2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

benim de tatile cok gidesim var ama kizimin duzenini bozmak istemiyorum.2 ayimiz bitti.hersey yolunda duzenimizi kurduk.simdi gitsek hasta falan olur birsey olur Allah korusun o yuzden evde kalmayi tercih ediyorum.el opmeye goturcem kizimi:))

Ben oyun halısı bondigo serüven ormanı almayı düşünüyorum 90 tl filan arkadaşlarım kullandı çok beğendiler

300tl lik cocuk yardimina ben yeni basvurdum.tum bayanlar aliyor istisnasiz.kamu da belki direk maasla veriliyordur bilemiyorum.ben ozelde calisiyorum.sadece kimlikle aile ve sosyal politikalar il mudurlugune basvurdum.ptesi basvurdum.20sinden sonra alabilecegim soylendi

Bizim oyun halımız tiny love maymun adası mı Ormanı mı öyle bişey fotoğrafını atmıştım 150tl civarı çıngıraklara bayılıyor arya bolca var el kuklamız var benim Ördek eşimin civciv olarak yorumlayıp karar veremediğimiz:))ona da bayılıyor onun dışında sophie diş kaşıyıcımız var oyuncak niyetine gösteriyoruz.off gülüyorum ama arya bi iştahsız gibi geceden beri hiç doğru düzgün beslenmedi matsiyahoje (

Sıkma canını benim oğluşta arada yapıyor psikolojim bozuluyor buyumuyecekmis gibi geliyor bekle 1 saat sonra ver canim bu arada hangi mamayı kullanıyorsun
Aynen canım benim ya psikolojim bozuldu geceden beri.sabah Kalktım beslenme saatinde yine aynısını yaptı.çenesini hafifçe aşağı yukarı yapıyorum yine de emmiyor.baktım olacak gibi değil bıraktım hem biberonu hem kendimi sabahtan beri ağlıyorum(mama olarak aptamil kullanıyorum canım keçi Sütlü bi mama var onu kullanıcaktım Dr umuz kesinlikle kullanmayın folik asit eksikliği yapar diyince aptamile devam ediyorum

Kızlar ben biberon almak istiyorum ama büyüklerden istiyorum 200 ml üzerinde ama onların 0-6 ay olanından alıp 6 aydan sonra biberon emziğini değiştirebiliriz diye birşey duydum netten baktım ama emin olamadim var mi öyle bisey

evet canim basliklari degisiyor.ben dr browns almistim.kutusundan 2 numara ayri baslari da cikti.3aydan sonra onlari kullanicam.cok gazli bebisin varsa dr browns oneririm biberon olarak.

Aglama canim yıpratma kendini büyümeyen bebek görmedim annelik psikolojisi hormonları cok farklı biliyorum :) yeğenim 1650 kg dogdu ablam buyumeyecek yemiyor uyumuyor ağladı kustu ne yapacam bittim bakamıyorum diye ilk 6 ay gözünde surekli bir yas vardi :) suan 7 yasında yaşıtlarından boy ve kg olarak cok önde 2 yasından sonra o kadar hızlı kapattıki arayı ana okulunda kendi kendine harfleri rakamları öğrendi görsen fıldır fıldır bir çocuk oldu. Canı istememiştir normal yetişkin bir insan bile her gun aynı yemiyor emziren anneler ne kadar emdi diye miktarını bilmedikleri icin biraz daha rahat kendi ihtiyacını karşılar mutlaka seninde desteğinle birazda zorlamak gerek :)

teşekkür ederim . hoşbulduk. acaba hava degişim olur mu malatyadayım mersine gidecem.bide uzun yolculuk nasıl olaak acaba siz nereye gideceksiniz? nerdesiniz?
Her ye r sıcak malatyayi bilmem ama Mersin sıcak ve nemlidir die düşünüyorum canım sende çok fazla hava değişimi olmaz belki ama bende kesin olacak ben adanadayim bodruma gideceğiz kayinvalideler var yazın ortasında bile soğukta orası geçen sene şimdi eylül ortasi nasıl olur Allah bilir bir yandan bu sebepten gitmek istemiyorum bir yandan denize adana dışına çıkmaya çok ihtiyacım var çok kararsızım yani canım

1cicek3bocek cnm biz de oğlumun adını doğu koyduk merak ediyorum karakteri nasıl senin oğlanın?
Insallah benim oğlum gibi olur tatlım. Çok iyi huylu bir çocuk kimseye vurmaz kötü söz soylemez gazsiz ağrısız sorunsuz bir çocuk olarak büyüdü. Cokta duygusal bir çocuk ben aglasam benle aglar. Bana çok düşkündür. Yaramazlık olmuyor değil ama o da olacak çocuk sonuçta. Ismiyle yaşasın yavrun inşallah guzelim

Ay çok sevindim ya üzülmüştüm kiz senn için. Bir an düşündüm napardim dedim. Ben 3 yere yedekledimm valla

bazı anneler göze alıp gidiyolar 1 aylık 1 haftalık bebekle cıkıyolar tatile. ha belki yalan söylüyorlardır emın degilim nette ouyorum hikayelerini. bende cok kararsızım kendi zevklerimiz için bebişlerimizi hiç riske atmasak mı diyorum bir yandan. bir yandanda bebişi koruyup kollamak istemiyorum alışsın istiyorum. bende çok kararsızım. eşimde öyle.

D Daisymom cnm ben başvurmadım da eşime de sormadım hiç başvurdun mu diye sabah sorarım eşimiz başvurabiliyo mu ki valla yoksa bizimki 45 günlük oldu vermezler mi acaba
Can'ım bebeğin ve senin nüfus cüzdanınızla başvurabilir eşin. Valla bana bir ay içinde dediler ama sorun isterseniz gitmeden

Canım maşaAllah kızına bence uyandırma uykuya ihtiyaç duyuyor uyanmıyor açlık hissetse uyanır... Bu arada ne zamandır bu düzendesiniz?
Canim bayadir bu duzendeyiz.en gec 9 bucukta uyumasj icin savas verdim hep.gece uyanmalarida yavas yavas kendiliginden oturdu.40 imiz ciktigi gun uzun uyumustu.geceyide bildigi icin uyansada geri uyuyo.dun 12 de ben yatarken emzirdim.uyumaya devam etti yine kalkmasi gereken saatte kalkti 2.45 falandi.galiba kendine oyle duzen kurmus.2-3 gundur kurulu saat gibi hep ayni saatlerde uyandi.birde aksamlari krize girmeden uyusak cok guzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…