :))) vallahi bir halt yok :))) aynen devam :)))
Kızlaaar ya şu 40 çıkınca çok mu değişiyor bebişler herkes oyle diyo büyük bir beklentiye girdim vallahi ne keramet var şu kırkta daha 28deyiz biz
Muslin nedir pardonBen de ilkinde bilmiyordum kullanmadim. Gorumcem geldiginde oglumun ustune tülbent ortuyordum aa müslinin yok mu ben seni almistir diye dusunmustum diye beni ezikledi.canim uzun sure kullanirsin yaz kiş deme. Tatile felan gidersiniz seneye orda cok lazim olur :)
Ayy gelmesini kız bu kırk o zaman istemiyorum böyle iyiyizbenimkinde bir dğeişiklik olmadı valla :) olduysa da olumsuz yönde hep uyurdu artık daha çok uyanık sürekli birini istiyor etrafında :) öncdeen bütün gün uyur, uyanınca da bakınırdı öyle
Kızlar bişey sorucam arya bu iki üç gündür çok uyuyo yani şöyle anlatayım gündüz bi kaç saat dışında hep uyuyor diyebilirim gece de hep uykuda besliyorum.dr Una gün aşırı soru sorduğum için artık utanıyorum:)))kan değerlerine mi baktırmak Lazım Telaş Yaptım.
Uyusun da büyüsün o zaman sıpam:))ne bileyim kuzum bu bi kaç gündür aklıma takılmıştı,Uyandığında gayet hareketli şükğrler olsun.yani kan değerlerinde bi düşüklük filan olsa uyandığında da halsiz olır sanırım.doğru söylüyosun endişelenmemek Lazım:)Kuzum, Arya prematüre bir bebek ve yeni yeni toparlıyor.
Deniz neredeyse 4 aylık olana kadar hiç uyanmadı :))
Endişelenme lütfen, büyüyor o sıpa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?