- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.481
Yok emmiyorMeme emiyor mu peki?
Ben oyun halısı bondigo serüven ormanı almayı düşünüyorum 90 tl filan arkadaşlarım kullandı çok beğendilergüzel anneler yardımınıza ihtiyacım var. oyun halısı dönence ve bir iki oyuncak alıcam kızıma. ne tavsiye edersiniz? öyle çok pahalı olmasın bide dönence park yatağa takılabilr olması lazım. tavsiyelerinizi bekliyorum çok önemli geç bile kaldım almakta
Sıkma canını benim oğluşta arada yapıyor psikolojim bozuluyor buyumuyecekmis gibi geliyor bekle 1 saat sonra ver canim bu arada hangi mamayı kullanıyorsunGeceden beri belki 30cc mama almadı aryabiberon ağzında öyle bekliyo sıkıp çenesini (neden böyle oldu anlamadım.
Çok ilginç ağzında yara filan mı var acaba baktın mı belki ondan açmıyordurYok emmiyor
Yok canım ağzını açıyo biberon ağzında duruyor öyle emmiyorÇok ilginç ağzında yara filan mı var acaba baktın mı belki ondan açmıyordur
Aynen canım benim ya psikolojim bozuldu geceden beri.sabah Kalktım beslenme saatinde yine aynısını yaptı.çenesini hafifçe aşağı yukarı yapıyorum yine de emmiyor.baktım olacak gibi değil bıraktım hem biberonu hem kendimi sabahtan beri ağlıyorumSıkma canını benim oğluşta arada yapıyor psikolojim bozuluyor buyumuyecekmis gibi geliyor bekle 1 saat sonra ver canim bu arada hangi mamayı kullanıyorsun
evet canim basliklari degisiyor.ben dr browns almistim.kutusundan 2 numara ayri baslari da cikti.3aydan sonra onlari kullanicam.cok gazli bebisin varsa dr browns oneririm biberon olarak.Kızlar ben biberon almak istiyorum ama büyüklerden istiyorum 200 ml üzerinde ama onların 0-6 ay olanından alıp 6 aydan sonra biberon emziğini değiştirebiliriz diye birşey duydum netten baktım ama emin olamadim var mi öyle bisey
Aglama canim yıpratma kendini büyümeyen bebek görmedim annelik psikolojisi hormonları cok farklı biliyorum :) yeğenim 1650 kg dogdu ablam buyumeyecek yemiyor uyumuyor ağladı kustu ne yapacam bittim bakamıyorum diye ilk 6 ay gözünde surekli bir yas vardi :) suan 7 yasında yaşıtlarından boy ve kg olarak cok önde 2 yasından sonra o kadar hızlı kapattıki arayı ana okulunda kendi kendine harfleri rakamları öğrendi görsen fıldır fıldır bir çocuk oldu. Canı istememiştir normal yetişkin bir insan bile her gun aynı yemiyor emziren anneler ne kadar emdi diye miktarını bilmedikleri icin biraz daha rahat kendi ihtiyacını karşılar mutlaka seninde desteğinle birazda zorlamak gerek :)Aynen canım benim ya psikolojim bozuldu geceden beri.sabah Kalktım beslenme saatinde yine aynısını yaptı.çenesini hafifçe aşağı yukarı yapıyorum yine de emmiyor.baktım olacak gibi değil bıraktım hem biberonu hem kendimi sabahtan beri ağlıyorum(mama olarak aptamil kullanıyorum canım keçi Sütlü bi mama var onu kullanıcaktım Dr umuz kesinlikle kullanmayın folik asit eksikliği yapar diyince aptamile devam ediyorum
Her ye r sıcak malatyayi bilmem ama Mersin sıcak ve nemlidir die düşünüyorum canım sende çok fazla hava değişimi olmaz belki ama bende kesin olacak ben adanadayim bodruma gideceğiz kayinvalideler var yazın ortasında bile soğukta orası geçen sene şimdi eylül ortasi nasıl olur Allah bilir bir yandan bu sebepten gitmek istemiyorum bir yandan denize adana dışına çıkmaya çok ihtiyacım var çok kararsızım yani canımteşekkür ederim . hoşbulduk. acaba hava degişim olur mu malatyadayım mersine gidecem.bide uzun yolculuk nasıl olaak acaba siz nereye gideceksiniz? nerdesiniz?
Insallah benim oğlum gibi olur tatlım. Çok iyi huylu bir çocuk kimseye vurmaz kötü söz soylemez gazsiz ağrısız sorunsuz bir çocuk olarak büyüdü. Cokta duygusal bir çocuk ben aglasam benle aglar. Bana çok düşkündür. Yaramazlık olmuyor değil ama o da olacak çocuk sonuçta. Ismiyle yaşasın yavrun inşallah guzelim1cicek3bocek cnm biz de oğlumun adını doğu koyduk merak ediyorum karakteri nasıl senin oğlanın?
Ay çok sevindim ya üzülmüştüm kiz senn için. Bir an düşündüm napardim dedim. Ben 3 yere yedekledimm vallaKuzum gerek kalmadı, Allahtan gmail hesabım vardı o fotoğrafların hepsini otomatik olarak yedeklemiş hepsi duruyormuş mail hesabımda çok şükürinan telefona değil fotoğraflara üzüldüm ama halloldu neyse ki Aman sizler fotoğraflarınızı falan yedeklemeyi unutmayın
Amin amin canım :)Amaaannn yerim bunu ya tam bir tontiş, maaşallah. Hep gülsün kuzularımız inşallah.
bazı anneler göze alıp gidiyolar 1 aylık 1 haftalık bebekle cıkıyolar tatile. ha belki yalan söylüyorlardır emın degilim nette ouyorum hikayelerini. bende cok kararsızım kendi zevklerimiz için bebişlerimizi hiç riske atmasak mı diyorum bir yandan. bir yandanda bebişi koruyup kollamak istemiyorum alışsın istiyorum. bende çok kararsızım. eşimde öyle.Her ye r sıcak malatyayi bilmem ama Mersin sıcak ve nemlidir die düşünüyorum canım sende çok fazla hava değişimi olmaz belki ama bende kesin olacak ben adanadayim bodruma gideceğiz kayinvalideler var yazın ortasında bile soğukta orası geçen sene şimdi eylül ortasi nasıl olur Allah bilir bir yandan bu sebepten gitmek istemiyorum bir yandan denize adana dışına çıkmaya çok ihtiyacım var çok kararsızım yani canım
Canim bayadir bu duzendeyiz.en gec 9 bucukta uyumasj icin savas verdim hep.gece uyanmalarida yavas yavas kendiliginden oturdu.40 imiz ciktigi gun uzun uyumustu.geceyide bildigi icin uyansada geri uyuyo.dun 12 de ben yatarken emzirdim.uyumaya devam etti yine kalkmasi gereken saatte kalkti 2.45 falandi.galiba kendine oyle duzen kurmus.2-3 gundur kurulu saat gibi hep ayni saatlerde uyandi.birde aksamlari krize girmeden uyusak cok guzel olacakCanım maşaAllah kızına bence uyandırma uykuya ihtiyaç duyuyor uyanmıyor açlık hissetse uyanır... Bu arada ne zamandır bu düzendesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?