- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.501
Yok canım şükür gaz sorunumuz yok 1 numara 6 aya kadar kullanabilir ama dimi buarada sen neden 3. Aydan itibaren 2 no kullanacaksınevet canim basliklari degisiyor.ben dr browns almistim.kutusundan 2 numara ayri baslari da cikti.3aydan sonra onlari kullanicam.cok gazli bebisin varsa dr browns oneririm biberon olarak.
Ay suan gundemimiz bu konu bizimde.tam ben yazacaktim ki senin yazini okudum sasirdim :) bizde dun esimle mersine gitsek mi acaba dedik.ama iste bebekle zor olur mu ya da bebege zor olur mu? Bu arada kizim 78 gunluk.mersin eyluldede cok sicak diye biliyorum birazda ondn cekindikmerhaba anneler. bende yeni katıldım aranıza. bende 2016 temmuz annesiyim. kolik sancısı olan bi erkek bebegim var bugün 44 günlük. bazen kol,kten eser yok bazen cok aglıyor. size bir sorum var kurban bayramında tatile gitmeyi düşünen var mı aranızda. şöyle mersine dogru gitsek diyorum havada cok sıcak olmaz ama pek cesaret edemiyorum. çokta sıkıldım evde...
Can'ım ben de dün sipariş ettim ebebekten tiny love gym maymun adası oyun halısını, ben iki model arasında kalmıştım @Aryadeniz38 de bunu kullanıyormuş ben de aldım yarın elimde olur sanırım. İnşallah oğlum sever de oynar içinde :))güzel anneler yardımınıza ihtiyacım var. oyun halısı dönence ve bir iki oyuncak alıcam kızıma. ne tavsiye edersiniz? öyle çok pahalı olmasın bide dönence park yatağa takılabilr olması lazım. tavsiyelerinizi bekliyorum çok önemli geç bile kaldım almakta
Ay suan gundemimiz bu konu bizimde.tam ben yazacaktim ki senin yazini okudum sasirdim :) bizde dun esimle mersine gitsek mi acaba dedik.ama iste bebekle zor olur mu ya da bebege zor olur mu? Bu arada kizim 78 gunluk.mersin eyluldede cok sicak diye biliyorum birazda ondn cekindik
Bir hafta önce girdim çıktım hemen duş aldım,odaya çıkıncada bebe şampuanıyla iyice yıkadım bi sorun olmadı:) hatta termal havuzada girdim denizede girdim bi sıkıntımız olmadı çok şükür:)kızlar emziren anneler havuza giriyomusunuz sonrasında nasıl bir temizlik yapıyorsunuz
Ben bebeğim 45 günlükken yazlığa götürdüm sakarya karasuya,orda kardeşim ve yeğenim hasta oldu meğer salgın varmış havada kusma ve ateş yapıyor..benim kızımada bulaştı..geldik eve ateşi çıktı 6gün hastanede yattık..çok zordu..gittiğime bin pişman oldum..he yine durdummu dersin durmadım tatile gittim geldim yeni bide..balıkesire gttim temiz hava temiz deniz kızıma çok iyi geldi denize tabiki sokmadım ama en azından temiz deniz mikrop saçmıyor..yani aslında demem o ki gittiiğin yer önemli..inşallah hiç hastalığa yakalanmaz yavrun..benim de tatile cok gidesim var ama kizimin duzenini bozmak istemiyorum.2 ayimiz bitti.hersey yolunda duzenimizi kurduk.simdi gitsek hasta falan olur birsey olur Allah korusun o yuzden evde kalmayi tercih ediyorum.el opmeye goturcem kizimi:))
Cnm evet diyarbakırda yaşıyoruz havası çok kuru zaten dr hergün burun damlası kullan dedi kullanmazsan dediğim gibi sabaha karşı nefes alamicak gibi oluyo emerken sadece sabaha karşı zorlanıyo cnm damlayı dökünce rahatlıyo acab akşamdan damlatıp da yatırsam daha mı iyi olur
Bizde çok çektik gaz sancısından Sab diye gaz ilacı var bebek için..nokta atışı oldu resmen çok şükür geçti o ilaçla tavsiye ederim..Sizinki artmaz İnşallah canım benim 42. Gün başladı hala devam ediyor neye ugradigimizi şaşırdık sabrla gidermeye çalışıyoruz
ben yıllarca mersinde yaşadım daha sonra evlenip malatyaya geldim. temmuz agustos kadar sıcak olmaz mersin. belki o zamanların deniz tadınıda vermez dalgalı olur. rüzgar olur. acaba göze alınmalı mı alınmamalı? bebişle nasıl olur bi eşim gidecek denize bir ben. e bebiş acaba hava degişimi yaşar mı?cok kararsızız.
