2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Günün konusu müslin oldu. Bende lcw dan almıştım 2 tanesi 10 liraydı ama çok büyük değil benimkiler oğlumu onunla kundaklıyorum bacakları sarmaya yetmiyor zaten iyi oluyor Hakikaten çok pratik bir örtü herşeye kullanılıyor.

Takmamaya çalışıyorum da bunu diyenler hep anne olanlar anlamıyorum

Ben de cok memnunum canim. İki tane var ama boyutlari kucuk biraz.baska da bulamadim. Nerden almistin sen ? Bir de markasina gore kalitesi degisiyor mu bu kumasin? Birinde vardi daha yumusakti sanki.
Ebebekte vardi canim bugun gordum.hemde baya buyuktu

O degilde gundemi bugun cok geriden takip ettim ben Cok gezdik biz gun eve geldigimizde pertim cikmisti.Birdenustune kizim uyumazsa mahvolurum dedim cok sukir uyudu 1 saat once.

Bu arada kizlar birsey sorucam.benim kiz saat 8 bucuk 9 bucuk arasi uyuyo.diyelimki 9 bucuga dogru uyudu.geri 2 bucuk gibi uyaniyo hatta bazen uyanmiyo uyurken emziriyorum.sizce 5 saat cok mu? Kendisi o saatte uyansa yine de gec oluyo mudur? Yani duzenini mi bozuyorum acaba diyorum bilemedim bir turlu.2 bucuk 3 e dogru emincede 6 6 bucuk arasi uyaniyo

Hahah yeminle koptum yorumlara
Tek tek yazamiyorum canlar kv geliyo yoldan yemek hazirliyorum. Yarin sabahtan hastaneye sünnete gidicez.

Bende müslinle tanisali bir ay oldu merak etmeyin :) cok bilmedigimden sizlere sordum nerelerden bulabilirim diye :)
Cevaplar ve tatli muhabbet icin var'olun :)
Dua edin lutfen oglanlari pipisi saglam donelim eve :) sacmalama demeyin korkuyorum. Ankarada ozel bi hastande lazerle sunnet yaparken fazla kesmisler haberlere konu oldu endişem bundandir...

Kızlar aranızda memur olup doğum yardımını alan var mı. Ben daha başvurmadim ne yapmam lazım iş yerine mi gitmem lazım

Benim esim başvurdu canım. Aile ve sosyal politikalar bakanlığına benim kimliğim ve doğum belgesiyle başvurdu. Bir ay sonra da para yattı. Is yerinden başvuranlar da varmış. Sen is yerini ara sor istersen canim

Dun asi olduk ege cok huzursuz kucağimdan inmiyo kac gune gecer asinin etkisi kizlar yaaaa

Hehehe yerim sipa bizde de var cnm bu durum meleklere güler derler :)Eki Görüntüle 1879634 tabi en masumu bu bazen ağzını 1 karış açıp güldüğü de oluyor :)
Allahım bu bebekler beni öldürck ya. Maşallah doruk paşamaBizim ki de kopuyo bazen. Gece kahkahasına uyanyr m resmen bi tane de bizden olsun gülen bebeklere o zman

Eklentiler

• IMG_20160829_124219720.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 89
Kızlaaar ya şu 40 çıkınca çok mu değişiyor bebişler herkes oyle diyo büyük bir beklentiye girdim vallahi ne keramet var şu kırkta daha 28deyiz biz
Valla bizimki kırkından sonra gülmeye başladı resmen. Belki de kendimi odakladığım için ama büyüklerin de bi bildiği vardır illa

Kızlar yine bir fikirle karşınızdayım

Bunu internetten takim olarak aldım. Ayni tişörtün babasının-kızı, annesinin-oğlu/kızı, copy-paste gibi versiyonları da vardı :) kumaşı da yumusacik. 2-3 güne hemen getirdiler. İsteyene özelden link verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…