2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

evet canim basliklari degisiyor.ben dr browns almistim.kutusundan 2 numara ayri baslari da cikti.3aydan sonra onlari kullanicam.cok gazli bebisin varsa dr browns oneririm biberon olarak.
Yok canım şükür gaz sorunumuz yok 1 numara 6 aya kadar kullanabilir ama dimi buarada sen neden 3. Aydan itibaren 2 no kullanacaksın

Ay suan gundemimiz bu konu bizimde.tam ben yazacaktim ki senin yazini okudum sasirdim :) bizde dun esimle mersine gitsek mi acaba dedik.ama iste bebekle zor olur mu ya da bebege zor olur mu? Bu arada kizim 78 gunluk.mersin eyluldede cok sicak diye biliyorum birazda ondn cekindik

Can'ım ben de dün sipariş ettim ebebekten tiny love gym maymun adası oyun halısını, ben iki model arasında kalmıştım @Aryadeniz38 de bunu kullanıyormuş ben de aldım yarın elimde olur sanırım. İnşallah oğlum sever de oynar içinde :))

S sssn canım kızın gündüz uyuyor mu peki? Benim oğluşta gündüz çok uyumuyor gece hemen hemen senin dediğin saatlerle aynı uyuyor.
Uyuyo canim.en az 4 saat uyuyo gunduz.benim kizin uysuzluga tahammulu yok onu anladim ben.cok huysuz aglak oluyo oyle.zaten uykusu varsa gunduz meme verince uyuyo

ben yıllarca mersinde yaşadım daha sonra evlenip malatyaya geldim. temmuz agustos kadar sıcak olmaz mersin. belki o zamanların deniz tadınıda vermez dalgalı olur. rüzgar olur. acaba göze alınmalı mı alınmamalı? bebişle nasıl olur bi eşim gidecek denize bir ben. e bebiş acaba hava degişimi yaşar mı?cok kararsızız.

benim de tatile cok gidesim var ama kizimin duzenini bozmak istemiyorum.2 ayimiz bitti.hersey yolunda duzenimizi kurduk.simdi gitsek hasta falan olur birsey olur Allah korusun o yuzden evde kalmayi tercih ediyorum.el opmeye goturcem kizimi:))
Ben bebeğim 45 günlükken yazlığa götürdüm sakarya karasuya,orda kardeşim ve yeğenim hasta oldu meğer salgın varmış havada kusma ve ateş yapıyor..benim kızımada bulaştı..geldik eve ateşi çıktı 6gün hastanede yattık..çok zordu..gittiğime bin pişman oldum..he yine durdummu dersin durmadım tatile gittim geldim yeni bide..balıkesire gttim temiz hava temiz deniz kızıma çok iyi geldi denize tabiki sokmadım ama en azından temiz deniz mikrop saçmıyor..yani aslında demem o ki gittiiğin yer önemli..inşallah hiç hastalığa yakalanmaz yavrun..

Kuru sogani bol bebisinin basucuna bi yere koy onem yapiyomus bi dene bakalim

Biz de ayni kararsizlikta kaldik ama sonra hadi gidelim dedik geldik balikesire. Bebegime temiz hava cok iyi geldi. Ben denize havuza sokmuyorum bu yil ama aldigi oksijen yetiyor ona butun yil istanbulda olacak zaten.

Bizimbu ikinci gelisimiz ilk grlisimizde de cok huzurluydu yavrum sadece istanbula donup eve tıkılınca ilk 2 gün çok az uyudu.

Söylediğin gibi bir ses var sürekli karnında ve meme emerken savaşarak emiyor, biz hep gaza bağladık hiçte doktora götürmedik. Acaba bizimkide üşütmüşmü

A
aventinki değistiriliyo emzik baslarini ilerde ayri buyuk alabilirsin

Val
la ben tatile de gittim memlekete de geldim icak yolculuğu yaparak masallah hic sorun yasamadik sqkinan göze cop batar onlarinfa gezmeye hakki var:)

canım gazı vardıt belki midesinde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…