Herkese veriliyor bu para... Ben 24 eylül de alacağım.... Eşim başvurmuştu sgk ya... 170 i arayın bilgişendirirler... Söyledikleri günde mutlaka almak lazım ona fikkat edin
Söylediğin gibi bir ses var sürekli karnında ve meme emerken savaşarak emiyor, biz hep gaza bağladık hiçte doktora götürmedik. Acaba bizimkide üşütmüşmüKizlar doktor oglumu dinledi ve hiriltisi oldugunu soyledi. Ileriye donuk astim icin universiteye sevketti.gittik bi dotor bronsit baslangici oldugunu hastaneye yatmamiz gerektigini soyledi ama hocsma danisicam dedi. Hoccasi da gerek yok dedi siz yakin takibr alin ammesi azaliyo mu oksuruyo mu diye dedi. Emerken savasiyodu zaten ara ara ama doktora gittigimden beri gozume batiyo pinpirikli mi oldum ufff bilmiyorum
aventinki değistiriliyo emzik baslarini ilerde ayri buyuk alabilirsinKızlar ben biberon almak istiyorum ama büyüklerden istiyorum 200 ml üzerinde ama onların 0-6 ay olanından alıp 6 aydan sonra biberon emziğini değiştirebiliriz diye birşey duydum netten baktım ama emin olamadim var mi öyle bisey
öyle yaptılar ateş yok ama huzursuzİki igne bacaktan bir iğne koldan damla yok
menenjit olması lazım canımcanım bize 3 iğne yapıldı; biri karma biri verem 3. hatırlamıyorum şuan
la ben tatile de gittim memlekete de geldim icak yolculuğu yaparak masallah hic sorun yasamadik sqkinan göze cop batar onlarinfa gezmeye hakki var:)bazı anneler göze alıp gidiyolar 1 aylık 1 haftalık bebekle cıkıyolar tatile. ha belki yalan söylüyorlardır emın degilim nette ouyorum hikayelerini. bende cok kararsızım kendi zevklerimiz için bebişlerimizi hiç riske atmasak mı diyorum bir yandan. bir yandanda bebişi koruyup kollamak istemiyorum alışsın istiyorum. bende çok kararsızım. eşimde öyle.
canım gazı vardıt belki midesinde ?Bizim oyun halımız tiny love maymun adası mı Ormanı mı öyle bişey fotoğrafını atmıştım 150tl civarı çıngıraklara bayılıyor arya bolca var el kuklamız var benim Ördek eşimin civciv olarak yorumlayıp karar veremediğimiz:))ona da bayılıyor onun dışında sophie diş kaşıyıcımız var oyuncak niyetine gösteriyoruz.off gülüyorum ama arya bi iştahsız gibi geceden beri hiç doğru düzgün beslenmedimatsiyahoje (
bende düşünmeye başladım haklısın gerçektencanim 3u de igneymis damla degil maalesef.ben yanlis biliyormusum.rotayi yaptirma sebebim suriyelilerin bu kadar icimize girmis olmasi.yoksa bebde yaptirmayabilirdim
Ege de cok huzursuz du bgn 3. Gun neyse ki daha iyi yarin banyo yaptircam sicakta banyo yapamamakta huzursuz ediyoöyle yaptılar ateş yok ama huzursuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?