2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cin gibi bakıyor sıpa maşallah, sıkıntısı olan bebek bakmaz öyle :))
Aynen annesi, uyusun da büyüsün kuzum :)

Yine bir elektrik süpürgesi sesi eşliğinde bebek arabasıyla evin koridorunda yürüme faslı

Hele ah o azgın erkek Çocukları sırtlarından teri eksik olmaz :) bu bezden evde varmış yav adını bilmeden kullanmisim

Niye kan değerine baktiracaksin güzelim ağrısı sizisi gazi yok karnı da doyuyorki uyuyor. Bak tonla bebeği gazlı anneler var sana girişirler heee maşallah kara kizima

Lohusaya aksam ziyareti yapmasinlar diye pankart mi asalim illa her seyi gectim en zoru sutyenle durmak alismisim 7/24 salmaya
Mümkünse lohusaya hiç gelmesin kimse bende inek gibi geziyorum bazen sutyen askilari arkamdan sallanıyor. Sanırım oğlum beni entegre süt tesisi sanıyor

Bıktım bu kadınlardan bıktımmmm Niye mama veriyormuşum zevk için tamam mı çok büyük zevk alıyorum bebeğime mama verirken
Ayol mama yiyen de büyüyor yemeyen de bu insanları anlayamıyorum herkesten güldür güldür süt gelecek diye bir kaide mi var acaba sen en gidaya geçince ancak ceneleri kapanır sık disini güzelim kapa kulağını takma

Bıktım bu kadınlardan bıktımmmm Niye mama veriyormuşum zevk için tamam mı çok büyük zevk alıyorum bebeğime mama verirken

Canım hiç takma kafanı ya, bana da devamlı biberonla gören ne o emzirmiyor musun diyor, hiç istifimi bozmadan hayır emzirmiyorum hoşuma gitmiyor diyorum üzerine birşey diyemiyorlar :) sanki keyfimizden ben her mamadan önce mutlaka emziriyorum ardından mama takviyesi yapıyoruz sütüm çok az maalesef ama takmıyorum da kafama

Niye kan değerine baktiracaksin güzelim ağrısı sizisi gazi yok karnı da doyuyorki uyuyor. Bak tonla bebeği gazlı anneler var sana girişirler heee maşallah kara kizima
Biz atlattık sanırım gaz olayını tatlım bi ara geceyi Gündüzü karıştırmıştım buralara uğramaz olmuştum ne yapıyodum sanıyosun:)))

canimm oglunun ismi Ertuğrul du dimi benim oglumun ismide ertugrul aynen kaslar hep catik bi sekilde cok nadir gulumsuyo

Ertuğrul'lar isimleri gibi ağır başlı sert duruşlu demek
Vay be bizim oğlanlar ürkütücü demek

Ay vallahi sinir oldum bunu az önce soranda on aylık bebeğe hazır meyve puresi veriyor dicektim sen niye onu veriyorsun da işte sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…