- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.461
Cnm evet diyarbakırda yaşıyoruz havası çok kuru zaten dr hergün burun damlası kullan dedi kullanmazsan dediğim gibi sabaha karşı nefes alamicak gibi oluyo emerken sadece sabaha karşı zorlanıyo cnm damlayı dökünce rahatlıyo acab akşamdan damlatıp da yatırsam daha mı iyi olur10
Evet canim horluyo gibi hiriltilar cikiyo gece bazen. Ama nefes alamicak gibi olmuyo. Acaba nemsiz bi yerde yasadigin icon olabilir mi gece nefessiz kalmsi? Ben de cok korkuyorum babasi da 2 sene bronsiti atlatamamis bebekken. Kotu hava da cok etkiliyo okullar acilinca biz duzceye geri doncez. Duzce de turkiyenin en kirli havasinapicam bilmiyorum.
Bence sen de bi gotur emmesinde azalma var mi diye soruyo doktor var mi?
Canim ilik suyla temizledikten sonra lanolin krem suruyodum cok iyi geliyo yuzunu cizdiginde bi kere denemistim kizaran yere surdum hemen o gun gecti zaten zararsiz bi kremCevabın için teşekkür ederim canım, tavsiyene uyup dün bebelac ac almiron aldım ve oğluma bu zamana kadar golden goat vererek ne kadar işkence çektirmişim onu anladım. Mamayı değiştirmek için neden bu kadar çok bekledim bilmiyorum ama şimdi çok vicdan azabı çekiyorumnormalde bu saatlerde gazdan dolayı aşırı kıvranırdı ve uyuyamazdı. Şimdi mışıl mışıl uyuyor ve ben onu seyrediyorum. Diğer mama da iyi olabilir ama bence yenidoğan için biraz ağır bir mama. Tabi bunun etkisini de ileride daha iyi anlarım. Umarım oğlumun bundan sonraki gelişimi de böyle devam eder.
Bir başka sorunumuz daha var kiyüzünde ve hafif olarak göğsünde isilik tarzı sivilcelenme var ve her gün ılık duş aldırmama ve terletmememe rağmen günlerdir geçmiyor. Sabah doktora götüreceğim. İnşallah en kısa sürede bu sorunun da üstesinden geliriz.
Başına gelen arkadaş varsa bunun için önerileriniz nelerdir?
İşyerinden ust yazi aliyosun cnm bi de matbu dilekce var onu yazıyosun dogum belgeni ve cocugun kimlik fotokopisini de ekliyosun birer örnekleri okulda kaliyo asillarini aile ve sosyal hizmetlere veriyosun ben temmuzda verdim eylül de hesabina yatar para dedilerKızlar aranızda memur olup doğum yardımını alan var mı. Ben daha başvurmadim ne yapmam lazım iş yerine mi gitmem lazım
Nerden aldın cnm bi de fiyat öğrenebilir miyim ? İnşallah internetten almamışsındır eşim internetten bişeyler almaya karşıBen bundan çok memnunum canım fiyati fa uygundu
Ben de acaba kullandıklarım müslin mi diyordum sen yazınca emin oldum evet ben de sürekli onları kullanıyorumGünün konusu müslin oldu. Bende lcw dan almıştım 2 tanesi 10 liraydı ama çok büyük değil benimkiler oğlumu onunla kundaklıyorum bacakları sarmaya yetmiyor zaten iyi oluyorHakikaten çok pratik bir örtü herşeye kullanılıyor.
Canım maşaAllah kızına bence uyandırma uykuya ihtiyaç duyuyor uyanmıyor açlık hissetse uyanır... Bu arada ne zamandır bu düzendesiniz?Bu arada kizlar birsey sorucam.benim kiz saat 8 bucuk 9 bucuk arasi uyuyo.diyelimki 9 bucuga dogru uyudu.geri 2 bucuk gibi uyaniyo hatta bazen uyanmiyo uyurken emziriyorum.sizce 5 saat cok mu? Kendisi o saatte uyansa yine de gec oluyo mudur? Yani duzenini mi bozuyorum acaba diyorum bilemedim bir turlu.2 bucuk 3 e dogru emincede 6 6 bucuk arasi uyaniyo
MaşaAllah oğluşuna da saçlarına da not: 2. Çocuğu da kel olan kıskanç anneAllah razı olsun canım. Cümlemizin evladını bağışlasın rabbim
Ah ah o saçlar dışardayken çok güzel de karnımın içindeyken ne kadar midemi yakmıştı bir bilsen...
