- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.381
Kurtaricim valla :)))Müslin örtü kullanan var mi?
Uyusun da büyüsün o zaman sıpam:))ne bileyim kuzum bu bi kaç gündür aklıma takılmıştı,Uyandığında gayet hareketli şükğrler olsun.yani kan değerlerinde bi düşüklük filan olsa uyandığında da halsiz olır sanırım.doğru söylüyosun endişelenmemek Lazım:)
Evet canimCanım temassız ateş ile nereden ölçtün alnından mi
Hele ah o azgın erkek Çocukları sırtlarından teri eksik olmaz :) bu bezden evde varmış yav adını bilmeden kullanmisimYa eskiden mermerşahi bezler vardı, ben ilk kızıma kullanmıştım. Şimdi bu müslin bezler onun daha yumuşağı :))
Pamuklu örtü gibi düşün :))
Her derde deva ama :) banyo sonrası, arabada, evde, sıcakta, heryerde kullanabilirsin. Çok emici birde.
Niye kan değerine baktiracaksin güzelim ağrısı sizisi gazi yok karnı da doyuyorki uyuyor. Bak tonla bebeği gazlı anneler var sana girişirler heeeKızlar bişey sorucam arya bu iki üç gündür çok uyuyo yani şöyle anlatayım gündüz bi kaç saat dışında hep uyuyor diyebilirim gece de hep uykuda besliyorum.dr Una gün aşırı soru sorduğum için artık utanıyorum:)))kan değerlerine mi baktırmak Lazım Telaş Yaptım.
Mümkünse lohusaya hiç gelmesin kimseLohusaya aksam ziyareti yapmasinlar diye pankart mi asalim illaher seyi gectim en zoru sutyenle durmak alismisim 7/24 salmaya
Ayol mama yiyen de büyüyor yemeyen de bu insanları anlayamıyorum herkesten güldür güldür süt gelecek diye bir kaide mi var acaba sen en gidaya geçince ancak ceneleri kapanır sık disini güzelim kapa kulağını takmaBıktım bu kadınlardan bıktımmmmNiye mama veriyormuşum zevk için tamam mı çok büyük zevk alıyorum bebeğime mama verirken
Bıktım bu kadınlardan bıktımmmmNiye mama veriyormuşum zevk için tamam mı çok büyük zevk alıyorum bebeğime mama verirken
Biz atlattık sanırım gaz olayını tatlım bi ara geceyi Gündüzü karıştırmıştım buralara uğramaz olmuştum ne yapıyodum sanıyosun:)))Niye kan değerine baktiracaksin güzelim ağrısı sizisi gazi yok karnı da doyuyorki uyuyor. Bak tonla bebeği gazlı anneler var sana girişirler heeemaşallah kara kizima
canimm oglunun ismi Ertuğrul du dimi benim oglumun ismide ertugrul aynen kaslar hep catik bi sekilde cok nadir gulumsuyo
Hahahahah inanmıyorum,
benim oğlumun adı da Ertuğrul, ve aynen dediğiniz gibi hep çatık kaşlı, çok sert ve şimdiden o özelliğiyle meşhur
Sadece rüyalarında gülümsuyor. Bakalım bugün 40mız çıktı, bundan sonra çok güler diyolar
Sevindim oğlumun adaşları olmasına
Haftaya da bizim var aşımız inşallah atlatırız sorunsuz bizdeEvet canim
Yaaa oyle gercektenErtuğrul'lar isimleri gibi ağır başlı sert duruşlu demek
Vay be bizim oğlanlar ürkütücü demek
Ay vallahi sinir oldum bunu az önce soranda on aylık bebeğe hazır meyve puresi veriyor dicektim sen niye onu veriyorsun da işte sustumAyol mama yiyen de büyüyor yemeyen de bu insanları anlayamıyorum herkesten güldür güldür süt gelecek diye bir kaide mi var acaba sen en gidaya geçince ancak ceneleri kapanır sık disini güzelim kapa kulağını takma
Canımsın sen benim yaaa nede güzel cevap vallahi soylicem bunu her diyeneKendi sütümden yoğurt yapıyorum o Yüzden bebeğimi emzirmiyorum deLittlestar deli oluyorum öylelerine ya size ne size neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?