Sizinki artmaz İnşallah canım benim 42. Gün başladı hala devam ediyor neye ugradigimizi şaşırdık sabrla gidermeye çalışıyoruzYaaa bende biraz azalır diyordum artmaz gaz sorunu inşallah
Herkese veriliyor bu para... Ben 24 eylül de alacağım.... Eşim başvurmuştu sgk ya... 170 i arayın bilgişendirirler... Söyledikleri günde mutlaka almak lazım ona fikkat edinİyi geceler kızlar bişey danışmak istiyorum siz bilgili annelere ateşölçer alacağım ne marka önerirsiniz çok pahalı olmamak koşuluyla arkadaşım chicco aldı hiç memnun değil hep yanlış ölçüyo diyo ben de kararsız kaldım kullandığı ateşölçerden memnun olanlardan tavsiye alabilir miyim bir de biliyosunuz devlet ikinci çocuğa 400 üçüncüye 600 tl destek veriyo alan var mı acaba merak ettim eşim yarın bi bakacak müsait olunca
Benimki de öyle düşünüyor canım bana kızım yeter Allah olmayanlara versin deyip duruyorum ben ciddi o ciddi ne olacak bakalım zaman gösterecekGünaydıınn :) babamız edize 3kardes düsünüyomus ciddiye almadım tabi ama sanırm o ciddiydi
Hoşgeldin canım aramıza ben de bayramda tatile gitmeyi düşünüyorum çok ihtiyacım var benim de kızım 45 günlük oldu büyük ihtimale gidecez hatta Mersin havasindan birsey olmaz diye düşünüyorum ama benim gideceğim yer hem uzak uzun yolculuk yani hem de havası çok soğuk soğuktan nasıl koruyacagimi bilemiyorummerhaba anneler. bende yeni katıldım aranıza. bende 2016 temmuz annesiyim. kolik sancısı olan bi erkek bebegim var bugün 44 günlük. bazen kol,kten eser yok bazen cok aglıyor. size bir sorum var kurban bayramında tatile gitmeyi düşünen var mı aranızda. şöyle mersine dogru gitsek diyorum havada cok sıcak olmaz ama pek cesaret edemiyorum. çokta sıkıldım evde...
Hoşgeldin canım aramıza ben de bayramda tatile gitmeyi düşünüyorum çok ihtiyacım var benim de kızım 45 günlük oldu büyük ihtimale gidecez hatta Mersin havasindan birsey olmaz diye düşünüyorum ama benim gideceğim yer hem uzak uzun yolculuk yani hem de havası çok soğuk soğuktan nasıl koruyacagimi bilemiyorum
Sudocrem anında geçiriyor cnmCevabın için teşekkür ederim canım, tavsiyene uyup dün bebelac ac almiron aldım ve oğluma bu zamana kadar golden goat vererek ne kadar işkence çektirmişim onu anladım. Mamayı değiştirmek için neden bu kadar çok bekledim bilmiyorum ama şimdi çok vicdan azabı çekiyorumnormalde bu saatlerde gazdan dolayı aşırı kıvranırdı ve uyuyamazdı. Şimdi mışıl mışıl uyuyor ve ben onu seyrediyorum. Diğer mama da iyi olabilir ama bence yenidoğan için biraz ağır bir mama. Tabi bunun etkisini de ileride daha iyi anlarım. Umarım oğlumun bundan sonraki gelişimi de böyle devam eder.
Bir başka sorunumuz daha var kiyüzünde ve hafif olarak göğsünde isilik tarzı sivilcelenme var ve her gün ılık duş aldırmama ve terletmememe rağmen günlerdir geçmiyor. Sabah doktora götüreceğim. İnşallah en kısa sürede bu sorunun da üstesinden geliriz.
Başına gelen arkadaş varsa bunun için önerileriniz nelerdir?
Meme emiyor mu peki?Geceden beri belki 30cc mama almadı aryabiberon ağzında öyle bekliyo sıkıp çenesini (neden böyle oldu anlamadım.
bizim donencemiz mutlu dusler ama oark yataga olmuyor maalesef.oyun halimizi arkadasim hediye yolladi.bondigo markasi e bebekten almis.2gun once actik.gayet renkli is gorur gibime gelio.oyuncak olarak da hep markali urunlerden aldim.dikkatini cekecek renklerde sesli seyler tercih ettim.sophie marka dis kasiyici aldim oyuncak olarak kullanabiliriz ayrica.güzel anneler yardımınıza ihtiyacım var. oyun halısı dönence ve bir iki oyuncak alıcam kızıma. ne tavsiye edersiniz? öyle çok pahalı olmasın bide dönence park yatağa takılabilr olması lazım. tavsiyelerinizi bekliyorum çok önemli geç bile kaldım almakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?